Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 15, 10:32)
įdomumo dėlei  ax.gif mano blogoji ,dažniausiai siūlo į šoną nepertempu  ax.gif

thumbup.gif wub.gif Nenustebčiau jei tau rėminimo centre įrėmintų išvirkščia puse į viršų. lotuliukas.gif Stengiuosi ir aš nedaryt bardako kitoj pusej, bet labai tos išvirkščios pusės nesureikšminu. Labiau žiūriu gerają.
Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2013 03 15, 12:07)
sveikos 4u.gif
artimiausiu metu planuoju siuvineti sita. pranesu, kad nepradeciau tingeti  biggrin.gif

Idomus toks,kur zadi pritaikyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 03 15, 11:14)

Klausimas - kokio ilgio siūlą atsikerpat? Mano ganėtinai trumpai sukarpyti, gal dėl to daugiau tų "uodegėlių" ir atrodo ne labai jau tvarkingai.

aš nei labai ilgo nei labai trumpo, nes man per ilgas kartais nutruksta arba susimazgioja doh.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 15, 11:34)
tau labai juokinga,su manim susitikt nenorejai lotuliukas.gif

hihihi.gif

tuoj pafotkinsiu parodyti, koks pas mane bardakas gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 15, 13:11)
tongue.gif O kas sake kad as nenorejau? Cia tu susimaisei su miestais,as tai galiu susitikt jei atmausi i klp  lotuliukas.gif

gerai,prisisnekejai atvarysiu vasara per atostogas savaitele pasisveciuot,galesim abi pleze su kryzeliais sedet lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
oi sori,pamirsau,dar ir Sokolade i papludimi pasiimsim hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 15 kovo 2013 - 12:33
1,5 savaitės darbelis, einasi lėtai, bet su mažu vaiku kitaip ir neišeina doh.gif
user posted image

o čia blogoji pusė biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(zerutis @ 2013 03 15, 12:30)
gerai,prisisnekejai atvarysiu vasara per atostogas savaitele pasisveciuot,galesim abi pleze su kryzeliais sedet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
oi sori,pamirsau,dar ir Sokolade i papludimi pasiimsim hihihi.gif

jooo šiemet jau galėsiu varyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 15, 13:31)
1,5 savaitės darbelis, einasi lėtai, bet su mažu vaiku kitaip ir neišeina doh.gif

bigsmile.gif tai kad daug jau padaryta thumbup.gif ir antra puse gana tvarkinga,kai grys vaikas imesiu savo doh.gif ten baisu,o dar kai BS uzsideda isvis kosmaras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 15, 13:34)
o čia blogoji pusė biggrin.gif

Tai kad visai sparciai judi 4u.gif o blogoji puse pas mane ir panasiai atrodo ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 15, 12:40)
Tai kad visai sparciai judi  4u.gif

o blogoji puse pas mane ir panasiai atrodo  ax.gif  blush2.gif

kažkaip atrodo kad letai blush2.gif nes prisėdu vosa valanda dvi prie darbelio verysad.gif

galvojau kad aš viena tokia betvarke antroje pusėje darau, na nieko, dabar ir aš bandysiu prakišineti biggrin.gif gal bus tvarkingiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2013 03 15, 14:13)
thumbup.gif wub.gif  Nenustebčiau jei tau rėminimo centre įrėmintų išvirkščia puse į viršų. lotuliukas.gif Stengiuosi ir aš nedaryt bardako kitoj pusej, bet labai tos išvirkščios pusės nesureikšminu. Labiau žiūriu gerają.

šią savaitę ,mano bendravardei ,siuvinėtas meškiukas dovanų , nukeliavo į islandiją ,taipat sakė ,kad būtų galima rėmint net ir iš blogosios pusės hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 15, 12:18)
Averita gal tu nori ko is kasiulu,vaziuosiu ten,tai ir tau nugriepciau prekiu smile.gif jei zinoma tu is Siauliu  g.gif

jetus, reikia pasižiūrėt smile.gif Aš iš Šiaulių 4u.gif

Uodegyte nu jo, profė tikra 4u.gif

Šokoladė gražu ir sparčiai padirbėta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 15, 12:34)

va va su spalvom ir mano blogoji panasi biggrin.gif bet as nerodysiu blush2.gif baisu blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
ax.gif leidziu visom pasijuokt biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti