visada be proto laukiu kaledu, juk stebuklu metas.
Paskaitinėjau.... prisiminiau Kalėdas.... jau noriu!!!!! O šiaip dar visada laukiu Vėlykų.(labai mėgstu kiaušinius) O nelaukiu tai savo gimtadienio, gal todėl, kad metai bėga.......
o aš visada laukiu Naujųjų ir savo gimtadienio. ir tuo pačiu labiausiai šių švenčių nemėgstu
nes lauki lauki, tikiesi pasveikinimo, daug laiko sugaišti planavimui ir organizavimui, o paskui gaunasi grynas šnipštas kiek kartų jau taip buvo bet baisiausia ir liūdniausia, kai per tas šventes (ypač gimtadienį) net patys artimiausi pamiršta pasveikinti
nes lauki lauki, tikiesi pasveikinimo, daug laiko sugaišti planavimui ir organizavimui, o paskui gaunasi grynas šnipštas kiek kartų jau taip buvo bet baisiausia ir liūdniausia, kai per tas šventes (ypač gimtadienį) net patys artimiausi pamiršta pasveikinti
Laukiu beveik visų... Kalėdų ir Velykų smagumą prigesina tai, kad yra privalomas dalyvavimas pas anytą, kas per daugelį metų užkniso juodai... Labiausiai gal mėgstu vaikų gimtadienius. O labiausiai nemėgstu savojo: kelios dienos po gimtadienio yra artimiausio žmogaus mirties metinės.
QUOTE(Katyte @ 2005 07 14, 08:53)
Aš tai, atvirai kalbant, laukiu visų švenčių išskyrus vieną - savo gimtadienį. užeina visokios tada pusiau depresinės gyvenimo prasmės-tikslų-pareigų ir bla bla bla mintys
man irgi panašiai
Bet mieliausia šventė tai vis tiek Kalėdos, tokia šeimyninė, šilta, jauki, vidury žiemos, kai aplink balta (na, bent turėtų būt ), susikuri jaukų stalą, užsidegi žvakes. Nei girtavimų kokių, nei ką
Pati laukiamiausia svente - Kaledos, ir kodel? O todel, kad man ziauriai patinka pirkti dovanas, ypac vaikams, jas graziai suvinioti, padeti po eglute. Kokios ju reakcijos ryte pasiziureti, kai jie vinioja tas dovaneles. Priperku per Kaledas vaikams kiek galima daugiau dovanu, suvinioju visas atskirai, tai tikrai ispudingai Kaledu ryta eglute atrodo, nu nezinau man tai is Kaledu sventes tai labiausiai isimintina, Naujieji tai nelabai man patinka, gyvename kaime, tai jokiu fejerverku nera kur nueit pasiziuret, beveik eiline diena tik tiek, kad valgyti skaniau pasitaisome, vakare vistiek prie bendro stalo susedame ir ziurime sventine programa, stengiames sulaukti ir neuzmigti iki dvylikos, o tada tik greiciau guti. Tai turbut Naujieji mano nelaukiamiausia svente. Taip pat nuostabus yra vaiku gimtadieniai, savo beveik niekada nesvenciu, bet vaiku visada butinai butinai...
Nuo pat vaikystės pati mėgstamiausia ir laukiamiausia šventė - Kalėdos Ir jų laukimas, ir dovanų pirkimas, ir susėdimas prie bendro stalo
Labiausiai laukiu Halloween'o, Kalėdų, Naujųjų metų, savo ir kitų šeimos narių gimtadienių. Patinka pirkti dovanas, jas gauti, valgyti saldainius prie šventinio stalo Patinka Valentino diena ir Joninės
Nelaukiu Vėlykų - esu alergiška kiaušiniams, atsibodo tai aiškinti viseims norintiems mane pavaišinti.
Nelaukiu Vėlykų - esu alergiška kiaušiniams, atsibodo tai aiškinti viseims norintiems mane pavaišinti.
as labiausiai laukiu kaledu o labiausiai nelaukiu - savo gimtadienio