Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiamiausia ir nelaukiamiausia šventė

visada be proto laukiu kaledu, juk stebuklu metas.
Atsakyti
Paskaitinėjau.... prisiminiau Kalėdas.... jau noriu!!!!! O šiaip dar visada laukiu Vėlykų.(labai mėgstu kiaušinius) tongue.gif O nelaukiu tai savo gimtadienio, gal todėl, kad metai bėga....... biggrin.gif
Atsakyti
o aš visada laukiu Naujųjų ir savo gimtadienio. ir tuo pačiu labiausiai šių švenčių nemėgstu sad.gif

nes lauki lauki, tikiesi pasveikinimo, daug laiko sugaišti planavimui ir organizavimui, o paskui gaunasi grynas šnipštas sad.gif kiek kartų jau taip buvo cray.gif bet baisiausia ir liūdniausia, kai per tas šventes (ypač gimtadienį) net patys artimiausi pamiršta pasveikinti sad.gif
Atsakyti
laukiamiausia - Kalėdos, ne - gimtadienis smile.gif
Atsakyti
Aš tai, atvirai kalbant, laukiu visų švenčių 4u.gif išskyrus vieną - savo gimtadienį. užeina visokios tada pusiau depresinės gyvenimo prasmės-tikslų-pareigų ir bla bla bla mintys doh.gif
Atsakyti
Laukiu beveik visų... Kalėdų ir Velykų smagumą prigesina tai, kad yra privalomas dalyvavimas pas anytą, kas per daugelį metų užkniso juodai... Labiausiai gal mėgstu vaikų gimtadienius. O labiausiai nemėgstu savojo: kelios dienos po gimtadienio yra artimiausio žmogaus mirties metinės.
Atsakyti
QUOTE(Katyte @ 2005 07 14, 08:53)
Aš tai, atvirai kalbant, laukiu visų švenčių  4u.gif  išskyrus vieną - savo gimtadienį. užeina visokios tada pusiau depresinės gyvenimo prasmės-tikslų-pareigų ir bla bla bla mintys  doh.gif

man irgi panašiai ax.gif
Bet mieliausia šventė tai vis tiek Kalėdos, tokia šeimyninė, šilta, jauki, vidury žiemos, kai aplink balta (na, bent turėtų būt wink.gif), susikuri jaukų stalą, užsidegi žvakes. Nei girtavimų kokių, nei ką smile.gif
Atsakyti
Pati laukiamiausia svente - Kaledos, ir kodel? O todel, kad man ziauriai patinka pirkti dovanas, ypac vaikams, jas graziai suvinioti, padeti po eglute. Kokios ju reakcijos ryte pasiziureti, kai jie vinioja tas dovaneles. Priperku per Kaledas vaikams kiek galima daugiau dovanu, suvinioju visas atskirai, tai tikrai ispudingai Kaledu ryta eglute atrodo, nu nezinau man tai is Kaledu sventes tai labiausiai isimintina, Naujieji tai nelabai man patinka, gyvename kaime, tai jokiu fejerverku nera kur nueit pasiziuret, beveik eiline diena tik tiek, kad valgyti skaniau pasitaisome, vakare vistiek prie bendro stalo susedame ir ziurime sventine programa, stengiames sulaukti ir neuzmigti iki dvylikos, o tada tik greiciau guti. Tai turbut Naujieji mano nelaukiamiausia svente. Taip pat nuostabus yra vaiku gimtadieniai, savo beveik niekada nesvenciu, bet vaiku visada butinai butinai...
Atsakyti
Nuo pat vaikystės pati mėgstamiausia ir laukiamiausia šventė - Kalėdos smile.gif Ir jų laukimas, ir dovanų pirkimas, ir susėdimas prie bendro stalo smile.gif
Atsakyti
Labiausiai laukiu Halloween'o, Kalėdų, Naujųjų metų, savo ir kitų šeimos narių gimtadienių. Patinka pirkti dovanas, jas gauti, valgyti saldainius prie šventinio stalo thumbup.gif Patinka Valentino diena ir Joninės wub.gif
Nelaukiu Vėlykų - esu alergiška kiaušiniams, atsibodo tai aiškinti viseims norintiems mane pavaišinti. doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Laukiamiausia- kieno nors veselė ar gimtadienis, nelaukiamiausia- savo tortadienis.Geriau viena žvakutė ir n tortų, nei n žvakučių ir vienas tortas tongue.gif
Atsakyti
as labiausiai laukiu kaledu thumbup.gif thumbup.gif o labiausiai nelaukiu - savo gimtadienio ax.gif
Atsakyti