Labiausiai laukiu Kuciu ir Kaledu, ypac Kuciu, nes vaikysteje visada per Kucias vaziuodavome pas mamos tevus is pradziu, tada pas tecio, abiejuose namuose musu laukdavo stalas su 12 patiekalu, ir, kas man, mazam vaikui, budavo ypac svarbu - dovanos! O ir pats laukimas yra vienas malonumas - labai megstu rinkti dovanas, jas pakuoti, puosti namus. Atrodo, kad visi zmones draugiskesni, paslaugesni pasidaro belaukdami Kaledu
Dar patinka gimtadieniai, visada stengiuosi sau pasidaryti ypatinga diena per gimtadieni. Siemet labai laukiamas pirmasis sunelio gimtadienis. Gaila, kad vyras neprates gimtadieniu svesti, bet tikiuosi, kad ilgainiui ipratinsiu
Velykos irgi patinka, vienas malonumas marginti kiausinius. Ir pats tas jausmas, kad atbunda gamta...
Nemegstu Naujuju - man jie kaip uzkeikti, niekada nepavyksta linksmai atsvesti. Taip pat nemegstu Joniniu. Kai buvau vaikas, man patikdavo vaziuoti sveikinti seneliu (jie Jonas ir Janina), bet paskutiniu metu Jonines eme issigimti, zmones svencia tik kad prisigertu...