Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 15, 11:32)
įdomumo dėlei  ax.gif mano blogoji ,dažniausiai siūlo į šoną nepertempu  ax.gif

blink.gif swoon.gif kaip tvarkinga,cia ir sita puse remint galima 4u.gif as truputi patobulejau paskaitinejus ,ansksciau is vis imdavau iskart 2gijas doh.gif tai vien galiukai buvo,o dabar viena gija lenkiu pusiau,tai truputi tvarkingiau gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 15, 12:49)
Uodegyt, o uz keliu siuliuku tu uzkisi gala  g.gif man tai vis baisu, kad siulas nepabegtu  doh.gif

3-4 ax.gif Jai linas ,tai gyvatėlę ,ir viršų darau ,arba į apačią.

ir aš ankščiau 2gijas ėmiau ,dabar vieną ,per kilputę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 kovo 2013 - 11:12
Aš irgi anksčiau imdavau po dvi gija, tai kaip ir zerutis patyriau siaubingus galiukus, kurie dar ir pūkuodavosi pačiame darbe doh.gif Bet perskaičius čia, irgi pabandžiau perlenkto siūlo teoriją, likau labai patenkinta. Ypač lengviau ant smulkesnės aidos siuvinėti.

Man asmeniškai siuvinėjant stulpeliais žemyn/aukštyn, patys kryžiukai gaunasi tokie siauri, todėl nemėgstu stulpeliais siuvinėt. Gal tik pas mane taip ax.gif

Klausimas - kokio ilgio siūlą atsikerpat? Mano ganėtinai trumpai sukarpyti, gal dėl to daugiau tų "uodegėlių" ir atrodo ne labai jau tvarkingai.
Atsakyti
ryt leksiu i Kauna dezuciu,lino uzsipirksiu,reiks isbandyt,o sese uzsakyma ka pavare doh.gif vien serveteliu dekupazui uz 100lt biggrin.gif

Averita gal tu nori ko is kasiulu,vaziuosiu ten,tai ir tau nugriepciau prekiu smile.gif jei zinoma tu is Siauliu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 15 kovo 2013 - 11:19
QUOTE(unkind @ 2013 03 15, 12:14)
Klausimas - kokio ilgio siūlą atsikerpat? Mano ganėtinai trumpai sukarpyti, gal dėl to daugiau tų "uodegėlių" ir atrodo ne labai jau tvarkingai.

net pamatavau, kazkur apie 1 m ir lenkiu pusiau 1 gija (kaip ir kitos) ax.gif bet jei daugiau spalvu, tai daznai tenka nukirpti siula, tai jis buna ivairaus ilgio tada biggrin.gif
Atsakyti
Vajej kad pripliurpet doh.gif
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 15, 09:00)
Aš taip pat siuvinėju tokiu budu pavienius kryželius biggrin.gif

Tai mes abi gudrios biggrin.gif Nors siulo nei kiek nesusitaupo,tai rinkiny siuvinejant man vieno siuliuko pritruko taip besiuvinejant doh.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 15, 09:24)
o tai pas tave ir kitoje pusėje kryžiukai gaunasi? nes pas mane ne

Nea, stulpeliai,bruksneliai 4u.gif
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 15, 09:51)
tai kitoj pusej ir neturi kryziukai gautis  ax.gif stulpiukai, bruksniukai

drinks_cheers.gif
QUOTE(zerutis @ 2013 03 15, 10:01)
ir as klaidzioju su siulu siuvinedama pavienius kryzelius doh.gif uztat kitoje puseje toks bardakas

Na as tai pas save nematau bardako,kaip tik toks rastas grazus gaunasi hihihi.gif
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 15, 10:49)
o uz keliu siuliuku tu uzkisi gala  g.gif man tai vis baisu, kad siulas nepabegtu

Man vis atrodo kad pabegs,tai uzkisu net uz kokiu 7 tai tikrai blush2.gif biggrin.gif
QUOTE(unkind @ 2013 03 15, 11:14)

As kerpu tikrai ilga,bet tik todel kad mane uzknisa kai greitai siulas baigiasi biggrin.gif ,va ir del uodegeliu tu,kirpk ilgesni siula mirksiukas.gif

Vakar nieko nepakryziavojau,paziurejau i schema kad vien pavieniai kryzeliai dabar bus,ir pasakiau gal geriau rytoj prisesiu.... blush2.gif Tai koki 15 kryziuku sukurpiau ir nuejau gult cool.gif

O blogoji puse pas mane kaip pas uodegyte irgi tongue.gif nera sunku palaikyt ten tvarka,svarbu nemazgiot ir galiuku nepalikinet
Papildyta:
QUOTE(zerutis @ 2013 03 15, 11:18)
Averita gal tu nori ko is kasiulu,vaziuosiu ten,tai ir tau nugriepciau prekiu jei zinoma tu is Siauliu

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 15 kovo 2013 - 11:27
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 15, 12:25)

Tai mes abi gudrios  biggrin.gif Nors siulo nei kiek nesusitaupo,tai rinkiny siuvinejant man vieno siuliuko pritruko taip besiuvinejant  doh.gif
Nea, stulpeliai,bruksneliai  4u.gif

Reiškia reikia keistimums siuvinėjimo būda biggrin.gif Nes aš ir siuvinėjau vieną rinkinuką tai ir pritrukau vieno siuliuko doh.gif Tai tekopadėti į šoną tą darbelį,nes į miestą retai važiuoju,o Kupiškije deje nėra siulu nei Anchor nei Dmc . verysad.gif
Atsakyti
Tai kad ir mano siūlai po metrą sukarpyti, maniau, trumpi, kai perlenkiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 15, 12:25)

Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tau labai juokinga,su manim susitikt nenorejai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 14, 18:17)
japoniški siūlai COSMO  4u.gif

konverteris

Abejoju, ar tai COSMO... g.gif Tokių numerių nėra. blink.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
artimiausiu metu planuoju siuvineti sita. pranesu, kad nepradeciau tingeti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 15, 11:29)
Reiškia reikia keistimums siuvinėjimo būda biggrin.gif  Nes aš ir siuvinėjau vieną rinkinuką tai ir pritrukau vieno siuliuko  doh.gif Tai tekopadėti į šoną tą darbelį,nes į miestą retai važiuoju,o Kupiškije deje nėra siulu nei Anchor nei Dmc . verysad.gif

As pirmakart rinkinuka siuvinejau,tai nepagalvojau,kur pritruko siuliuko paderinau is savo turimu siulu,bet dar kas sunervino tai labai trumpi siulai buvo duoti,siuvinejau ir keikiaus,padarai 15 kryzeliu ir vel verk nauja doh.gif
O jei tau siuliuko pritruko reikejo cia kreiptis,gal kuri turetu suselpti siulo gala biggrin.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 15, 11:34)
tau labai juokinga,su manim susitikt nenorejai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tongue.gif O kas sake kad as nenorejau? Cia tu susimaisei su miestais,as tai galiu susitikt jei atmausi i klp lotuliukas.gif
Atsakyti