Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiamiausia ir nelaukiamiausia šventė

Laukiamiausia turbut kaip ir daugumai Kaledos, dar Velykos patinka. Is esmes man labiausiai patinka seimynines sventes. Nelaukiamiausia - gimtadienis (galvos skausmas...), Naujieji metai...
Valentino dienos svente net nelabai laikau blush2.gif
Atsakyti
schmoll.gif Nelaukiu nė vienos šventės schmoll.gif jos man visos yra didžiulė kančia doh.gif

g.gif ką tai galėtų reikšti?
gal man reikia psichologo konsultacijos? g.gif
Atsakyti
As visada laukiu visu svenciu, nes man labai malonu dovanoti siltus zodzius ir dovanas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mėgstu Kalėdas,Valentiną. 4u.gif Nemėgstu Velykų,savo gimtadienio blink.gif
Atsakyti
mėgstu visas valstybines šventes, per kurias būna laisvų dienų. nemėstu savo gimtadienio, kūčių, kalėdų rolleyes.gif
Atsakyti
man patinka šventės thumbup.gif ypač vaikučių gimtadieniai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labiausiai laukiu kalėdų, naujieji ne taip svarbu, po to laukiu vestuvių metinių, nes jas švenčiam (dar vis), velykos irgi patinka, o gimtadienis net nežinau g.gif
Atsakyti
visad laukiu kaledu, tarsi kokio artejancio stebuklo biggrin.gif kazkaip ta kaledu karstlige mane maloniai nuteikia, nors marketingas labai gadina nuotaika kartais smile.gif nelaukiamiausios sventes tos, kurios dar atnesa ir pareigas - gali but vestuves ir didesnieji 'baliai'
Atsakyti
kiekvienais metais laukiu Kaledu, na, o siaip laukiamos tokios neeilines sventes:jubiliejus ar vestuves jeigu nusimato ax.gif
Nelabai patinka Nauji metai, nes nuolat suki galva kaip cia pasventus ir Velykos-del kiausiniu kvapo doh.gif
Atsakyti
Kaledos labiausiai laukiama bigsmile.gif , kazkaip puosies, ruosies, na o Nauji tai po Kaledu kazkaip nejauciu laukimo... g.gif, Velykos taip pat laukiama svente smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nega25: 20 rugpjūčio 2009 - 16:11
Labiausiai labiausiai laukiamos Kalėdos ir Kūčios ir tas visas gruodžio mėnesis, tokia puiki šventiška nuotaika būna ax.gif , na, o nelabai laukiamos Velykos ir Naujieji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W*S:*: 21 rugpjūčio 2009 - 14:49
Mano, kaip ir daugumos laukiamiausios - KALEDOS ir VELYKOS bigsmile.gif , kuo toliau, tuo labiau nemegstu savo gimtadienio g.gif
Atsakyti