Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiamiausia ir nelaukiamiausia šventė

laukiamiausi gimtadienis
Atsakyti
Pacios graziausios ir laukiamiausios sventes kucios ir kaledos wub.gif o nepripazystu helowyno schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
Kalėdos wub.gif
Tas jaukumas... šiluma.. žibanti eglutė...dovanėlės... ech, kaip laukiuuu bigsmile.gif
Atsakyti
Visada labiausiai laukiu Kaledu, man tos eglutes, visur papuosta, skamba Kaledines melodijos, toks puikus metas.. wub.gif Dazniausiai pacios Kaledos nebuna tokios mielos, kaip ju laukimas.. smile.gif

O niekada nelaukiu Velyku.. Nepatinka man sita svente.. rolleyes.gif
Atsakyti
Labiausiai laukiu Kalėdų, Valentinas patinka, Velykos, o nepatinka Naujieji ir mano pačios gimtadienis
Atsakyti
O man visos šventės laukiamos 4u.gif Gal tik, akd nemėgstų Joninių - man ji alkoholikų šventė doh.gif ir Vėlinių, tą dieną taip širdžiai liūdna ir net nežinia kodėl blink.gif
Papildyta:
QUOTE(laurada @ 2009 08 25, 11:30)
Pacios graziausios ir laukiamiausios sventes kucios ir kaledos  wub.gif  o nepripazystu helowyno  schmoll.gif  ax.gif

Halloween net ne Lietuviška šventė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laukiamiausia svente kaledos,nauji metai,visu artimuju gimtadieniai,nemegstu veliniu,ir visu valstybiniu svenciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labiausiai patinka Kuciu Vakaras ir Kaledos. Turbut del to, kad asocijuojasi su vaikyste. Susirenka visa seima, daug sniego, papuosti namai, visur viskas blizga, mirksi, muzika...taip linksma, jokiu rupesciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aneta85 @ 2009 10 27, 13:14)
Labiausiai patinka Kuciu Vakaras ir Kaledos. Turbut del to, kad asocijuojasi su vaikyste. Susirenka visa seima, daug sniego, papuosti namai, visur viskas blizga, mirksi, muzika...taip linksma, jokiu rupesciu  smile.gif

thumbup.gif Taip graziai issakyta, kad nebegaliu net ka ir pridurti. As taip pat neapsakomai laukiu Kaledu. Ne del to, kad gaunam dovanu, bet del to, kad galim padovanoti dovanu su Kaledu senelio pagalba. Mieliausia sirdziai matyti nusvitusias artimuju akis, kai Kaledu senelis paruosia kokia netradicine dovanele bigsmile.gif
Atsakyti
Mėgstamiausia... Tikriausiai Vėlinės. Tada susirenka visa giminė. Ir tarsi iš anapus ateina anapilin išėjusieji. Taip ramu ir gera būna. Dingsta pompastika, nėra dirbtinių šypsenų - visi tokie tikri, kaip niekad. Plevenančios žvakių liepsnelės sušildo sugrubusias širdis. Prisilietimas prie amžinybės.

O nemėgstamiausia... Gal gimtadienis. Čia tiek netikrumo - pradedant nuo dirbtinio "džiaugsmo", kad praėjo dar vieni metai, baigiant nuvalkiotais linkėjimais, dovanomis, kurių dauguma - visiškai nenaudingos, nereikalingos ir nemielos. Ištisa tuštybės mugė doh.gif
Atsakyti
Labiausiai nelaukiu Kalėdų ir gimtadienio savo, nes abi šventės tą pačią dieną, tai gaunasi kad per savo gimtadienį pati turiu dovanoti kitiems dovanas mellow.gif ir nelabai jaučiasi kad tai gimtadienis, Kalėdos viską užgožia verysad.gif

O laukiamiausia šventė matyt Kūčios ax.gif
Atsakyti
As labai laukiu Kuciu Vakaro ax.gif Buna labai jauku ir gera smile.gif Taip pat Sv. Kaledos, taip pat labai ju laukiu 4u.gif Smagu kitiems padovanoti kazka, kas juos nustebina bigsmile.gif
Atsakyti