Aš, pavyzdžiui, kasmet be išlygų labai laukiu dukrų gimtadienių, Kalėdų ir Valentino dienos (tą dieną galima pašmaikštaut), per Velykas patinka tik dabint butą
Dar labai laukiau savo vestuvių (nekasmetinės šventės )...
Nelaukiu savo gimtadienių...
Niekada nešvenčiu savo gimtadienio, todėl jo ir nelaukiu, kad sužinočiau kiek man metų kaskart skaičiuoju, atiminėju, painiojuosi...
Laukiu vaiko gimtadienio- jis būna toks laimingas ir šių Naujųjų metų- grįžta mano antroji pusė iš ilgametės komandiruotės visam laikui...
Laukiu vaiko gimtadienio- jis būna toks laimingas ir šių Naujųjų metų- grįžta mano antroji pusė iš ilgametės komandiruotės visam laikui...
Nelaukiu:
1) gimtadienio- pasenstu
2) naujuju- liudna, metai bega, neturime kaip linksmai atsvesti
3) valentino- is didelio noro maza naudos
4) vaiku gimtadieniu- panasiai kaip valentinas.
Laukiu:
1) Velyku- kazkokia biologine pradzia, butinai vaziuojame pas uosvius
2) kartais be progos dideles kazkokio paminejimo.
Siaip nesame linke svesti nieko pompastiskai...
1) gimtadienio- pasenstu
2) naujuju- liudna, metai bega, neturime kaip linksmai atsvesti
3) valentino- is didelio noro maza naudos
4) vaiku gimtadieniu- panasiai kaip valentinas.
Laukiu:
1) Velyku- kazkokia biologine pradzia, butinai vaziuojame pas uosvius
2) kartais be progos dideles kazkokio paminejimo.
Siaip nesame linke svesti nieko pompastiskai...
as labai laukiu savo mergaiciu gimtadieniu ir kaledu
Iš tikrųju vaiko gimtadieniai, ypač pirmieji, kažkokie ypatingi, nors ir nešvenčiam labai stipriai
Šiaip man patinka visos šventės, tik Velykos kažko nelabai Gal, kad kiaušinių nemoku (nenoriu) dažyt
Šiaip man patinka visos šventės, tik Velykos kažko nelabai Gal, kad kiaušinių nemoku (nenoriu) dažyt
Labiausiai laukiu Kuciu ir Kaledu, siek tiek Naujuju metu, Velyku. O gimtadienio nei tai laukiu, nei tai nelaukiu Jis pats ateina
Labiausiai patinka Kaledos, megstu pirkti dovanas (dazniausiai is anksto), siusti atvirukus. Labai laukiu sunelio gimtadienio . Nemegstu Nauju metu. Kartais ir Valentino nelaukiu, aisku, tikrai nepatinka Moters diena, kai vyras tarsi priverstinai turi atnesti tulpiu... Gal vestuviu metiniu nemegsiu: pernai vyrui "nebuvo laiko" jas paminet... Ir gimtadieniu nemegstu...
Isvada: patinka tik Kaledos ir suneliuko pasiekimai
Isvada: patinka tik Kaledos ir suneliuko pasiekimai
laukiu-visu gimtadieniu(tame tarpe ir savo)
kaledu
naujamecio,
valentino
nelaukiu Veliniu
Velyku-virti kiausiniai mano priesai!
kaledu
naujamecio,
valentino
nelaukiu Veliniu
Velyku-virti kiausiniai mano priesai!
as tai laukiu kaledu o nelaukiu savo gimtadienio
Turbūt labiausiai mėgiamos yra Kalėdos, Velykos ir Užgavėnės. Be abejo, ir mažulio gimtadieniai labai laukiami. Tokių, labai nemėgiamų, įtariu, išvis man nėra, visgi šventė yra šventė Dabar jos visos laukiamos ir švenčiamos, norisi vaiką supažindint su tradicijom, juk jau greit pradės viską suprasti