Kalėdos laukiamiausia o nelaukiamiausias turbūt bus gimtadienis, visgi senstu
Man, kaip ir daugeliui, laukiamiausia - Kaledos Ir visai nesvarbu - yra sniego ar ne, labai smagu rupintis dovanelemis, galvojant apie kiekviena artima zmogu, kas ji pradziugintu
Labai smagu kuciu nakti sliukinti prie eglutes, kad nepastebeta sudetum dovanas, o dar smagiau sutikti patamsyje prie tos pacios eglutes su dovanelemis sliukinancia sese, ar broli
Labai smagu kuciu nakti sliukinti prie eglutes, kad nepastebeta sudetum dovanas, o dar smagiau sutikti patamsyje prie tos pacios eglutes su dovanelemis sliukinancia sese, ar broli
Kai buvau maza,paauglyste,jaunyste laukiau visu svenciu,norejosi ju kuo daugiau O dabar......Kazkaip vienodai sviecia svente, ne svente Pasenau
Hm... idomus klausimas. db pagalvojau kad daug svenciu nemegstu.
Nuo senai senai nemegau savo Gimtadienio. Net nuotaika subjurdavo. norejosi pasislepti ta diena ir nieko nematyt. Bet paskutini gimtadieni atsvenciau puikiai!
Taipogi nemegstu Kaledu. Gal kai turesiu savo seima, vaikucius, ar bent vyra- pamegsiu.
Labai laukiu ir myliu Velykas! Nuostabi svente ir net prasmingesne uz Kaledas. Nors taip ir turi but pagal viska.
Naujuju nemegstu-kai buvau maza- visai kas kita. Db
Ilga laika nemegau Valentino dienos. Db ji man tiesiog neegzistuoja. Kaip ir Heloweenas
Nuo senai senai nemegau savo Gimtadienio. Net nuotaika subjurdavo. norejosi pasislepti ta diena ir nieko nematyt. Bet paskutini gimtadieni atsvenciau puikiai!
Taipogi nemegstu Kaledu. Gal kai turesiu savo seima, vaikucius, ar bent vyra- pamegsiu.
Labai laukiu ir myliu Velykas! Nuostabi svente ir net prasmingesne uz Kaledas. Nors taip ir turi but pagal viska.
Naujuju nemegstu-kai buvau maza- visai kas kita. Db
Ilga laika nemegau Valentino dienos. Db ji man tiesiog neegzistuoja. Kaip ir Heloweenas
mėgstamiausios: draugų gimtadieniai ir velykos, o nemėgiamiausia tai savas gimtadienis
mėgstamiausia kalėdos, tiksliau kučių vakaras, nemėgstu velykų....
As tai laukiu visu svenciu! Netgi savo gimtadienio ir nesvarbu, kad dar metais pasenau juk tai proga susitikti su draugemis ir draugais. Musu gyvenime ir taip daug pilkos kasdienybes o sventes tai visada kazkas naujo, netiketo, smagaus... kaip galima ju nelaukti...
QUOTE(Svelte @ 2009 12 09, 01:38)
Visos sventes, per kurias susitinku su artimaisiais. Kai yra laiko pabuti jaukiai su seima, kai supranti kaip ju pasiilgai ir kokie jie visi brangus..
Vat šitos šventės ir man laukiamiausios
O nelaukiu tų švenčių,per kurias mano artimieji bus toli nuo manes
kazkaip neturiu tokiu nelaukiamu ar labai laukiamu svenciu nes zinau kad jos ir taip ateis ir nelaukiamos