Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(RasuteK @ 2013 03 15, 09:51)
tai kitoj pusej ir neturi kryziukai gautis  ax.gif stulpiukai, bruksniukai  biggrin.gif

nu taip pas mane bruksniukai ir gauansi, bet tai kaip tada uzkisus reikia eiti pvz i viršų? g.gif nes mano tie stulpeliai nera skysti (neina taip lengvai užkisti adatos), nors reik pameginti paziuresiu kas gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 15, 10:55)
nu taip pas mane bruksniukai ir gauansi, bet tai kaip tada uzkisus reikia eiti pvz i viršų? g.gif nes mano tie stulpeliai nera skysti (neina taip lengvai užkisti adatos), nors reik pameginti paziuresiu kas gaunasi g.gif

taip pat, kaip ir uzbaigdama siula uzkisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 15, 10:00)
Aš taip pat siuvinėju tokiu budu pavienius kryželius biggrin.gif  mirksiukas.gif

ir as klaidzioju su siulu siuvinedama pavienius kryzelius doh.gif uztat kitoje puseje toks bardakas ax.gif
Atsakyti
Na aš stengiuosi, kad butu mano kita darbelio pusė tvarkinga mirksiukas.gif Be jokių mazgų ir guzų nuo jų...
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 15, 11:07)
Na aš stengiuosi, kad butu mano kita darbelio pusė tvarkinga mirksiukas.gif Be jokių mazgų ir guzų nuo jų...

stengiuos stengiuos, bet ne velnio nesigauna doh.gif mazgu tai nera, bet siulo painiavos ir persipynimo i visas puses tai vaje vaje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 15, 11:11)
stengiuos stengiuos, bet ne velnio nesigauna  doh.gif mazgu tai nera, bet siulo painiavos ir persipynimo i visas puses tai vaje vaje  doh.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif

Sokolade murze tu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 15 kovo 2013 - 10:29
įdomumo dėlei ax.gif mano blogoji ,dažniausiai siūlo į šoną nepertempu ax.gif

user posted image user posted image

todėl pas mane ir yra ,smaili ,plona adata, kad lengviau lystų už siūliukų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 15, 11:32)
įdomumo dėlei  ax.gif mano blogoji ,dažniausiai siūlo į šoną nepertempu  ax.gif

thumbup.gif 4u.gif man tai cia jau aukstasis pilotazas biggrin.gif uz tai tobulejimui kryptis aiski biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 15, 12:37)
thumbup.gif  4u.gif man tai cia jau aukstasis pilotazas  biggrin.gif uz tai tobulejimui kryptis aiski  biggrin.gif

yra dar kur tobulėti irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 15, 11:11)
stengiuos stengiuos, bet ne velnio nesigauna  doh.gif mazgu tai nera, bet siulo painiavos ir persipynimo i visas puses tai vaje vaje  doh.gif

Ankščiau pas mane būdavo makalinė ir mazgai doh.gif bet patobulėjau kažkaip siuvinėdama vis užmezdavau žvilgsnį į blogają pusę kol perpratau technika kaip siuvinėti, kad tvarkinga būtų ir kita pusė. Tai dabar stengiuosi nebedėti nei mazgų mazgelių.Ojei pavienis kryželis toli yra tai tada kerpu siulą ir darau tik tada x, bet jei arčiau siulą perkaišau kol nueinu iki tos vietos ax.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 15, 11:32)
įdomumo dėlei  ax.gif mano blogoji ,dažniausiai siūlo į šoną nepertempu  ax.gif

todėl pas mane ir yra ,smaili ,plona adata, kad lengviau lystų už siūliukų  blush2.gif

Kokia tvarkinga busė vau bigsmile.gif thumbup.gif Na aš tai siuvinėju su buka adata ,su smailia iš pradžių siuvinėdavau bet labai pirštus susibadydavau doh.gif verysad.gif tai perėjau prie bukos adatos mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Uodegyt, o uz keliu siuliuku tu uzkisi gala g.gif man tai vis baisu, kad siulas nepabegtu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 15, 10:28)

Sokolade murze tu lotuliukas.gif

biggrin.gif reik keistis, nekaip atrodo doh.gif
Atsakyti