QUOTE(zodiake @ 2012 11 29, 12:43)
Kažkaip nenorom prisiminiau Jonines, turbut pačiausia šventė vasara
mums - butinai
Pačios laukiamiausios yra Kalėdos. Nelaukiamiausios negalėčiau išskirti.
Mėgstamiausios tai Velykos, nes turim tradiciją, kad visa šeima (t.y mano tėvai, brolis) ir aš su vyru važiuojam į Rumšiškes . Žodžiu man velykos tai pavasaris, kurio būnu išsiilgus po žiemos
Nemėgstu Naujų metų, nes ruoši maistą , pervargsti, o paskui minimum iki 1h nakties nemiegi, triukšmas, lauke smirda, o dar krūvos prisigėrusių kieme... Man gruodį perdaug švenčių ir taip
Nemėgstu Naujų metų, nes ruoši maistą , pervargsti, o paskui minimum iki 1h nakties nemiegi, triukšmas, lauke smirda, o dar krūvos prisigėrusių kieme... Man gruodį perdaug švenčių ir taip
Kalėdos Kūčios ir Joninės..
dėl Naujų metų..nuolatinis galvos sukimas kur juos sutikt
dėl Naujų metų..nuolatinis galvos sukimas kur juos sutikt
O man visos sventes laukiamos Tada susirenka patys artimiausi zmones,smagu
Man iš metinių švenčių pati laukiamiuosia ir maloniausia yra Kaledos, o nelabai miela Vėlines, tada atsiranda rūpesčiai del kapinių tvarkymo, spūstys keliuose, darganoti orai...
Mums sventes visos laukiamos
labiau isskirti galeciau Kaledas ir velykas, nes tada susirenka visa seima i kruva ir buna labai smagu
Per gimtadienius stengiamasi buti visiem kartu, bet kartais nepavyksta...
Naujieji metai buna smagus, praeitais metais net vakare besmegenius darem ir maista spejom susiruosti, o fejerverkus tikrai smagu paziureti, juk tai buna viena karta metuose
Na pries Velines su vaikais svenciam helovyna ziauriai smagi svente
Valentino diena - svente mums su vyru o vaikui nebent skanestas.
Visos sventes pas mus tikrai laukiamos ir bent simboliskai paminimos, net ir kuriu dabar nepaminejau
labiau isskirti galeciau Kaledas ir velykas, nes tada susirenka visa seima i kruva ir buna labai smagu
Per gimtadienius stengiamasi buti visiem kartu, bet kartais nepavyksta...
Naujieji metai buna smagus, praeitais metais net vakare besmegenius darem ir maista spejom susiruosti, o fejerverkus tikrai smagu paziureti, juk tai buna viena karta metuose
Na pries Velines su vaikais svenciam helovyna ziauriai smagi svente
Valentino diena - svente mums su vyru o vaikui nebent skanestas.
Visos sventes pas mus tikrai laukiamos ir bent simboliskai paminimos, net ir kuriu dabar nepaminejau
kažkaip kai artėja kokia nors šventė, atrodo kad jos labai lauki, kalėdos - laiki dovanų, valentino diena - kokios nors raomantiško vakaro, velykos - pavasario, kieviena šventė savotikšai laukiamiausia, o ne laukiamesiau tai turbūt gitadienis senstam sentstam o kartais dovanos senėjimo liudesio neatperka
QUOTE(Lyžuka @ 2013 01 07, 12:30)
o nelabai miela Vėlines, tada atsiranda rūpesčiai del kapinių tvarkymo, spūstys keliuose, darganoti orai...
Žiauriai skamba
Sunku kapus sutvarkyt Bent prieš Vėlines O jei neapleistumėt per metus, tai ir prieš Vėlines nereikėtų daryt grandiozinės tvarkos.
Keliuose spūstys...
Niekad nepamiršiu, kai dar tarybiniais laikais, kai Vėlinės buvo oficialiai jokia šventė, tam vienam vakarui sugebėdavo suvažiuoti visi iš visos Lietuvos. Va, kur buvo spūstys. Ir nepamiršiu, kai važiavau sausakimšu autobusu, žiemiškai apsirngusi, su tašėmis ir gėlių puokšte (nes vietoje tokių gražių nebūdavo). 3 valandas kabėjau virš savų ir svetimų tašių, praktiškai ant vienos kojos tebuvo galima stovėti. Karštis, spūstis... Bet niekam tai nekėlė pasipiktinimo. Visi draugiškai ir džiaugsmingai važiavo į TĄ VAKARĄ. Nes jis buvo nepaprastas. Gyvųjų ir mirusiųjų susitikimas, dėl kurio neabejotinai verta pakentėti.
O dabar - spūstys, matot... Sėdim patogiai automobiliuose ir bambam, bambam... Vis blogai ir blogai... Fu. Gėda