Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 03 15, 12:30)
gerai,prisisnekejai atvarysiu vasara per atostogas savaitele pasisveciuot,galesim abi pleze su kryzeliais sedet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
oi sori,pamirsau,dar ir Sokolade i papludimi pasiimsim hihihi.gif

Nu ir prasom,ir galesim tongue.gif Tik kad man turbut labiau su vaiku reiks uzsiimt,kazin ar iseis dar ir pakryziavot biggrin.gif
Tai gal visos susirenkam prie juros bigsmile.gif lotuliukas.gif

Ko jus bijot tas blogasias puses imest,juk nenuketvirciuosim,idomu kaip tik palyginti visu rolleyes.gif As kai daugiau issiuvinesiu irgi imesiu,dabar neturiu ka imest nes metrika kur siuvinejau buvo pirmasis mano darbelis tai ten aisku visko gali rast blogojoj pusej lotuliukas.gif O vat idomu kaip dabartinis darbelis atrodys,nes labai daug pavieniu kryziuku ax.gif
Atsakyti
tiek to juokites ir is manes lotuliukas.gif
gera

user posted image
bloga
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 15, 15:25)
tiek to juokites ir is manes lotuliukas.gif

sakyčiau būna ir baisiau tongue.gif nors negeri siūlo tempimai ,bet šiaip viskas thumb_yello.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 15, 15:22)
ax.gif leidziu visom pasijuokt  biggrin.gif  blush2.gif

tų stulpelių net nesimato ,užkasta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 kovo 2013 - 13:37
Visgi koks geras dalykas tas mokymasis online lotuliukas.gif 4u.gif tik ka pertempiau siula, perskaiciau Uodegytes posta ir grizau atgal doh.gif blush2.gif dabar sedziu ir ziuriu, ka cia toliau daryt, graziai uz siuliuku pereidineti ar kirpti siula g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2013 03 15, 14:06)
Abejoju, ar tai COSMO... g.gif  Tokių numerių nėra. blink.gif

taip jūs teisi g.gif suklaidino mane ,COSMO siuvinėjami Fujiko paveikslai ,o čia olympus ,konverteris ,truputį atitinka .

QUOTE(RasuteK @ 2013 03 15, 15:42)
Visgi koks geras dalykas tas mokymasis online  lotuliukas.gif  4u.gif tik ka pertempiau siula, perskaiciau Uodegytes posta ir grizau atgal doh.gif  blush2.gif  dabar sedziu ir ziuriu, ka cia toliau daryt, graziai uz siuliuku pereidineti ar kirpti siula  g.gif  lotuliukas.gif

nugi sakau ,parodykit vietą schemutės ,pabandysiu parodyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 kovo 2013 - 13:44
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 15, 14:37)
tų stulpelių net nesimato ,užkasta  ax.gif

lotuliukas.gif paslepiau,na as kai siuvineju einu eilute is desines i kaire,o antroje eiluteje jei yra tos pacios spalvos kryzeliu gryztu is kaires i desine,tai pas mane nevisai stulpeliai gaunasi blush2.gif ar aiskiai nupasakojau ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Zeruti, pas mane irgi antra pusė kaip pas tave lotuliukas.gif Man tai laiko švaistymas mėginimas ją padaryti tobulą, nes dažniausiai tokius margumynus siuvinėju, kad nusižudyčiau, jei nebūtų galima per 2-3 kryželius siūlą pertempt. O tada ir gaunasi makalynė antroj pusėj...

P.S. Spirkit į šikniuką kas nors, nes niekaip savo išsiuvinėtų tulpių neparodau... Dabar dar du darbukus siuvinėju, bet urmu nelabai išeis skalbt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2013 03 15, 14:54)
Sveikos smile.gif

Zeruti, pas mane irgi antra pusė kaip pas tave lotuliukas.gif

aciu friends.gif ne as viena tokia be kantrybes lotuliukas.gif

spiriam, spiriam rodyk tik greiciau biggrin.gif
Atsakyti
matau, kad nesimato nieko doh.gif biggrin.gif paieskosiu paprastos kokios aiskios schemutes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 15 kovo 2013 - 14:08
QUOTE(tildushka @ 2013 03 15, 15:54)
Sveikos smile.gif

Zeruti, pas mane irgi antra pusė kaip pas tave lotuliukas.gif Man tai laiko švaistymas mėginimas ją padaryti tobulą.

niekas tobulai nesistengia siuvinėt ,aš taipat ne ,aš stengiuos, kad tvarkingai būtų ax.gif

RasuteK lens.gif ,bet matau kad daug smulkių detalių.

siuvinėdama dažnai keisdavau siūlą ,bet siūlo jokiu būdu netempdavau

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 kovo 2013 - 14:10
QUOTE(zerutis @ 2013 03 15, 15:00)
aciu friends.gif ne as viena tokia be kantrybes lotuliukas.gif

spiriam, spiriam rodyk tik greiciau biggrin.gif

nėra už ką friends.gif
pirmadienį išskalbsiu, išlyginsiu ir įdėsiu. Rėmint jau reikia doh.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 15, 15:04)
niekas tobulai nesistengia siuvinėt ,aš taipat ne ,aš stengiuos, kad tvarkingai būtų  ax.gif

tai kiekviena stengiasi, bet jei milijonas pavienių kryžiukų, tai kad ir kaip besistengtum, vis tiek bardakas gaunasi blink.gif biggrin.gif Puiku, kad yra žmonių, kurie sugeba palaikyti tvarkingą antrą pusę, bet man neišeina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 15, 15:04)
RasuteK  lens.gif ,bet matau kad daug smulkių detalių.
siuvinėdama dažnai keisdavau siūlą ,bet siūlo jokiu būdu netempdavau

va va jei parodytum ar papasakotum, kokia eiles tvarka siuvinetum ta pavyzduka, kuri ikelei, butu idealu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti