Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiamiausia ir nelaukiamiausia šventė

Man patinka tokios sventes, kurios nera priverstines ir visuotinai svenciamos. Pavyzdziui, draugystes ivairios sukaktys rolleyes.gif

Kaledu anksciau laukdavau, dabar man jos ne per labiausiai sukelia emociju.

Man ne tiek svarbus pats sventes pavadinimas, bet jos praleidimas. Kartais net tokia smulkmena kaip pavasario pradzia galima labai sauniai atsvest, o kartais ir nauji metai buna nykus wink.gif
Atsakyti
Labiausiai laukiu Kaledu clap.gif O as nelaukiu sunaus gimtadienio,zinau,kad jis metais vyresnis darosi,o taip norisi,kad butu leliukas. wub.gif
Atsakyti
Nemėgstu tik velykų... gal dėl to, kad niekad nešvenčiam... tiesiog kažkokia kiaušininė diena, kuri vis kėsinasi sutapt su mano gimtadieniu blink.gif
Visas kitas šventes mėgstu dėl galimybės pabūt su sau mielais, mylimais žmonėmis...
Na dar nemėgstu gimtadienių tų žmonių, kurie man nemieli. Jaučiu pareigą nueit pasveikint, nors visai nesinori jų matyt. Savęs prievartavimas ir tiek... huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusne: 26 rugsėjo 2004 - 10:10
o aš aplamai nemėgstu jokių švenčių sad.gif visos tos velykos ir kalėdos-erzina tuom, kad pastoviai privalu aplankyti uošvius ir tėvus... ir stebėti ypač anytos pompastiką ir vaidybą-kaip čia šventiška, iškilminga ir gražu.. kalėdos žavi tik tada, kai turi galimybę pradžiuginti norimom dovanom artimus žmones ir gali savęs ir savo fantazijos neriboti wink.gif
gimtadieniai namuose... erzina tuom, kad aš viena keletą dienų dulkinuosi su namais, puodais, pirkiniais, paskui su neplautom lėkštėm-visiems šventė, o man tik miego norisi... mad.gif o dar durniausia, kai tokie gimtadieniai užtaiko ant tuščių kišenių mad.gif ėjimas į kitų gimtadienius... jei tai tau mieli žmonės-smagu, tik erzina tai, kad reik sukti galvą dėl dovanos-ir kaip visada man vienai mad.gif o visokius privalomus gimtadienius-tai pakęst negaliu... kančių kančia... tiesiog eu neformatė smile.gif nemėgstu to, kas man primetama, kas privaloma pagal noras, taisykles ir etiketą.. fe...
Atsakyti
naujieji metai - smagiausia svente smile.gif tada kazkaip labiausiai atsipalaiuoju moraliskai, nera apie ka per daug galvoti, nemegstu savo gimtadienio: per daug demesio nepatinka, per mazai irgi, o vidurio niekada nerandu... aisku buna isimciu... o siaip geriausia svente - romantiskas vakaras su vyru thumbup.gif
Atsakyti
Man tai maloniausios yra Kalėdos, gal ne pačios Kalėdos, o jų laukimas. Visą gruodį aš būnu pakilios nuotaikos.
Dar patinka draugų gimtadieniai, kai pakeiti aplinką ir pabaliavojus tiesiog eini namo ilsėtis biggrin.gif
Labiausiai nemėgstu anytos ir giminių gimtadienių ir įvairiausių sukakčių, kai toesiog privalai ten eiti ir prie stalo miegoti arba klausytis bobų pagyrų apie savo vaikus, marčias, žentus ir anūkus.
Ką tik vyras pranešė "džiugią" žinią: sakė, kad lapkričio 1 d. visa jo mamos giminėlė aplanko močiutės kapą, o vėliau renkasi giminės susitikimui. Vajėėėėėėėėėėėzau, kaip čia išsisukti. Jo giminė dar nežino, kad aš laukiuosi, o lapkritį man jau bus 8 mėnesiai. Aišku mano anyta girsis kad turės anūką, visos tetos mane čiupinės, glostys, kraus pilną lėkštę visokių silkių ir mišrainių ir visaip pataikaus, o aš turėsiu visiems šypsotis. gathering.gif
Atsakyti
nemėgstu savo gimtadienio,niekada jo nešvenčiu. sad.gif
nepatinka šventės,kurioms reikia ruoštis(namų tvarkymas,maisto gaminimas). doh.gif doh.gif

Atsakyti
Labiausiai laukiu vaiku gimtadieniu, kuciu, kaledu, valentino dienos clap.gif
Nelaukiu Naujuju metu, dar ir savo gimtadienio neipatingai megstu dry.gif
Atsakyti
nelaukiu švenčių tada, kai būna striuka su Lt...
o šiaip, viska spriklauso nuo savijautos.... kartais pačios laukiamiausios šventės tampa nelaukiamomis... blink.gif
Atsakyti
as laukiu- vaiko gimtadienio ir kaledu, o nelaukiu -savo gimtadienio nes vis senstu, taip ir sukas tas senejimo ratas biggrin.gif
Atsakyti
Pasikartosiu, bet gimtadienio tikrai nelaukiu, o nešvęst nišeina, nors taip norėčiau per gimdienį kur nors išvažiuot. Va tada šventė būtų. O laukiu šv. Kalėdų thumbup.gif .
Atsakyti
aš nelaukiu velykų, nes man ta šventė nelabai patinga, o Kalėdos tai thumbup.gif
Atsakyti