Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiamiausia ir nelaukiamiausia šventė

Kažkaip nenorom prisiminiau Jonines, turbut pačiausia šventė vasara
Atsakyti
QUOTE(zodiake @ 2012 11 29, 12:43)
Kažkaip nenorom prisiminiau Jonines, turbut pačiausia šventė vasara

drinks_cheers.gif mums - butinai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Pačios laukiamiausios yra Kalėdos. Nelaukiamiausios negalėčiau išskirti. smile.gif
Atsakyti
Laukiamiausia šventė - Kalėdos.
Nelaukiamiausios nėra.
Atsakyti
Mėgstamiausios tai Velykos, nes turim tradiciją, kad visa šeima (t.y mano tėvai, brolis) ir aš su vyru važiuojam į Rumšiškes . Žodžiu man velykos tai pavasaris, kurio būnu išsiilgus po žiemos

Nemėgstu Naujų metų, nes ruoši maistą , pervargsti, o paskui minimum iki 1h nakties nemiegi, triukšmas, lauke smirda, o dar krūvos prisigėrusių kieme... Man gruodį perdaug švenčių ir taip
Atsakyti
Kalėdos wub.gif Kūčios wub.gif ir Joninės..
dėl Naujų metų..nuolatinis galvos sukimas kur juos sutikt doh.gif
Atsakyti
O man visos sventes laukiamos ax.gif Tada susirenka patys artimiausi zmones,smagu wub.gif
Atsakyti
Man iš metinių švenčių pati laukiamiuosia ir maloniausia yra Kaledos, o nelabai miela Vėlines, tada atsiranda rūpesčiai del kapinių tvarkymo, spūstys keliuose, darganoti orai...
Atsakyti
Mums sventes visos laukiamos wub.gif
labiau isskirti galeciau Kaledas santa2.gif ir velykas, nes tada susirenka visa seima i kruva ir buna labai smagu 4u.gif
Per gimtadienius stengiamasi buti visiem kartu, bet kartais nepavyksta... ax.gif
Naujieji metai buna smagus, praeitais metais net vakare besmegenius darem ir maista spejom susiruosti, o fejerverkus tikrai smagu paziureti, juk tai buna viena karta metuose bigsmile.gif thumbup.gif
Na pries Velines su vaikais svenciam helovyna fear.gif devil.gif scare.gif ziauriai smagi svente thumbup.gif
Valentino diena - svente mums su vyru lotuliukas.gif o vaikui nebent skanestas.
Visos sventes pas mus tikrai laukiamos ir bent simboliskai paminimos, net ir kuriu dabar nepaminejau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norabora: 29 sausio 2013 - 17:18
kažkaip kai artėja kokia nors šventė, atrodo kad jos labai lauki, kalėdos - laiki dovanų, valentino diena - kokios nors raomantiško vakaro, velykos - pavasario, kieviena šventė savotikšai laukiamiausia, o ne laukiamesiau tai turbūt gitadienis senstam sentstam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o kartais dovanos senėjimo liudesio neatperka smile.gifsmile.gif
Atsakyti
laukiamiausia svente - Kaledos. visada nepatiko Velykos, taciau siais metais labai ju laukiu, nes svecius pakviesime su vyru i savo naujus namucius. todle pradedu joms ruostis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 01 07, 12:30)
o nelabai miela Vėlines, tada atsiranda rūpesčiai del kapinių tvarkymo, spūstys keliuose, darganoti orai...

Žiauriai skamba g.gif
Sunku kapus sutvarkyt unsure.gif Bent prieš Vėlines doh.gif O jei neapleistumėt per metus, tai ir prieš Vėlines nereikėtų daryt grandiozinės tvarkos.
Keliuose spūstys...
Niekad nepamiršiu, kai dar tarybiniais laikais, kai Vėlinės buvo oficialiai jokia šventė, tam vienam vakarui sugebėdavo suvažiuoti visi iš visos Lietuvos. Va, kur buvo spūstys. Ir nepamiršiu, kai važiavau sausakimšu autobusu, žiemiškai apsirngusi, su tašėmis ir gėlių puokšte (nes vietoje tokių gražių nebūdavo). 3 valandas kabėjau virš savų ir svetimų tašių, praktiškai ant vienos kojos tebuvo galima stovėti. Karštis, spūstis... Bet niekam tai nekėlė pasipiktinimo. Visi draugiškai ir džiaugsmingai važiavo į TĄ VAKARĄ. Nes jis buvo nepaprastas. Gyvųjų ir mirusiųjų susitikimas, dėl kurio neabejotinai verta pakentėti.
O dabar - spūstys, matot... Sėdim patogiai automobiliuose ir bambam, bambam... Vis blogai ir blogai... Fu. Gėda schmoll.gif
Atsakyti