Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 03 15, 11:30)
gerai,prisisnekejai atvarysiu vasara per atostogas savaitele pasisveciuot,galesim abi pleze su kryzeliais sedet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
oi sori,pamirsau,dar ir Sokolade i papludimi pasiimsim hihihi.gif

ir mane, ie mane, aš irgi iš pajūrio, kai LT būnu biggrin.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 15, 11:34)
o čia blogoji pusė biggrin.gif

ir mano panaši biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 15, 13:11)
As pirmakart rinkinuka siuvinejau,tai nepagalvojau,kur pritruko siuliuko paderinau is savo turimu siulu,bet dar kas sunervino tai labai trumpi siulai buvo duoti,siuvinejau ir keikiaus,padarai 15 kryzeliu ir vel verk nauja  doh.gif
O jei tau siuliuko pritruko reikejo cia kreiptis,gal kuri turetu suselpti siulo gala  biggrin.gif

Kažkaip nepamaniau čia pasiteirauti doh.gif biggrin.gif Panevežyje nusipirkau kai važiavau prie to pačio ax.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 15, 13:34)
1,5 savaitės darbelis, einasi lėtai, bet su mažu vaiku kitaip ir neišeina doh.gif

Na visai neblogai einasi 4u.gif Sekmės judant toliau į priekį mirksiukas.gif thumbup.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 15, 14:22)
ax.gif leidziu visom pasijuokt  biggrin.gif  blush2.gif

Na visai nebloga ta blogoji pusė drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 15, 16:04)
ir mane, ie mane, aš irgi iš pajūrio, kai LT būnu  biggrin.gif

visada prasom,galesi prisijunkt lotuliukas.gif bet as pas Aushrita ir apsigyvent savaitei siulaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 15, 14:25)
tiek to juokites ir is manes lotuliukas.gif
gera

Visai nebloga blogoji pusė 4u.gif Na svarbiausia jog geroji gražiai atrodo pusė mūsų darbelių drinks_cheers.gif wub.gif . Didelio dėmesiolabai neskiriu blogajai, bet stengiuosi jog nebūtų ir makalynės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 15 kovo 2013 - 15:15
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 15, 16:11)
Na visai nebloga ta blogoji pusė drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 15, 16:15)
aciu 4u.gif

mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 15, 15:12)
visada prasom,galesi prisijunkt lotuliukas.gif bet as pas Aushrita ir apsigyvent savaitei siulaus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif doh.gif nu nieko,vaikui kambario kolkas nereik,tai kad ir tris zmones suguldyt galeciau lotuliukas.gif

Kas ten pertempinejat siula,gi uzkiskit uz siuliuku ir nukeliaukit kur reikia,iskart kitas vaizdas bus ir neatsilaisvins kryziukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 15, 16:33)
doh.gif  doh.gif  doh.gif nu nieko,vaikui kambario kolkas nereik,tai kad ir tris zmones suguldyt galeciau  lotuliukas.gif

hihihi.gif issigandai lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu bet grazus jusu darbeliu uzpakaliukai thumbup.gif 4u.gif As savu gal nerodysiu lotuliukas.gif
Stai mano greitukas (na, ne toks jau ir greitas buvo, kaip noretusi doh.gif )
Galvoju kaip ji originaliau ipakavus g.gif Gal maiseli pasiuti is grazios vaikiskos medziagos, kai paaugs einant i darzeli gales pizama isidet g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 15, 08:04)
siuvinėdama dažnai keisdavau siūlą ,bet siūlo jokiu būdu netempdavau

Keisdavai - tai keiti spalva, po to grizti prie buvusios ir ja graziai uzkisi ar tiesiog uzbaigi ir is naujo vel pradedi?

QUOTE(simon4 @ 2013 03 15, 10:00)
Stai mano greitukas (na, ne toks jau ir greitas buvo, kaip noretusi  doh.gif  )

Nezinau lietuvisko atitikmens zodziui "cute" smile.gif Labai meilas darbelis, as vis dar geriuosi vaikiskais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(simon4 @ 2013 03 15, 17:00)
Stai mano greitukas (na, ne toks jau ir greitas buvo, kaip noretusi  doh.gif  )

wub.gif na kokie man simpatiski sitie kiskuciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2013 03 15, 18:17)
Keisdavai - tai keiti spalva, po to grizti prie buvusios ir ja graziai uzkisi ar tiesiog uzbaigi ir is naujo vel pradedi?
Nezinau lietuvisko atitikmens zodziui "cute" smile.gif Labai meilas darbelis, as vis dar geriuosi vaikiskais  tongue.gif

užbaigiu ,ir užkišu ,poto per naujo siūlą naują imdavau.

simon4 akį traukiantis darbelis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 kovo 2013 - 16:20