labiausiai kucios, kaledos, velykos, nelaukiamaiusia - naujieji metai. Nes pabudus man visuomet kazkaip liudna... brrr
Nu vat atsisedau pamasciau ir neturiu ne vienos nemegstamos sventes,visos jos kazkaip ypatingos,svarbios,bet pati mylimiausia ir svarbiausia yra Sv.Kaledos,nes tada visi artimieji renkasi i viena kruva,tokia pakili nuostabi nuotaika,tokia ramybe,nu uch net nemoku apsakyti koks tai nuostabus metas Ir aisku maziuko gimtadienis
Laukiamiausia - Kaledos, visas tas pasiruosimas, namu puosimas, dovanu pakavimas, kaledines muzikeles ir t.t. Dar laukiu gimtadieniu, tik ne savo kazkodel O kitu svenciu nesureiksminu ir nepasakyciau kad laukiu.
Mėgstu visas šventes stengiuosi, kad jos būtų tikros šventės - būtų linksma visiems.
Be konkurencijos, žinoma, - Kalėdos, nes vien matyti, kaip žiba iš jaudulio vaikų akys, belaukiant šventės - didžiausias malonumas, o kur dar visas pasiruošimas - kepiniai, mėnesį iki šventės kvepiantys namai, dovanėlių pakavimas. Fantastiškiausia šventė
Be konkurencijos, žinoma, - Kalėdos, nes vien matyti, kaip žiba iš jaudulio vaikų akys, belaukiant šventės - didžiausias malonumas, o kur dar visas pasiruošimas - kepiniai, mėnesį iki šventės kvepiantys namai, dovanėlių pakavimas. Fantastiškiausia šventė
Man nelaukiami gimtadieniai
Laukiamiausia-Kaledos,tai isties stebuklu metas,kvepiantis ramybe,jaukumu
Nelaukiamiausia galbut mano pacios gimtadienis,kadangi beveik niekada nesvenciu,ir jokios sventines nuotaikos net nesijaucia-eiline diena ir tiek
Nelaukiamiausia galbut mano pacios gimtadienis,kadangi beveik niekada nesvenciu,ir jokios sventines nuotaikos net nesijaucia-eiline diena ir tiek
Laukiamiausios Kūčios ir Kalėdos, nelaukiamiausia gimtadienis.