Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Averita @ 2013 03 15, 19:15)
O man nerodo verysad.gif

man ir nerode,bet vaikai perjunge i Google Torch programa ir tada thumbup.gif pasileido mirksiukas.gif

verysad.gif galvojau su tavim susipazinsiu,ir butu buve smagu jei tau ten diplomeli butu iteike uz pagalba kitom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 15 kovo 2013 - 18:32
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 15, 14:25)

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 15, 16:04)

grazus procesiukai wub.gif 4u.gif

QUOTE(simon4 @ 2013 03 15, 17:00)

Stai mano greitukas

Grazus darbelis 4u.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 15, 18:29)

labai dailus darbelis wub.gif
Aciu uz pamokele 4u.gif
Atsakyti
pabandziau pasiuvinet prilaikydama siula pirstu blink.gif kriziukai dauk dailesni gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 15, 20:43)
pabandziau pasiuvinet prilaikydama siula pirstu blink.gif kriziukai dauk dailesni gaunasi ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Uodegyt, žaviuosi, pasistengta kitų labui thumbup.gif wub.gif ..o ir pavyzdukas jau toks tobulai išsiūtas, tikrai smagu stebėt klonuotų kryžiukų gulimą wub.gif
Atsakyti
doh.gif ka man su tuo pirstu daryt,visai nenori klausyt,daro tai kas jam patinka blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 15, 15:55)
hihihi.gif issigandai lotuliukas.gif

Visai ne tongue.gif Sveciai pas mane visad laukiami tongue.gif

Idomu ar siandien pasiuvinesiu ka nors,pagalvoju apie tuos pavienius kryzelius ir nebenoriu siuvinet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 15, 21:25)
Uodegyt, žaviuosi, pasistengta kitų labui thumbup.gif  wub.gif ..o ir pavyzdukas jau toks tobulai išsiūtas, tikrai smagu  stebėt klonuotų kryžiukų gulimą wub.gif

malonūs žodžai flirt.gif man tikrai malonu ,kad kažkam padėjau ,ir kryžiukai guls gražiau,be jokių mazgų ,ir pertempimų thumbup.gif

pati išmokau iš čia esančių siuvinėtojų ,kiek pamokymų gavau ax.gif dar kai geresni orai bus ,lauke vaizdas bus ryškesnis ,ir su normalesne schema rankose biggrin.gif parodysiu daugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simon4 @ 2013 03 15, 17:00)
Nu bet grazus jusu darbeliu uzpakaliukai  thumbup.gif  4u.gif  As savu gal nerodysiu  lotuliukas.gif
Stai mano greitukas (na, ne toks jau ir greitas buvo, kaip noretusi  doh.gif  )
Galvoju kaip ji originaliau ipakavus  g.gif  Gal maiseli pasiuti is grazios vaikiskos medziagos, kai paaugs einant i darzeli gales pizama isidet  g.gif

Kokie man mieli šie zuikiai wub.gif wub.gif savo mažyliui dar planuoju siuvinėti keleta iš jų sarašėlio 4u.gif

Ačiū už pamokėles uodegyte reiks peržėti kai mažiukas miegos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 15, 20:42)
pati išmokau iš čia esančių siuvinėtojų ,kiek pamokymų gavau  ax.gif dar kai geresni orai bus ,lauke vaizdas bus ryškesnis ,ir su normalesne schema rankose  biggrin.gif parodysiu daugiau  blush2.gif

4u.gif oi kaip lauksim tavo pamokeliu,tikrai jos mums labai naudingos ax.gif

gal kas nori mano debeseli dabaikt biggrin.gif doh.gif kaip man jis atsibodo,kai noro neber, tai ir juda letai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 15 kovo 2013 - 19:56
O ant rėmo kaip Uodegytė prilaiko siūlą, tai kažin ar eitų g.gif nes aš kairę ranką laikau apačioje ir ja ten siūlą prilaikau, kad nepertempčiau, tai į viršų ją traukyt būtų sunkoka, o ir nebūtų kaip prispaus... Tai turbūt šis atradimas čia netiks g.gif
Atsakyti
aciu uz pamokeles 4u.gif thumbup.gif tik neikirtau kaip ta kilpute pasidaro blink.gif ten 2 siulai sudeti o ne viena gija perlenkta?
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 15, 20:18)
O ant rėmo kaip Uodegytė prilaiko siūlą, tai kažin ar eitų  g.gif nes aš kairę ranką laikau apačioje ir ja ten siūlą prilaikau, kad nepertempčiau, tai į viršų ją traukyt būtų sunkoka, o ir nebūtų kaip prispaus... Tai turbūt šis atradimas čia netiks  g.gif

as kai 2 rankom siuvineju tai gal ir pavyktu tik va tie siulu perkisimai doh.gif butu vargas su vargeliais nuolat vartyt doh.gif
Atsakyti