Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 03 16, 22:43)
ar tu cia apie angeliuke g.gif ,o as pradzia skaitydama pagalvojau kad tu dar vis su ta kilpute vargsti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aga ax.gif
ta ir dar tamsus miskas blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif neturejau sian kaip prie kompo sededama siuvinet tai neisbandziau ax.gif isvis sian tik kelis kryziukus padariau lomkes doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 16, 23:48)
aga ax.gif
ta ir dar tamsus miskas blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif neturejau sian kaip prie kompo sededama siuvinet tai neisbandziau ax.gif isvis sian tik kelis kryziukus padariau lomkes  doh.gif  lotuliukas.gif

ir as ne vieno nepadejau blush2.gif po keliones truputi pavargus,tai ir kimarinu va darbe prie kompo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 16, 22:53)
ir as ne vieno nepadejau blush2.gif po keliones truputi pavargus,tai ir kimarinu va darbe prie kompo ax.gif

as mielai vakarais pasiuvineciau bet nebuna kaip..nes MB mazaja migdo pas mus lovoj ir turi but tamsa..o ir gultis MB megejas anksti ..zodziu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 03 17, 00:29)
Pagal mane sm jos nick'as ssl.

taip ,žinau mirksiukas.gif mes gallery su ja drauguose ax.gif ji darė schemą,bet siuvinėjo kita ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 16 kovo 2013 - 23:03
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 16, 23:02)
taip ,žinau  mirksiukas.gif mes gallery su ja drauguose  ax.gif ji darė schemą,bet siuvinėjo kita  ax.gif

ir ssl vardas toks kaip tavo? g.gif
Atsakyti
merginos noriu jusu patarimo : ax: kaip atrodytu ant juodos aidos,krokai issiuvineti ar nebutu per tamsu g.gif uzrasinei tokia schemute atsispauzdinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 16 kovo 2013 - 23:08
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 17, 00:35)
dar as kai idejau jos foto tos autores parodyt kaip pavyzdini darba irgi prie komentaru po baisia foto tai ji man toookia pikta zinute parase kad doh.gif taigi uodegyt ir tu gali uzsitraukt jos nemalone unsure.gif

priviso kaip kokių rūpužių mad.gif ir platina po visą internetą tokį šlamštą ,ir klaidina žmones schmoll.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 17, 01:05)
ir ssl vardas toks kaip tavo? g.gif

ne g.gif komentare jos psl. įkėlė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 16 kovo 2013 - 23:10
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 16, 23:07)
priviso kaip kokių rūpužių   mad.gif ir platina po visą internetą tokį šlamštą ,ir klaidina žmones  schmoll.gif

taigi..tik nesupratau kodel uzpyko kad jos darba parodziau kaip pavyzdini...zodziu..juk nejau pas ja namo ir nepaemiau, ivedus i google ismete...likau nesuprasta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 16, 23:09)
ne  g.gif  komentare jos psl. įkėlė.

tai idomu kas man tada ten parase kad jai nepatinka mano komentaras nes panaudojau foto.. unsure.gif as pagalvojau kad autorei nepatiko unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(zerutis @ 2013 03 16, 23:07)
merginos noriu jusu patarimo : ax: kaip atrodytu ant juodos aidos,krokai issiuvineti ar nebutu per tamsu g.gif uzrasinei tokia schemute atsispauzdinau smile.gif

kokie krokai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 16 kovo 2013 - 23:12
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 17, 00:15)
kokie krokai?

melini,ar zudri, nespejau pagal numeriuka paziuret ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 16 kovo 2013 - 23:20
QUOTE(zerutis @ 2013 03 16, 23:19)

gali but tamsu labai ir ju ne nesimatyt g.gif gal g.gif parodyk paveikleli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 17, 00:20)
gali but tamsu labai ir ju ne nesimatyt g.gif gal g.gif parodyk paveikleli ax.gif

radai ko paprasyt rudos blondines lotuliukas.gif lotuliukas.gif nemoku as ikelt nuorodu blush2.gif is pirmo puslapio geliu nuorodoj radau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 16, 22:58)
as mielai vakarais pasiuvineciau bet nebuna kaip..nes MB mazaja migdo pas mus lovoj ir turi but tamsa..o ir gultis MB megejas anksti ..zodziu... ax.gif

swoon.gif kad man tokia laime tektu,as pati visada migdau doh.gif
O kito kamabario nera kur iseit? Manasis daznai kimarina salone kur siuvineju,ir uzmiega,as pabaigiu siuvinet ji prikeliu ir einam i lova tada lotuliukas.gif

Man kazkaip tingulys kryziavot,tie pavieniai biesina doh.gif ziuriu paslapciu namus online ir kimarinu biggrin.gif

Dziuljeta,tu cia primeti tik tokia blondine tikiuos? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juk kilpute suprast nesunku mirksiukas.gif

Gera diskudija cia uzvedet,man gaila tu darbeliu autores... schmoll.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zerutis @ 2013 03 16, 23:23)
radai ko paprasyt rudos blondines lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nemoku as ikelt nuorodu blush2.gif is pirmo puslapio geliu nuorodoj radau ax.gif

Nu va,dar viena blondine atsirado hihihi.gif

Ikelt nuoroda spaudi ta http://,nukopijuoji i atsidariusi langeli nuoroda kokia nori,tada uzvadini kokiu zodziu ir viskas mirksiukas.gif Ar ne per sunkiai paaiskinau? hihihi.gif
Atsakyti