Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Aushrita @ 2013 03 12, 19:42)
Nu ka tikiuosi siandien vakare iseis prisest prie kryzeliu  biggrin.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif sekmes darbuojantis,isvarau i darba oten kompas doh.gif nervai nelaiko,tai neprisijunksiu 4u.gif

gudruoles jus abi liezuvis.gif Averita buvo prisijungus uztat ir priciupau,bet bendrauti nepanoro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 12 kovo 2013 - 18:50
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 12, 19:19)
Aushrita, buvau aš toj žardėj, ale ten dmc siulai po 2,09 doh.gif ,su nuolaida po 1,99 kai prie vaikų pasaulio po 1,90 biggrin.gif  jei kam reik rašykit eisiu sau pirkt, taii galiu urmu ten papirkti biggrin.gif o vat su linu nekokios naujienos, neturi jo nei ten nei ten g.gif

lino turi siuvinėjimo magija prie žardės,bet tik balto turi ,niekur kitur nėra,todėl ir aš užsisakinėju ax.gif aš buvusi klaipėdietė

kurios šalimais gyvenat ,siūlyčiau bendrai siūstis ,o ir kainytę siuntimo išlaidų perpus pasidalinsite ax.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 12, 19:56)

blink.gif pagavau ,merginos uzsidejusios vienodus paveiksliukus,uztat ir galvojau kad Aushrita Siauliete
lotuliukas.gif Averita  tu prie Visinskio perki ax.gif

ale rimtais ,sakau kad averitos nuotraukytė buvo blink.gif pas Aushrita čiuožėjai buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 kovo 2013 - 18:56
QUOTE(zerutis @ 2013 03 12, 18:49)
lotuliukas.gif sekmes darbuojantis,isvarau i darba oten kompas doh.gif nervai nelaiko,tai neprisijunksiu 4u.gif

gudruoles jus abi liezuvis.gif Averita buvo prisijungus uztat ir priciupau,bet bendrauti nepanoro g.gif

Aha jei tik iseis prisest,o dar medziaga reik atsimatuot,ir schema tik kompe,nepatinka man taip siuvinet,reiks kazkur atsispausdint g.gif
O ko tu negali darbe siuvinet nesupratau g.gif

tongue.gif as netycia lotuliukas.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 12, 18:56)
ale rimtais ,sakau kad averitos nuotraukytė buvo  blink.gif pas Aushrita čiuožėjai buvo  rolleyes.gif

Ale kaip dar atsimenat cia visas,nepasislepsi blush2.gif lotuliukas.gif uzsidejau kita o dabar tik ir pamaciau kad vienodi su averita,reiks pasikeist lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 12, 21:02)

tongue.gif as netycia  lotuliukas.gif
Ale kaip dar atsimenat cia visas,nepasislepsi  blush2.gif  lotuliukas.gif uzsidejau kita o dabar tik ir pamaciau kad vienodi su averita,reiks pasikeist lotuliukas.gif

fotografinė atmintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 12, 03:54)
Puikiai judi į priekį thumbup.gif  4u.gif  kodėl numesi šį darbelį 3savaitėlėm? ax.gif

Kraustomes (tikiuos, ne is proto), tai kol isikursim, nelabai prisesiu prie rankdarbiu...
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 12, 20:10)
fotografinė atmintis  biggrin.gif

blush2.gif

Negaliu siuvinet doh.gif ,nusipirkau siulus ir neatitinka,parasiau tau az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2013 03 12, 21:55)
Kraustomes (tikiuos, ne is proto), tai kol isikursim, nelabai prisesiu prie rankdarbiu...

Na sekmės kraustantis 4u.gif ir linkiu greit persikraustit ir vėl kibti prie xxx mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 12, 20:02)
O ko tu negali darbe siuvinet nesupratau  g.gif

siuvinet tai galiu,tik sakau kompas senas kledaras,nervai prie jo nelaiko lotuliukas.gif
bet sese vistiek priverte mane ji isijungt,pasakiau,kad sestadieni planuoju i Kauna palekt,uzvaziuosiu dezuciu nusipirkt tai jai prireike priemoniu dekupaziu,nori kad parvesciau,reik apziuret ax.gif
viskas einu siuvinet,nes nuo tokios klaveturos pirstus paskaudo lotuliukas.gif

blink.gif nu ir nesekas tau,neliudek balioneli padovanosiu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 12 kovo 2013 - 21:19
QUOTE(zerutis @ 2013 03 12, 21:15)
siuvinet tai galiu,tik sakau kompas senas kledaras,nervai prie jo nelaiko lotuliukas.gif
bet sese vistiek priverte mane ji isijungt,pasakiau,kad sestadieni planuoju i Kauna palekt,uzvaziuosiu dezuciu nusipirkt tai jai prireike priemoniu dekupaziu,nori kad parvesciau,reik apziuret ax.gif
viskas einu siuvinet,nes nuo tokios klaveturos pirstus paskaudo lotuliukas.gif

blink.gif nu ir nesekas tau,neliudek balioneli padovanosiu 4u.gif  biggrin.gif

Tai kas kad lievas kai yra noras ir nervas ne taip ima mirksiukas.gif Va teisingai eik kryziavot,ir uz mane kelis x padek biggrin.gif

Kas svarbiausia 11 spalvu atininka o likusios dvi atrodo kaip sumaisytos vietom,tai dabar nezinau kaip siuvinet doh.gif o jau isitaisiau pasiruosiau siuvinet,ir se tau doh.gif Siuvinesiu ta spalva kuri atitinka tada g.gif
Atsakyti
Jau issiaiskinau,einu siuvinet doh.gif aciu uodegyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 13, 01:03)
Jau issiaiskinau,einu siuvinet  doh.gif aciu uodegyt  smile.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
http://imageshack.us...5/1005177d.jpg/

stai dabar siuvau mirksiukas.gif
Atsakyti