http://imageshack.us...12/1005179.jpg/
dar paskutini lapa! tikiuosi pabaigti sia savaite!
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 17, 10:37)
Tai cia ji klause kaip nuoroda imest ar foto? :lotuliukas:
Tai kur dar vienas kambarys dingsta?
Na gal kas imes video nes as net neisivaizduoju kaip uzvardint toki dalyka youtubej
Na gal ne taip issireiskiau,gaila turbut tu kurie pas ja praso issiuvineti kazka...
Tesiu
Blogoji puse,bardakas
Tai kur dar vienas kambarys dingsta?
Na gal kas imes video nes as net neisivaizduoju kaip uzvardint toki dalyka youtubej
Na gal ne taip issireiskiau,gaila turbut tu kurie pas ja praso issiuvineti kazka...
Tesiu
Blogoji puse,bardakas
nu tikrai ne as as moku
yra dar vienas vaikas jis miega o kitas paruostas laukia dukrytes kol ja pernesiu ner ten kur isitaisyt patogiai
va cia kitas reikalas
buna blogesniu man visai nieko ta puse
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 17, 11:37)
Dziuljeta ne tu,o as ,tai gal jokio skirtumo vaikas tiesiai is tos svetaines ikele,kaip nuoroda,pagal tavo aprasyma,o is fotiko kelia per failai.lt man rodos
tesk,tesk
o blogoji visai tvarkinga
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 17, 10:45)
nu tikrai ne as as moku
yra dar vienas vaikas jis miega o kitas paruostas laukia dukrytes kol ja pernesiu ner ten kur isitaisyt patogiai
va cia kitas reikalas
va cia kitas reikalas
Gi apie kita blondine snekejau
Tai tada virtuvej kurdinkis kazkaip,telika pasistatyk
QUOTE(zerutis @ 2013 03 17, 10:46)
Dziuljeta ne tu,o as ,tai gal jokio skirtumo
vaikas tiesiai is tos svetaines ikele,kaip nuoroda,pagal tavo aprasyma,o is fotiko kelia per failai.lt man rodos
tesk,tesk
vaikas tiesiai is tos svetaines ikele,kaip nuoroda,pagal tavo aprasyma,o is fotiko kelia per failai.lt man rodos
tesk,tesk
skirtumo nera is kur kelt
Blogoji tokia bloga nes pavieniu daug ir pertempimu nemazai,paskui po kitais kryziukais pasisleps
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 17, 11:56)
as virtuveje siuvineju,man turi but schemute pries akis,as taip ipratau ir man labai patogu
QUOTE(zerutis @ 2013 03 17, 10:46)
Dziuljeta ne tu,o as ,tai gal jokio skirtumo vaikas tiesiai is tos svetaines ikele,kaip nuoroda,pagal tavo aprasyma,o is fotiko kelia per failai.lt man rodos
as per part keliu ne per failus bet galima ir per ten
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 17, 10:56)
aj zodziu susisnekam pasisnekam ir nusisnekam
kad MB uzsimane viasato ir dabar man pirkt tv reikia kad ten nors kelis kanalus rodytu nes senajam ner kur priedelio prijungt bloga jam matai kabeline buvo be to kampas ten nepatogus aj
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 17, 13:02)
kad MB uzsimane viasato ir dabar man pirkt tv reikia kad ten nors kelis kanalus rodytu nes senajam ner kur priedelio prijungt bloga jam matai kabeline buvo be to kampas ten nepatogus aj
jo jo tik su viasatu tik ir prasidet pasibaigus akcijos terminui kai pradejo mokesciu varyt,kai kuriuos kanalus uzblokavo,tipo dar damoket o kiek vargo turejom kol atsikratem,siaubas kuo toliau nuo ju tik graziai gieda kol prisivilioja,o daugiau daro ka nori
QUOTE(zerutis @ 2013 03 17, 12:10)
jo jo tik su viasatu tik ir prasidet pasibaigus akcijos terminui kai pradejo mokesciu varyt,kai kuriuos kanalus uzblokavo,tipo dar damoket o kiek vargo turejom kol atsikratem,siaubas kuo toliau nuo ju tik graziai gieda kol prisivilioja,o daugiau daro ka nori
num zesim kaip cia bus
radau grozio
QUOTE(sobieska @ 2013 03 17, 10:18)
Atnešu pavasarį...jei jis pats ateit nenori
Gražuuuu kad tik greičiau tas pavasarėlis ateitu
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 17, 11:37)
Tesiu
Na va kaip puikiai judi į priekį Visai nebloga ta blogoji pusė kai tiek pavieniu kryželių
QUOTE(romadra @ 2013 03 17, 11:38)
dar paskutini lapa! tikiuosi pabaigti sia savaite!
Puikiai judi į priekį Gražus darbelis vis riškėja
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 17, 13:13)
radau grozio
Tikrai grožis patinka labai šie zuikiai
Sobieska - labai labai gražu ir pavasariška