Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Aushrita @ 2013 03 17, 00:26)
Nu va,dar viena blondine atsirado hihihi.gif

Ikelt nuoroda spaudi ta http://,nukopijuoji i atsidariusi langeli nuoroda kokia nori,tada uzvadini kokiu zodziu ir viskas  mirksiukas.gif Ar ne per sunkiai paaiskinau? hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ar taip kaip smailika is ru ikelt g.gif tik beda pas mane cia darbe 7vindausai su jais isvis nesiorentuoju,o dar ir kompas flegma,kol jam daeina ka paspaudziau biggrin.gif o namie 8vindausai tai jau pripratus ax.gif reiks ryt napie pabandyt ta tavo fokusa padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 16 kovo 2013 - 23:40
QUOTE(zerutis @ 2013 03 16, 23:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ar taip kaip smailika is ru ikelt g.gif tik beda pas mane cia darbe 7vindausai su jais isvis nesiorentuoju,o dar ir kompas flegma,kol jam daeina ka paspaudziau biggrin.gif  o namie 8vindausai tai jau pripratus  ax.gif reiks ryt napie pabandyt ta tavo fokusa padaryt biggrin.gif

Nea,ne taip doh.gif Atsakant zinute yra virsuj sriftas spalva IMG ir visokie kitokie ten pasirinkimai,tai paspaudi ant http:// ir ten atsidariusiame lange idedi nuoroda nukopinusi smile.gif Ale kazin ar aiskiau parasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
cia krokai
Atsakyti
Atnešu pavasarį...jei jis pats ateit nenori smile.gif

user posted image
Atsakyti
kaip gražu sobieska wub.gif kaip tu taip moki, t.y. apipavidalint, kad abejingų nelieka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 17, 10:18)
Atnešu pavasarį...jei jis pats ateit nenori smile.gif

kaip visada,miela ir grazu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
AČIUKA wub.gif ...nesulaukiau tulpių ir krokų pražįstant sodyboj, kad nupaveiksluot...reikia išsiūst širdukę į Ukrainą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 17, 10:50)
AČIUKA wub.gif ...nesulaukiau tulpių ir krokų pražįstant sodyboj, kad nupaveiksluot...reikia išsiūst širdukę į Ukrainą smile.gif

tai cia velykinis sveikinimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 16, 23:23)
radai ko paprasyt rudos blondines lotuliukas.gif  : nemoku as ikelt nuorodu blush2.gif is pirmo puslapio geliu nuorodoj radau ax.gif

as per part lt keliu smile.gif ir dydi psirenku iki 600(atrodo)
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 16, 23:26)
swoon.gif kad man tokia laime tektu,as pati visada migdau  doh.gif
O kito kamabario nera kur iseit? Manasis daznai kimarina salone kur siuvineju,ir uzmiega,as pabaigiu siuvinet ji prikeliu ir einam i lova tada  lotuliukas.gif

Dziuljeta,tu cia primeti tik tokia blondine tikiuos?  lotuliukas.gif juk kilpute suprast nesunku  mirksiukas.gif

Gera diskudija cia uzvedet,man gaila tu darbeliu autores...  schmoll.gif  doh.gif

migdziau iki metu kol maitinau paskui buvo atpratinimas ir as nesiguliau tai taip ir liko kad jis migdo maze:)
del kambariu tai nebent virtuve bet ten nepatogu:)ir liudna nes ipratus ziurint koki filma ar tv siuvinet:)zodziu namie 3 kambariai o vietos ner biggrin.gif
tikekis tikekis del tos blondy lotuliukas.gif num pamatyciau nuo iki video tai suprasciau nes atmintis ir supratimas mano ateina girdint ir matant o ne skaitant lotuliukas.gif
ta prasme gaila?tau atrodo normalu kad ji tik perleidzia per programa ir paskui siuvineja ir klaidina zmones ale jos darbai superiniai? g.gif
QUOTE(sobieska @ 2013 03 17, 09:18)
Atnešu pavasarį...jei jis pats ateit nenori

wub.gif thumbup.gif ech kad tureciau tiek kantrybes apipavidalinimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 17, 11:08)
tai cia velykinis sveikinimas g.gif

Bonusas prie velykinio sveikinimo smile.gif

Dziuljeta, o kantrybė reikalinga visur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 17, 09:16)

oj pamirsau blush2.gif nzn man atrodo dings jie juodoj medziagoj ax.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 03 17, 10:15)

Dziuljeta, o kantrybė reikalinga visur biggrin.gif

nu taip taip blush2.gif bet apipavidalinimui ypac biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 17, 10:11)
as per part lt keliu smile.gif ir dydi psirenku iki 600(atrodo)
migdziau iki metu kol maitinau paskui buvo atpratinimas ir as nesiguliau tai taip ir liko kad jis migdo maze:)
del kambariu tai nebent virtuve bet ten nepatogu:)ir liudna nes ipratus ziurint koki filma ar tv siuvinet:)zodziu namie 3 kambariai o vietos ner biggrin.gif
tikekis tikekis del tos blondy lotuliukas.gif num pamatyciau nuo iki video tai suprasciau nes atmintis ir supratimas mano ateina girdint ir matant o ne skaitant lotuliukas.gif
ta prasme gaila?tau atrodo normalu kad ji tik perleidzia per programa ir paskui siuvineja ir klaidina zmones ale jos darbai superiniai? g.gif

Tai cia ji klause kaip nuoroda imest ar foto? doh.gif lotuliukas.gif

Tai kur dar vienas kambarys dingsta? g.gif lotuliukas.gif
Na gal kas imes video nes as net neisivaizduoju kaip uzvardint toki dalyka youtubej doh.gif

Na gal ne taip issireiskiau,gaila turbut tu kurie pas ja praso issiuvineti kazka... mirksiukas.gif

Tesiu ax.gif
user posted image

Blogoji puse,bardakas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti