Laukiamiausia turbut kaip ir daugumai Kaledos, dar Velykos patinka. Is esmes man labiausiai patinka seimynines sventes. Nelaukiamiausia - gimtadienis (galvos skausmas...), Naujieji metai...
Valentino dienos svente net nelabai laikau
Nelaukiu nė vienos šventės jos man visos yra didžiulė kančia
ką tai galėtų reikšti?
gal man reikia psichologo konsultacijos?
ką tai galėtų reikšti?
gal man reikia psichologo konsultacijos?
As visada laukiu visu svenciu, nes man labai malonu dovanoti siltus zodzius ir dovanas
man patinka šventės ypač vaikučių gimtadieniai
visad laukiu kaledu, tarsi kokio artejancio stebuklo kazkaip ta kaledu karstlige mane maloniai nuteikia, nors marketingas labai gadina nuotaika kartais nelaukiamiausios sventes tos, kurios dar atnesa ir pareigas - gali but vestuves ir didesnieji 'baliai'
kiekvienais metais laukiu Kaledu, na, o siaip laukiamos tokios neeilines sventes:jubiliejus ar vestuves jeigu nusimato
Nelabai patinka Nauji metai, nes nuolat suki galva kaip cia pasventus ir Velykos-del kiausiniu kvapo
Nelabai patinka Nauji metai, nes nuolat suki galva kaip cia pasventus ir Velykos-del kiausiniu kvapo
Kaledos labiausiai laukiama , kazkaip puosies, ruosies, na o Nauji tai po Kaledu kazkaip nejauciu laukimo... , Velykos taip pat laukiama svente
Labiausiai labiausiai laukiamos Kalėdos ir Kūčios ir tas visas gruodžio mėnesis, tokia puiki šventiška nuotaika būna , na, o nelabai laukiamos Velykos ir Naujieji.
Mano, kaip ir daugumos laukiamiausios - KALEDOS ir VELYKOS , kuo toliau, tuo labiau nemegstu savo gimtadienio