Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiamiausia ir nelaukiamiausia šventė

QUOTE(KrBor @ 2011 11 10, 00:33)
Laukiamiausios Kūčios ir Kalėdos, nelaukiamiausia gimtadienis.  ax.gif  biggrin.gif

Sveikos, man irgi graziausia svente Kaledos, nors ir daznai buna akimirku per kaledas, kai pasidaro liudna ir norisi verkti verysad.gif , prisimeni tuos, kuriu jau nebera,pamatai filmus per tv apie gerus ir blogus, apie vargsus zmones, kurie galbut ne tik kad nelaukia dovanu, o net neturiu su kuo ir kur sutikti tas kaledas. Tada susimastai, kad nera taip blogai kaip kartais atrodo. Ir dziaugesi tuo, ka turi Ir aisku dziaugsmas, kai matai miesta papusta,zmones, kurie susirupine dovanomis, parduotuvese surmulys, visur veiksmas,dovanu pakavimas , egles puosima........ thumbup.gif
Atsakyti
labiausiai laukiam Kciu ir Kaledu, vaiku gimtadieniu, savo kazkaip nelabai, nes kai jau yra vaiku kazkaip savo pamirsti blush2.gif
o labiausiai nemegstu nauju metu ir velyku g.gif kodel net nezinau, bet nemegstu ir nors tu ka, aisku svenciam ir puosiam namus ir t.t. bet tai nera mano svente. o tokiu valentinu dienu ir t.t. tik paminim ir viskas, net nesvenciam blush2.gif
Atsakyti
Gimtadienis, turbut maziausiai laukiamas, o visos kitos, kuriu metu susirenka visa seima, visada labai laukiamos, ypac Kaledos ir Velykos.
Atsakyti
Kaip ir daugumos, laukiamiausia Kaledos wub.gif o Naujieji man nezinau, visad gaunasi kaip ne svente...kazkaip nesureiksminam...
Atsakyti
Mūsų jaunai šeimai pati gražiausia ir mylimiausia šventė yra Kalėdos-Kūčios smile.gif visa šventinė nuotaika, eglutė, dovanos, kalėdinės dainos tiesiog pasaka..
O pati neįdomiausia šventė vėlinės.. labai liūdna, nors nežinau ar čia ji prilygsta švenčių dienai.. g.gif
Atsakyti
labiausia laukiu kuciu, kaledu. o nelaukiu gimtadienio, nenoriu pasenti biggrin.gif
Atsakyti
Kalėdos. Sakyčiau g.gif vaikystės palikimas.. nes tėvai visada susipykdavo, mama verkdavo, tėvas išvažiuodavo.
Atsakyti
Mano laukiamiausios yra Kūčios ir Velykos, o nelaukiamų kažkaip ir nėra. smile.gif
Atsakyti
Kaip aš nemėgstu naujųjų metų ir gimtadienių! Na, gimtadienis tiek to, jau praėjo. O nauji jau visai čia pat. Anksčiau nesinorėdavo tos prievartinės šventės su persigėrimais ir prievartinėm linksmybėm, tai paskutinius kelis metus nešvenčiau visai ir buvo labai faina. Tikrai pailsėjau. Bet šiemet kažkaip vėl norisi ką nors suorganizuot. Gal kas turit idėjų kaip. Kažkokiam klube ar restorane, kažkokiam teminiam vakare ar iš vis kažką originalaus nematyto? Kad būtų galima nueiti su drauge ir linksmai praleisti laiką. Vilniuje ar Palangoj. Kur rinktusi, na ne žalias jaunimėlis, o nuo 30 iki 100 metų, t.y. suaugę žmonės smile.gif .

Tiesa, nežinau ar į teisingą tema pataikiau. Jei ne, parašykit kur apie naujų metų šventimą rašo ax.gif .
Atsakyti
Laukiamos didziausios metu sventes, Kucios, Kaledos, Naujieji, Velykos. Nelaukiamu- kaip ir nera. smile.gif
P.S. Visus su Naujaisiais 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 02 sausio 2012 - 23:05
Labiausiai laukiu Kuciu ir Kaledu, ypac Kuciu, nes vaikysteje visada per Kucias vaziuodavome pas mamos tevus is pradziu, tada pas tecio, abiejuose namuose musu laukdavo stalas su 12 patiekalu, ir, kas man, mazam vaikui, budavo ypac svarbu - dovanos! O ir pats laukimas yra vienas malonumas - labai megstu rinkti dovanas, jas pakuoti, puosti namus. Atrodo, kad visi zmones draugiskesni, paslaugesni pasidaro belaukdami Kaledu biggrin.gif

Dar patinka gimtadieniai, visada stengiuosi sau pasidaryti ypatinga diena per gimtadieni. Siemet labai laukiamas pirmasis sunelio gimtadienis. Gaila, kad vyras neprates gimtadieniu svesti, bet tikiuosi, kad ilgainiui ipratinsiu biggrin.gif

Velykos irgi patinka, vienas malonumas marginti kiausinius. Ir pats tas jausmas, kad atbunda gamta...

Nemegstu Naujuju - man jie kaip uzkeikti, niekada nepavyksta linksmai atsvesti. Taip pat nemegstu Joniniu. Kai buvau vaikas, man patikdavo vaziuoti sveikinti seneliu (jie Jonas ir Janina), bet paskutiniu metu Jonines eme issigimti, zmones svencia tik kad prisigertu...
Atsakyti
Net susimasciau g.gif neturiu laukiamu svenciu , grazios kucios ir kaledos, taciau kad ju laukciau .... tikrai ne , gimtadienio tuolabiau nelaukiu , velykos apskritai man nera svente , dziugu kad tai pranasauja pavasari .. unsure.gif
Atsakyti