Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiamiausia ir nelaukiamiausia šventė

QUOTE(la_vita @ 2009 12 14, 15:49)
mėgstamiausia kalėdos, tiksliau kučių vakaras, nemėgstu velykų....  rolleyes.gif

Pritariu 100% thumbup.gif
Atsakyti
laukiu kaledu, nes labai megstu galvot ka kam dovanosiu, o nelaukiu nauju metu ir gimtadienio savo, kuris iskart po nauju yra doh.gif
Atsakyti
Mano laukiamiausia šventė yra Kalėdos wub.gif O nelaukiamiausios šventės neturiu smile.gif
Atsakyti
Gal man depresija, bet nelaukiu jokiu svenciu. Kazkaip man neidomu.... Anksciau taip nebuvo verysad.gif
Atsakyti
Šiaip man tai visos šventės patinka, tiek gimtadienis, nes tada esi visų pagrindinis centras biggrin.gif ax.gif tiek kalėdos ir naujieji, patinka, kaip šeimos šventė wub.gif ax.gif patinka valentinas, kad ir kokia ji paprasta bebūtų, vistiek yra kažkokia kitokia, gal tą dieną daugiau meilės turim... unsure.gif rolleyes.gif blush2.gif ax.gif heart.gif wub.gif ir vėlykos patinka, juk pavasaris, viskas vėl atgyja .. ax.gif 4u.gif ir žinoma visos tos kitos šventės, kurių nepaminėjau ... dar beje, labai laukiu visada savo bernužėlio gimtadienių, nes man labai patinka dovanoti jam dovanas thumbup.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Megstamiausia Kaledos
Atsakyti
Nemėgstamiausia - gimtadienis. Mane tas perdėtas dėmesys, kai kurių žmonių priverstiniai linkėjimai, atėjimai...erzina. Kai nuoširdžiai pasveikina - smagu, bet kiek toj aplinkoj dabar nuoširdumo belikęsmile.gif Labiau mėgstu duoti, nei imti. Mano šventė - Kalėdos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deisy: 22 sausio 2010 - 14:59
Tiesiog nekenčiu Naujųjų Metų mad.gif Kažkokia kvaila šventė, kaip mano mama pasakė: "Minutės šventė". Pačios mėgstamiausios šventės man yra Kūčios, Kalėdos ir Velykos smile.gif
Atsakyti
Kalėėėdoooosss wub.gif
Atsakyti
Mano megstamiausia Kaledos, Velyku per daug nesureiksminu smile.gif O nemegstamiausiso neturiu cool.gif
Atsakyti
Megstamiausia svente Naujieji Metai, nes kaip gera pailset po Kaledu....Kaledos seimos svente, o Naujieji tik mano su vyru tongue.gif
Atsakyti
Man mėgstamiausios tai Kalėdos ir Naujieji metai. Kalėdos, dėl pačio smagumo ieškoti, pirkti dovanas, o naujieji toks atsipalaidavimas, susirenki su draugais ir smagiai leidi laiką. biggrin.gif Nelaukiamiausios kaip ir neturiu, man visada smagu pasimatyti su giminaičiais ar draugais. smile.gif
Atsakyti