Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiamiausia ir nelaukiamiausia šventė

Laukiu Kūčių, nors visiškai nemėgstu Kalėdų... Kūčios man - susikaupimo, šeimos, apmąstymų diena, kai galime tiesiog pabūti kartu su pačiais artimiausiais žmonėmis. O Kalėdos... Panašiai ir su Rasos švente bei Joninėmis. Tiesą sakant, visiškai nesuprantu paskutinės šentės esmės. Proga padauginti alkoholio? Eilinį kartą? blink.gif
Atsakyti
Kalėdos 000059.gif Pati gražiausia ir laukiamiausia metų šventė, nors šiemet ji bus kitokia, nes vienas šeimos narys jas švęs jau be mūsų angel_sadangel.gif
Atsakyti
O man kūčios, Kalėdos kažkokios labai liūdnos, nemėgstu sad.gif Kažkokia depresija mane užpuola sad.gif
Atsakyti
Nelaukiamiausia svente - naujieji, o laukiamiausia turbut Kaledos g.gif
Atsakyti
Labiausiai laukiu - smile.gif Kūčių [visa šeima pas tėvus susirenkam kartu], Šv. Velykų rolleyes.gif - pranašauja pavasarį, Šv. Valentino dienos wub.gif - smagu nustebinti mylimus vyrus [vaiką ir vyrą], Joninių bigsmile.gif - smagi atostogų pradžios šventė.
Nelaukiu - Naujų Metų blink.gif [taip greitai bėga laikas], gimtadienio 4u.gif - vėl metais pasenau.
Na ir šiaip nemėgstu didelių balių... drinks_cheers.gif ....mėgstu šeimos ramybę.
Atsakyti
Labiausiai laukiu Kuciu ir Kaledu smile.gif ir ypac pasiruosimo ir namu puosimo belaukiant siu svenciu smile.gif
Atsakyti
Ech labiausiai laukiu Kalėdų thumbup.gif O nelaukiu g.gif Nėra tokių švenčių, kurių nelaukčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
man labai patinka vestuves...ir svetimu zmoniu...siaip KAledos.
Atsakyti
Laukiamiausios sventes - lapkricio 1d ir Jonines blush2.gif
Nelaukiama svente - Nauji metai doh.gif Net nezinau kodel, tiesiog nepatinka rolleyes.gif
Atsakyti
Pati laukiamiausia ir mylimiausia šventė yra Kalėdos, Velykos.

Nemėgstu privalomų švenčių, kai šventi ne todėl, kad nori, o todėl, kad reikia.
Atsakyti
Kiekvienais metais laukiu Kaledu Velyku, o nelaukiu Nauju ir valentino cool.gif
Atsakyti
As ir kasmet laukiu Kaledu ir vaiku gimtadieniu,nelaukiu Nauju metu ir Velyku.dabar pvz.,visai nelaukiu rytojaus valentino dienos!
Atsakyti