Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiamiausia ir nelaukiamiausia šventė

Laukiamiausia Rasos ax.gif
Atsakyti
labiausiai laukiu vaiko gimtadienio, savo kazkaip nelabai, nes dar metais pasenau,taip pat laukiu kuciu ir kaledu
Atsakyti
Laukiamas Kūčių vakaras, Kalėdos ir Vėlykos wub.gif
Atsakyti
LAukiamaiusios kūčios
Atsakyti
laukiamiausia kalendorine metu svente - kucios, kaledo, na o nelabai laukiam svente ir aplamai ar ja galima svente vadinti) - velines
Atsakyti
Kuri laukiama net nežinau,visos daugiau ar mažiau vienodos,turi savo prasmę g.gif vat man naujieji metai tik nelabai..gal dėl to,kad tą dieną būna tik eilinis baliukas? Asmeniškai man naujieji metai būna,kai ateina gimtadienis,tada aš pradedu skaičiuot SAVO naujus metus,o bendrieji nauji metai man kažkaip nelabai ax.gif
Atsakyti
Nelaukiamiausia-motinos dienos, laukiamiausia-Kalėdos smile.gif
Atsakyti
Laukiamiausia-Velykos, nelaukiamiausia-Kalėdos (darbe-nežmoniškas darbo krūvis, nes metų galas verysad.gif )
Atsakyti
Vis dėlto labiausiai metuose laukiu ne gimimo dienos, bet Kalėdų šventės.
bigsmile.gif
Atsakyti
Labiausiai laukiu Kūčių ir Kalėdų wub.gif
Atsakyti
Laukiamiausia metu svente man yra Naujieji Metai ( ziauriai patinka fejerverkai ) , o nelaukiamiausia paskutiniu metu ... g.gif ko gero mano gimtadienis ( vis delto ne jaunyn einam biggrin.gif )
Atsakyti
Visada beprotiskai laukiu Kuciu ir Kaledu... na, man toks jaukumas dvelkia vien apie jas pagalvojus... o nelaukiu savo gimtadienio. Ir jau daug metu....
Atsakyti