Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 17, 20:05)
Aushrite, greitai judu į priekį bigsmile.gif

hihihi.gif Buciau blondine nesuprasciau ka turejai omeny lotuliukas.gif Aciu 4u.gif Jau noriu greiciau iki ziedu nusibraut biggrin.gif

Mano viena drauge,pamaciusi kad uzsiimu kryziavojimu,pasake kad jei ji moketu siuvineti tai siuvinetu iskart triptika ant sienos kabint negu kokius smulkius darbelius kuriu paskui ner kur kist doh.gif Bandziau paaiskint kad tai uztruktu pusmeti koki o ji visvien savo laikosi,paziureciau kaip jai nepritruktu kantrybes nuo tokio didelio darbo pradet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 17 kovo 2013 - 20:15
Na čia jūs įsidiskutavot su tom kilputėm ir siūlų galiukais bigsmile.gif
aš tai paprastai baigiasi siūlas, užkišu už kitų ir nukerpu. o pradedant urrišu nedidelį mazgelį, tada užkišu už kito siūliuko blogoj pusėj ir vsio. unsure.gif man tiesą pasakius, visai vienodai, kaip ta kita pusė atrodo g.gif biggrin.gif
gražaus vakariuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 17, 20:14)
hihihi.gif Buciau blondine nesuprasciau ka turejai omeny  lotuliukas.gif Aciu  4u.gif Jau noriu greiciau iki ziedu nusibraut biggrin.gif

Mano viena drauge,pamaciusi kad uzsiimu kryziavojimu,pasake kad jei ji moketu siuvineti tai siuvinetu iskart triptika ant sienos kabint negu kokius smulkius darbelius kuriu paskui ner kur kist  doh.gif Bandziau paaiskint kad tai uztruktu pusmeti koki o ji visvien savo laikosi,paziureciau kaip jai nepritruktu kantrybes nuo tokio didelio darbo pradet  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif

na taip noras yra didelius siuvineti, bet kad tas procesas ilgai eina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 17, 15:01)
komentaras sulaukė atgarsio  thumbup.gif kartu ir višniukės komentaras ,bet svarbu ,kad daugiau tokių būtų  thumbup.gif

http://www.facebook....mp;notif_t=like

Šiaip aš žinokit nemėgstu lb komentuoti, bet kai žmogus tiek darbo įdeda, kad tokio dydžio darbą issiuvinetu, o jis tokios kokybės gaunas ... doh.gif
o žmogus deja bet pats nemato (ar gal niekas nepasake jam, gal nesupranta, gal nenori suprast (tai žino tik pati mergina)) kad siuvineto darbo vaizdas lb stipriai prasilenkia su buvusios nuotraukos vaizdu. Tokiu atveju geriau kabinti pačią foto, o ne jos deja bet, bet nepavykusi šešėlį :-(
Kaip Uodegyte sakė neužtenka nuotraukos tik perleisti per programą. Kiek žinau Sels prie schemos dirba ne vieną dieną kad gautųsi kokybiškas vaizdas (fb įdėta nuoroda į pagal jos kurtų schemų darbelių albumą)
Atsakyti
Sveikučiai,
norečiau pagalbos, gal kas turitėtumėte ar žinote kur rasti šito grožio schemą? Bučiau labai labai dėkinga, nes labai jau sužavėjo mane šis...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sainike: 17 kovo 2013 - 21:49
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 17, 20:18)
na taip noras yra didelius siuvineti, bet kad tas procesas ilgai eina doh.gif

Aha,noreciau ir as triptiko bet bijau numest ir niekad nepabaigt unsure.gif Tai tik seile pavarvinu ir tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 17 kovo 2013 - 23:17
na ką gi, pagaliau ir aš grįžau "į šeimą" biggrin.gif 4u.gif

grįžom su vaiku iš uošvių namo karsta.gif , tai pagaliau galėjau prisėsti prie savo darbo. o tai šį mėnesį dar nė vieno X nebuvau jame padariusi doh.gif
tai MB buvo namo parskridęs wub.gif , tai sūnaus happybday.gif , tai kelionė pas uošvius, kuri nuo 3 dienų užsitęsė iki 11 doh.gif

ryt įkelsiu, kiek pajudėjau su savo procesu (iki šio mėnesio blush2.gif ) ir dar parodysiu tą zodiaką, kur anytai siuvinėjau 4u.gif

labanakt bye1.gif
Atsakyti
Pasirodau, kad po truputį judu:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sainike @ 2013 03 17, 22:47)
Sveikučiai,
norečiau pagalbos, gal kas turitėtumėte ar žinote kur rasti šito grožio schemą? Bučiau labai labai dėkinga, nes labai jau sužavėjo mane šis...

schemu psl. nuorodose (berods prie triptiku) arba kazkurioj is triju paskutiniu schemu temu buvau radusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 03 18, 08:14)

thumbup.gif jau kojas pradejai taip?
Atsakyti

čia mano kompas mane apgauna, ar ant tavo aidos matosi kažkokių žiedų šešėliai? g.gif bent jau fotkėj "buvo" labai matosi
Atsakyti

Na tikrai kad po truputi biggrin.gif ,bet svarbu kad judi mirksiukas.gif

As vakar nekryziavojau,siandien gal iseis ax.gif Kur visos dingusios,negi kryziavoj is pat ryto? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti