Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiamiausia ir nelaukiamiausia šventė

Laukiamiausia Kalėdos wub.gif O nemėgstamiausios net neturiu, man patinka šventės, proga susitikti su artimaisiais, kuriems dažnai laiko nelieka sukantis kasdienybėje.

Būtų įdomu pamatyti visos temos susistemintą rezultatą, bet neįsivaizduoju, kiek laiko tai užtruktų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laukiamiausios būtų Kalėdos, Velykos.
Vaikų gimtadieniai - vaikams, draugų prieina, čia tik vaikai jų ir telaukia. biggrin.gif
Nors tiesa pasakius dabar tos ir Kalėdos ir Velykos, ir visos kt šventės yra nors ir laukiamos, bet kažkaip skausmingai, nes dirbu, dažnai darbo grafikas taip sutampa, kad turiu dirbti net per tas dideliausias šventes. Ir pikta, ir liūdna, kad jas praleidi ne su šeima. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurada: 16 balandžio 2013 - 22:49
Pradėsiu nuo nelaukiamiausios - Velykos, matyt neišmokau dar švęsti ir mano šeimos tradicijos neužkrėtė.
O laukiu Kalėdų, jos tikrai sebuklų metas tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Combat @ 2013 03 24, 17:07)
Laukiamiausia Kalėdos  wub.gif O nemėgstamiausios net neturiu, man patinka šventės, proga susitikti su artimaisiais, kuriems dažnai laiko nelieka sukantis kasdienybėje.

Būtų įdomu pamatyti visos temos susistemintą rezultatą, bet neįsivaizduoju, kiek laiko tai užtruktų  doh.gif  biggrin.gif

Šitoj temoj būtų gerai apklausa tikusi.
Atsakyti
QUOTE(Combat @ 2013 03 24, 18:07)
Laukiamiausia Kalėdos  wub.gif O nemėgstamiausios net neturiu, man patinka šventės, proga susitikti su artimaisiais, kuriems dažnai laiko nelieka sukantis kasdienybėje.

pas mane lygiai taip pat, pacios paciausios yra kaledos, o po ju visos vienodai laukiamos ir megstamos sventes wub.gif
Atsakyti
Laukiamiausia - Kūčios. Nelaukiamiausia - Naujieji, nes atrodo, kad turėtum sutikt juos kažkaip ypatingai, o vis nepavyksta.
Atsakyti
Laukiamiausia- Kalėdos.
Ilgą laiką nemėgdavau Velykų blush2.gif Ir labai jų nelaukdavau. Vaikystėje- dėl susirinkusių tetulių žandų gnaibymo... o vėliau turbūt dėl įpročio biggrin.gif
Dabar, kai pati turiu atžalėlę, tą šventę nuoširdžiai pamėgau smile.gif
Atsakyti
Man laukiamiausios Kūčios, nes tada mes su vyru, brolis su šeima susirenkam pas tėvus ir ramiai pakūčiavojam. smile.gif smile.gif
Atsakyti
Mėgstamiausias jau aprašiau. O dar taip pagalvojau, kad nemėgstamiausia - Kovo11. Nu valdiška tokia. Įvyko - ir valio. Reikšmingumo neneigu, jokiu būdu. Bet... Arba mes nemokam paminėt jos, arba... per daug tų valdiškų pasigraudenimų. Iškilmingumo - maža. Na, gal čia tik mūsų krašte taip zanūdnai jas pamini, tikiuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 04 gruodžio 2013 - 19:21
Aš vaikystėj kūčių nemėgdavau, nes niekas neleisdavo valgyt mėsos, saldumynų, tai taip ir sėdėdavau prie tuščios lėkštės biggrin.gif
Atsakyti
Laukiamiausios Kaledos 4u.gif Vargina Naujuju metu sventimas - nemegstu iki ryto svest (mielai jau po 24val luzciau), bet dazniausiai kitaip neiseina 4u.gif
Atsakyti
Labiausiai laukiamos Kūčios ir Kalėdos wub.gif newyear.gif, Naujųjų metų ir Velykų nemėgstu..
Atsakyti