Laukiamiausia Kalėdos O nemėgstamiausios net neturiu, man patinka šventės, proga susitikti su artimaisiais, kuriems dažnai laiko nelieka sukantis kasdienybėje.
Būtų įdomu pamatyti visos temos susistemintą rezultatą, bet neįsivaizduoju, kiek laiko tai užtruktų
Laukiamiausios būtų Kalėdos, Velykos.
Vaikų gimtadieniai - vaikams, draugų prieina, čia tik vaikai jų ir telaukia.
Nors tiesa pasakius dabar tos ir Kalėdos ir Velykos, ir visos kt šventės yra nors ir laukiamos, bet kažkaip skausmingai, nes dirbu, dažnai darbo grafikas taip sutampa, kad turiu dirbti net per tas dideliausias šventes. Ir pikta, ir liūdna, kad jas praleidi ne su šeima.
Vaikų gimtadieniai - vaikams, draugų prieina, čia tik vaikai jų ir telaukia.
Nors tiesa pasakius dabar tos ir Kalėdos ir Velykos, ir visos kt šventės yra nors ir laukiamos, bet kažkaip skausmingai, nes dirbu, dažnai darbo grafikas taip sutampa, kad turiu dirbti net per tas dideliausias šventes. Ir pikta, ir liūdna, kad jas praleidi ne su šeima.
Pradėsiu nuo nelaukiamiausios - Velykos, matyt neišmokau dar švęsti ir mano šeimos tradicijos neužkrėtė.
O laukiu Kalėdų, jos tikrai sebuklų metas
O laukiu Kalėdų, jos tikrai sebuklų metas
QUOTE(Combat @ 2013 03 24, 17:07)
Laukiamiausia Kalėdos O nemėgstamiausios net neturiu, man patinka šventės, proga susitikti su artimaisiais, kuriems dažnai laiko nelieka sukantis kasdienybėje.
Būtų įdomu pamatyti visos temos susistemintą rezultatą, bet neįsivaizduoju, kiek laiko tai užtruktų
Šitoj temoj būtų gerai apklausa tikusi.
QUOTE(Combat @ 2013 03 24, 18:07)
pas mane lygiai taip pat, pacios paciausios yra kaledos, o po ju visos vienodai laukiamos ir megstamos sventes
Laukiamiausia - Kūčios. Nelaukiamiausia - Naujieji, nes atrodo, kad turėtum sutikt juos kažkaip ypatingai, o vis nepavyksta.
Laukiamiausia- Kalėdos.
Ilgą laiką nemėgdavau Velykų Ir labai jų nelaukdavau. Vaikystėje- dėl susirinkusių tetulių žandų gnaibymo... o vėliau turbūt dėl įpročio
Dabar, kai pati turiu atžalėlę, tą šventę nuoširdžiai pamėgau
Ilgą laiką nemėgdavau Velykų Ir labai jų nelaukdavau. Vaikystėje- dėl susirinkusių tetulių žandų gnaibymo... o vėliau turbūt dėl įpročio
Dabar, kai pati turiu atžalėlę, tą šventę nuoširdžiai pamėgau
Man laukiamiausios Kūčios, nes tada mes su vyru, brolis su šeima susirenkam pas tėvus ir ramiai pakūčiavojam.
Mėgstamiausias jau aprašiau. O dar taip pagalvojau, kad nemėgstamiausia - Kovo11. Nu valdiška tokia. Įvyko - ir valio. Reikšmingumo neneigu, jokiu būdu. Bet... Arba mes nemokam paminėt jos, arba... per daug tų valdiškų pasigraudenimų. Iškilmingumo - maža. Na, gal čia tik mūsų krašte taip zanūdnai jas pamini, tikiuosi.
Aš vaikystėj kūčių nemėgdavau, nes niekas neleisdavo valgyt mėsos, saldumynų, tai taip ir sėdėdavau prie tuščios lėkštės
Laukiamiausios Kaledos Vargina Naujuju metu sventimas - nemegstu iki ryto svest (mielai jau po 24val luzciau), bet dazniausiai kitaip neiseina
Labiausiai laukiamos Kūčios ir Kalėdos , Naujųjų metų ir Velykų nemėgstu..