Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiamiausia ir nelaukiamiausia šventė

Laukiamiausia - Kalėdos.. Ir gimtadienio šiaip kartas nuo karto laukiu biggrin.gif
Nelaukiamiausia - Velykos.. Suprantu krikščionišką prasmę, bet nesuprantu žmogiškosios... Kažkoks apsirijimas be jokių tradicijų. Dar kol vaikas esi Velykė ateina, kiaušinius rideni, o kai suaugi.. Nesąmonė.
Atsakyti
Pašnekute - labai gražiai pasakei smile.gif

Aš pati labai mėgstu Vėlines, nors mano šeimoje susiformavo kiek keista tradicija - kuo greičiau aplankyti svarbiausius kapus ir grįžti į šiltus namus verysad.gif O man taip patinka ta ramybė, šiluma, kurią suteikia daugybė žvakių liepsnelių ir pagaliau tas nebylus bendravimas su mirusiais artimaisiais rolleyes.gif
O nemėgstamiausios šventės - gimtadieniai ir Naujieji metai. Jos man visada sukelia depresiją, nors net nežinau, kodėl...
Atsakyti
as tai laukiu visu svenciu,kurias svenciame.nors kartais kai kurios buna ir ne taip pavykusios.o kaledos,velykos -tai labai laukiamos.savi gimtadieniai gal maziausiai.
Atsakyti
Man visos šventės laukiamos, kurias švenčiame. Įdomiausia yra laukti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akrila: 15 lapkričio 2009 - 18:40
laukiamiausia tai Kaledos, o nelaukiamiausia- gimtadienis, nes kasmet daraisi vis senesnis 4u.gif
Atsakyti
Laukiamiausios buna Kaledos, ne tiek del dovanu, kiek del pacios nuotaikos, sventines, jaukios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaveja: 23 lapkričio 2009 - 11:48
QUOTE(irmabaro @ 2009 11 21, 20:12)
laukiamiausia tai  Kaledos, o nelaukiamiausia- gimtadienis, nes kasmet daraisi vis senesnis  4u.gif

PRITARIU biggrin.gif
Atsakyti
Megstamiausia svente- Velykos ax.gif tada kazkodel jauciuosi labai ramiai, juk tai svarbiausia metu religine svente, be to, pavasaris, silta, gamta bunda ax.gif
o nemegstu tai Naujuju Metu ir gimtadienio blush2.gif
o helouynu ir valentinu nepripazistu visai schmoll.gif
Atsakyti
Man mieliausia svente turbut Kaledos.. o nemegstamos neturiu.. Idomiausia buna ruostis sventei, puosti namus, kurti vakaro programa ir zinoma sulaukti draugu burio smile.gif)
Atsakyti
Mėgstamiausia ir laukiamiausia mūsų visos šeimos metų šventė yra Šv. Kalėdos.
O nelaukiamiausios metų šventės kaip ir nėra tokios...
Atsakyti
nepatinka kaledos, nes ju niekas nebevertina tik ziuri kaip kokias dovanas nupirkti, nebeliko to stebuklo kaip vaikysteje kada dziaugdavais gaves saldainiu, dabar vaikai patys nezino ko nori,
be to visada reikia aplankyti ir savo ir vyro tevelius tai nors persiplesk per diena
nemegstu gimtadienio nes jis kita kaledu diena, ir jau kaip ir susiplaka su ta svente ir jo nebelieka.
naujuosius jau daug metu svence pas mus, tai erzina kad poto dar lieka kalnai indu.
o vyro gimtadienio nemegstu nes nezinau ka jam nupirkti biggrin.gif
laukiu vaiko gimtadienio, nes tada galiu ispuosti kambarius balionais prismaikstyti fejerverku ir pati biski tuo pasidziaugti, ir dar laukiu draugu gimtadieniu, juk smagu kai pakviece, pasipuosi ir kaip sakant eini pasizmoneti biggrin.gif
Atsakyti
Labiausiai laukiu Kalėdų, Naujųjų, savo bei artimųjų gimtadienių, Vėlykų bigsmile.gif Kitų švenčių nelabai švenčiame.
Atsakyti