Laukiamiausia - Kalėdos.. Ir gimtadienio šiaip kartas nuo karto laukiu
Nelaukiamiausia - Velykos.. Suprantu krikščionišką prasmę, bet nesuprantu žmogiškosios... Kažkoks apsirijimas be jokių tradicijų. Dar kol vaikas esi Velykė ateina, kiaušinius rideni, o kai suaugi.. Nesąmonė.
Pašnekute - labai gražiai pasakei
Aš pati labai mėgstu Vėlines, nors mano šeimoje susiformavo kiek keista tradicija - kuo greičiau aplankyti svarbiausius kapus ir grįžti į šiltus namus O man taip patinka ta ramybė, šiluma, kurią suteikia daugybė žvakių liepsnelių ir pagaliau tas nebylus bendravimas su mirusiais artimaisiais
O nemėgstamiausios šventės - gimtadieniai ir Naujieji metai. Jos man visada sukelia depresiją, nors net nežinau, kodėl...
Aš pati labai mėgstu Vėlines, nors mano šeimoje susiformavo kiek keista tradicija - kuo greičiau aplankyti svarbiausius kapus ir grįžti į šiltus namus O man taip patinka ta ramybė, šiluma, kurią suteikia daugybė žvakių liepsnelių ir pagaliau tas nebylus bendravimas su mirusiais artimaisiais
O nemėgstamiausios šventės - gimtadieniai ir Naujieji metai. Jos man visada sukelia depresiją, nors net nežinau, kodėl...
as tai laukiu visu svenciu,kurias svenciame.nors kartais kai kurios buna ir ne taip pavykusios.o kaledos,velykos -tai labai laukiamos.savi gimtadieniai gal maziausiai.
Man visos šventės laukiamos, kurias švenčiame. Įdomiausia yra laukti...
laukiamiausia tai Kaledos, o nelaukiamiausia- gimtadienis, nes kasmet daraisi vis senesnis
QUOTE(irmabaro @ 2009 11 21, 20:12)
laukiamiausia tai Kaledos, o nelaukiamiausia- gimtadienis, nes kasmet daraisi vis senesnis
PRITARIU
Megstamiausia svente- Velykos tada kazkodel jauciuosi labai ramiai, juk tai svarbiausia metu religine svente, be to, pavasaris, silta, gamta bunda
o nemegstu tai Naujuju Metu ir gimtadienio
o helouynu ir valentinu nepripazistu visai
o nemegstu tai Naujuju Metu ir gimtadienio
o helouynu ir valentinu nepripazistu visai
Man mieliausia svente turbut Kaledos.. o nemegstamos neturiu.. Idomiausia buna ruostis sventei, puosti namus, kurti vakaro programa ir zinoma sulaukti draugu burio )
nepatinka kaledos, nes ju niekas nebevertina tik ziuri kaip kokias dovanas nupirkti, nebeliko to stebuklo kaip vaikysteje kada dziaugdavais gaves saldainiu, dabar vaikai patys nezino ko nori,
be to visada reikia aplankyti ir savo ir vyro tevelius tai nors persiplesk per diena
nemegstu gimtadienio nes jis kita kaledu diena, ir jau kaip ir susiplaka su ta svente ir jo nebelieka.
naujuosius jau daug metu svence pas mus, tai erzina kad poto dar lieka kalnai indu.
o vyro gimtadienio nemegstu nes nezinau ka jam nupirkti
laukiu vaiko gimtadienio, nes tada galiu ispuosti kambarius balionais prismaikstyti fejerverku ir pati biski tuo pasidziaugti, ir dar laukiu draugu gimtadieniu, juk smagu kai pakviece, pasipuosi ir kaip sakant eini pasizmoneti
be to visada reikia aplankyti ir savo ir vyro tevelius tai nors persiplesk per diena
nemegstu gimtadienio nes jis kita kaledu diena, ir jau kaip ir susiplaka su ta svente ir jo nebelieka.
naujuosius jau daug metu svence pas mus, tai erzina kad poto dar lieka kalnai indu.
o vyro gimtadienio nemegstu nes nezinau ka jam nupirkti
laukiu vaiko gimtadienio, nes tada galiu ispuosti kambarius balionais prismaikstyti fejerverku ir pati biski tuo pasidziaugti, ir dar laukiu draugu gimtadieniu, juk smagu kai pakviece, pasipuosi ir kaip sakant eini pasizmoneti
Labiausiai laukiu Kalėdų, Naujųjų, savo bei artimųjų gimtadienių, Vėlykų Kitų švenčių nelabai švenčiame.