Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiamiausia ir nelaukiamiausia šventė

Aš labiausiai laukiu Kalėdų, kaifuoju ieškodama visiems dovanų, o ypač savo mergaitėm. thumbup.gif O nelaukiamiausios kaip ir neturiu. ax.gif
Atsakyti
labiausiai laukiu Kalėdų thumbup.gif , labai jau patinka laikas iki Kalėdų, kalėdinė nuotaika, dovanų pirkimas ir t.t. aišku mergaičių gimtadieniai, savo gimtadienio irgi laukiu, man patinka visos šventės thumbup.gif
Atsakyti
labiausiai nelaukiu savo gimtadienio- nes jis pries pat naujaka, kada ir taip svenciu pkanka ax.gif
o miegstamiausia svente- naujakas, nes visad buvo linksma ir dug draugu thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Na ka gi dabar as nezinau kokia mano megiamiausia svente, pries tai buvo mano gimtadieniai, laukdavau ju, visi draugai pazystami ir artimieji susirinkdavo, ot faina budavo, o dabar ....mmm net nezinau Gal vyro gimtadienio(tada pas mus keliavimo metas biggrin.gif )labiausiai laukiu koki siurpiza jam paruosiu.Laukiu jo reakcijos o nelaukiamiausios tai gal Padekos diena nes nezinau kaip skaniai iskepti kalaukuta unsure.gif
Atsakyti
O mes su vyru abu maumai esam ir nemokam švenčių pasidaryti, draugų ratas per pastaruosius kelerius metus sumažėjo iki..na nebeturime tikrų tokių, su kuriais linksma ir gera..Todėl atvirkščiai-ar per asmenines, ar per visuotines šventes man būna labai liūūūdna verysad.gif
Atsakyti
man visos sventes mielos.9o ypac jei per jas namo i lt pavyksta parvaziuot..
Atsakyti
Hmmm...pagalvokim... g.gif
Patinka:
1.Kalėdos
2.Naujieji
3.Mano gimtadienis
4.Velykos
Nepatinka:
1.Užgavėnės
2.Helovynas(Halloween),bet čia man apskritai,net ne šventė...
3.Ne mano gimtadieniai,kadangi kažkaip gaunasi,jog visąlaik perku dovanas paskutinę minutę...kažkaip kitaip neišeina blush2.gif Nors ir neblogas išrenku per tą skubėjimą...bet vistiek kažkaip ne taip gaunasi... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caculia: 27 gruodžio 2005 - 02:04
megstamiausios: Kaledos, velykos.
nemegiamos: helovynas.
Atsakyti
Visada laukiama šventė - vėlinės. cool.gif Man tai be galo graži šventė. Tokia ramybė, rimtis.

Niekada nelaukiamos - visos likusios, t.y. visokios Kalėdos, Velykos, Valentinai, gimtadieniai ir t.t. ir pan. gun_rifle.gif Nemėgstu išvis tų krikščioniškų švenčių, švenčiame tik iš tradicijos. Ir nemėgstu švenčių, susijusių su dovanų pirkimu bei gavimu. Ne džiaugsmas, o vien vargas bei nusivylimas, jog paskui nebeturi kur tą šlamštą besukrauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 15 sausio 2007 - 12:13
o man atrodo kad didziausios sventes yra pats svenciu laukimas ir ruosimasis pavyzdziui kaledos,vestuves 4u.gif
Atsakyti
laukiamos : kaledos, nauji metai,gimtadieniai,vestuves,valentino diena smile.gif
nelaukiamos: velykos, jonines smile.gif
Atsakyti
labiausiai laukiu: velykų, joninių, žolinės, visiškai nemėgstu kalėdų dry.gif
Atsakyti