Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 14, 23:44)
kai siuvinesi kanors ir pafilmuok 4u.gif  4u.gif  blush2.gif

niu gerai cool.gif ryt ant aidos kaip tik pradėsiu naują darbelį blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 14 kovo 2013 - 21:47
Labai miela angeliuke wub.gif

O Uodegytes darbelis atgaivino prisiminimus is pernai metu bendro siuvinejimo thumbup.gif Lyg panasiu metu baigem juos.

O filmuotos technikos ir as laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 14, 21:46)
niu gerai  cool.gif ryt ant aidos kaip tik pradėsiu naują darbelį  blush2.gif

yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2013 03 14, 23:49)
Labai miela angeliuke  wub.gif

O Uodegytes darbelis atgaivino prisiminimus is pernai metu bendro siuvinejimo  thumbup.gif  Lyg panasiu metu baigem juos.

KATU ačiū oro_buckis.gif ,tavo jūrinį lyg šiolei prisimenu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 14, 22:46)
niu gerai  cool.gif ryt ant aidos kaip tik pradėsiu naują darbelį  blush2.gif

yess.gif ar parodysi kaip su pavieniais kryzeliais susitvarkyt 4u.gif as kaip tik tarp ju istrigus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 14 kovo 2013 - 22:03
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 14, 19:38)
Country cottage needleworks ''The tea room''

Smulkutis ir toks kruopštus ir tvarkingas darbelis 4u.gif gražu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 14, 18:02)
kartais neivieno biggrin.gif , bet savaite tik siuvineju savo metrikiuka, tai ir taip vyras sako kad greit siuvineju biggrin.gif

Mano vyras ta pati sakonors atrodo kartais kad vos judu lotuliukas.gif

QUOTE(Averita @ 2013 03 14, 18:10)
Nu šiaip Aushrita buvo nuo manęs ten tą senesnį nudžiovus, nes aš jį labai labai senai turėjau, pačiai nervas ėmė, kai pamačiau tokį pat avatarą schmoll.gif  nu ir dbr nieko nekopinau nuo Ausritos, nebent ji pati nuo manęs lotuliukas.gif

Buvau,pripazystu,atsiprasau blush2.gif bet tulpiu tikrai nesidejau,sakau atejau ir dar garsiai pagalvojau kas man cia tas tulpes uzdejo??? doh.gif lotuliukas.gif

Mes sveciuose buvom,tai dabar tik gryzom,nezinau ar sest kryziuot nes neatsitrauksiu vel be keliu valandu doh.gif

As irgi laukiu kryziavojimo ant lino pamokeles,nors turbut as ne kiek nemoku ant jo siuvinet kiek kantrybes neturiu skaiciuot siuliukus blush2.gif didelio darbo ko gero nesiimciau,nors velgi galiu prisisneket daba swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 15, 01:36)

As irgi laukiu kryziavojimo ant lino pamokeles,nors turbut as ne kiek nemoku ant jo siuvinet kiek kantrybes neturiu skaiciuot siuliukus  blush2.gif didelio darbo ko gero nesiimciau,nors velgi galiu prisisneket daba swoon.gif

Ant aidos siuvinėsiu ax.gif ,ne ant lino ,o su pavieniais,kaip iseis,jai scemoje bus nurodyta.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 15, 00:02)
Ant aidos siuvinėsiu ax.gif  ,ne ant lino ,o su pavieniais,kaip iseis,jai scemoje bus nurodyta.

Aaaa,tai nusisnekejau zodziu lotuliukas.gif O su pavieniais as nenutraukineju siulo ir tiek,arba blogojoj pusej uzkisu uz kitu kryzeliu adata taip nukeliaudama iki ten kur kitas pavienis kryzelis ir siuvineju sau toliau ax.gif cia mano toks israstas budas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 15, 01:09)
Aaaa,tai nusisnekejau zodziu  lotuliukas.gif O su pavieniais as nenutraukineju siulo ir tiek,arba blogojoj pusej uzkisu uz kitu kryzeliu adata taip nukeliaudama iki ten kur kitas pavienis kryzelis ir siuvineju sau toliau  ax.gif cia mano toks israstas budas  biggrin.gif

Aš taip pat siuvinėju tokiu budu pavienius kryželius biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 15, 00:09)
Aaaa,tai nusisnekejau zodziu  lotuliukas.gif O su pavieniais as nenutraukineju siulo ir tiek,arba blogojoj pusej uzkisu uz kitu kryzeliu adata taip nukeliaudama iki ten kur kitas pavienis kryzelis ir siuvineju sau toliau  ax.gif cia mano toks israstas budas  biggrin.gif

o tai pas tave ir kitoje pusėje kryžiukai gaunasi? nes pas mane ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 15, 10:24)
o tai pas tave ir kitoje pusėje kryžiukai gaunasi? nes pas mane ne g.gif

tai kitoj pusej ir neturi kryziukai gautis ax.gif stulpiukai, bruksniukai biggrin.gif
Atsakyti