Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 15, 21:51)
aciu uz pamokeles 4u.gif  thumbup.gif tik neikirtau kaip ta kilpute pasidaro blink.gif ten 2 siulai sudeti o ne viena gija perlenkta?

viena gija perlenkta,o kai veri i adata gaunasi 4siuliukai,o vienam gale kilpute mirksiukas.gif nezinau ar aiskiai papasakojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 15, 20:54)
viena gija perlenkta,o kai veri i adata gaunasi 4siuliukai,o vienam gale kilpute  mirksiukas.gif nezinau ar aiskiai papasakojau ax.gif

g.gif schmoll.gif nesupratau
Papildyta:
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 15, 21:01)
Štai radau nuorodėlę su kačiukais vazone žaidžiančius gal kuriai pravers 4u.gif
My Webpage

negalejau nepakomentuot wub.gif nu toks grozis toks fainumas wub.gif thumbup.gif aciu 4u.gif gal kada nors biggrin.gif
Atsakyti
1gija,lenkiama pusiau gaunas 2 gijos ,iveriam i adata,ilgesnis siulas lenkimo,veriam i audini,apacioje isvirkscioje puseje,istraukiam geroje,palikdami siula sulenkta,duriam istrizai i virsu,ir blogoje puseje istraukdami siula neriam pes kilpute,nu tikrai suprasit biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

hihihi.gif gal daba aiskiau bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 15, 22:05)
negalejau nepakomentuot wub.gif nu toks grozis toks fainumas wub.gif  thumbup.gif aciu 4u.gif gal kada nors biggrin.gif

Na va kaip šaunu jog patiko 4u.gif na man ir labai gražus tai sakau reikia pasidalinti nuoroda gal kuriai pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 15 kovo 2013 - 21:18
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 15, 22:18)
Na va kaip šaunu jog patiko  4u.gif  na man ir labai gražus tai sakau reikia pasidalinti nuoroda gal kuriai pravers mirksiukas.gif

fainas tikrai, labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 03 15, 22:40)

doh.gif ne ten nusiunciau zinute lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 15 kovo 2013 - 21:59
QUOTE(Averita @ 2013 03 15, 22:40)
fainas tikrai, labai labai wub.gif

drinks_cheers.gif džiugu jog patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 15, 21:08)
1gija,lenkiama pusiau gaunas 2 gijos ,iveriam i adata,ilgesnis siulas lenkimo,veriam i audini,apacioje isvirkscioje puseje,istraukiam geroje,palikdami siula sulenkta,duriam istrizai i virsu,ir blogoje puseje istraukdami siula neriam pes kilpute,nu tikrai suprasit biggrin.gif

num 10kart perskaiciau atrodo ikirtau bus matyt rytoj ar daejo lotuliukas.gif
QUOTE(zerutis @ 2013 03 15, 21:12)

nu reik skaitant bandyt nes as biski blondy nedaeina vistiek doh.gif lotuliukas.gif po 10kart daejo gal lotuliukas.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 15, 21:18)
Na va kaip šaunu jog patiko  4u.gif   na man ir labai gražus tai sakau reikia pasidalinti nuoroda gal kuriai pravers mirksiukas.gif

man dar keli faini yra tai kur katinas salia vazonelio su orchideja ir kitas kur katinas vazone o gele isversta salia(atrodo) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 15 kovo 2013 - 22:17
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 15, 23:15)
num 10kart perskaiciau atrodo ikirtau bus matyt rytoj ar daejo lotuliukas.gif

nu reik skaitant bandyt nes as biski blondy nedaeina vistiek doh.gif  lotuliukas.gif po 10kart daejo gal lotuliukas.gif
man dar keli faini yra tai kur katinas salia vazonelio su orchideja ir kitas kur katinas vazone o gele isversta salia(atrodo) smile.gif

Nemažai ten tu katinu yra gražiu wub.gif ir aš keleta radau sau patinkančių 4u.gif man katinas vazone taip pat patiko drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Uodegyte Dziuljetai reikia filmuotos medziagos nuo pat pradziu [siulo atkirpimas,perlenkimas,iverimas i adata ir taip toliau ]iki uztvirtinimo,matai ta blonde nieko nesupranta lotuliukas.gif lotuliukas.gif as nemoku ikelt filmuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 15, 23:26)
Uodegyte Dziuljetai reikia filmuotos medziagos nuo pat pradziu [siulo atkirpimas,perlenkimas,iverimas i adata ir taip toliau ]iki uztvirtinimo,matai ta blonde nieko nesupranta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as nemoku ikelt filmuko blush2.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif kazkur buvo youtubej bet nzn kaip uzvadint biggrin.gif kad rast g.gif
Atsakyti