malonūs žodžai man tikrai malonu ,kad kažkam padėjau ,ir kryžiukai guls gražiau,be jokių mazgų ,ir pertempimų
pati išmokau iš čia esančių siuvinėtojų ,kiek pamokymų gavau dar kai geresni orai bus ,lauke vaizdas bus ryškesnis ,ir su normalesne schema rankose parodysiu daugiau
Nu bet grazus jusu darbeliu uzpakaliukai As savu gal nerodysiu Stai mano greitukas (na, ne toks jau ir greitas buvo, kaip noretusi ) Galvoju kaip ji originaliau ipakavus Gal maiseli pasiuti is grazios vaikiskos medziagos, kai paaugs einant i darzeli gales pizama isidet
Kokie man mieli šie zuikiai savo mažyliui dar planuoju siuvinėti keleta iš jų sarašėlio
Ačiū už pamokėles uodegyte reiks peržėti kai mažiukas miegos
pati išmokau iš čia esančių siuvinėtojų ,kiek pamokymų gavau dar kai geresni orai bus ,lauke vaizdas bus ryškesnis ,ir su normalesne schema rankose parodysiu daugiau
O ant rėmo kaip Uodegytė prilaiko siūlą, tai kažin ar eitų nes aš kairę ranką laikau apačioje ir ja ten siūlą prilaikau, kad nepertempčiau, tai į viršų ją traukyt būtų sunkoka, o ir nebūtų kaip prispaus... Tai turbūt šis atradimas čia netiks
aciu uz pamokeles tik neikirtau kaip ta kilpute pasidaro ten 2 siulai sudeti o ne viena gija perlenkta? Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 15, 20:18)
O ant rėmo kaip Uodegytė prilaiko siūlą, tai kažin ar eitų nes aš kairę ranką laikau apačioje ir ja ten siūlą prilaikau, kad nepertempčiau, tai į viršų ją traukyt būtų sunkoka, o ir nebūtų kaip prispaus... Tai turbūt šis atradimas čia netiks