Kactukas, 20 Kov 2013 - 14:53, parašė:
Kactukas, 20 Kov 2013 - 14:53, parašė: ![]()
i A/Z siaip rasoma. Yra dar skyrelis klausimai neaiskus, galima ten klausti.
Ne nu,virsune

Kactukas, 20 Kov 2013 - 14:53, parašė:
Kactukas, 20 Kov 2013 - 14:53, parašė: ![]()
i A/Z siaip rasoma. Yra dar skyrelis klausimai neaiskus, galima ten klausti.
virga, 20 Kov 2013 - 14:45, parašė:
virga, 20 Kov 2013 - 14:45, parašė: ![]()
Man neteko nei karto atsakineti i Moderatores zinute. Tai, nezinau, ar teisngai elgiuosi ar ne. Jei, ne pataisykit.
![]()
Norejau Jusu paklausti, ar perskaitytos kitoj temoj zinutes, skaitosi raganu medziokle? Jei, as pavizdziui suzinau, kad musu kuri forumiete pagimdo vaikeli ir kitoj temoj ja pasveikinu, tai cia jau negerai? Gal as nesu susipazinus gerai su forumo taisyklem? Jei nesunku pacituokit man sita vieta. Ir, taip, jei as uzmatau, kad kitoj temoj forumiete blogai elgiasi su savo vaiku, o dar kitoj pristato save kaip pukuota ir balta, tai cia irgi pazeidziu forumo taisykles?
Tada man paaiskinkit, kaip, mes forumietes, galim bendrauti tarp saves, nes net virtualiai negalim viena kitos pazinoti? Ar, forume, kuris dar ir pelna nesa nuo lankytoju skaiciaus, mes esam niekas? Su pagarba. Virginija
Moonte, 20 Kov 2013 - 14:53, parašė:
Moonte, 20 Kov 2013 - 14:53, parašė: ![]()
*Moderatore, prasau manes negelbeti jei kas primins is ankstesniu temu mano parasytas mintis, esu pasiruosui nesti atsakomybe uz savo parasytus zodzius.
**O jusu abejones, Virgos, vienu is brandziausiu SM diskusiju dalyviu padorumu, mane glumina, ypac kai jos postas buvo labai net korektiskas, tiesa nepatogus klausimai buvo, bet jau ka padarysi... Gal vertejo palikti teise temos autorei spresti atsakyti i juos, ar ignoruoti. Musu visu postai yra neatsiejama musu tapatybes dalis, net ir jusu pacios veiksmai.
HappyAngel, 20 Kov 2013 - 15:57, parašė:
HappyAngel, 20 Kov 2013 - 15:57, parašė: ![]()
O kas gi sakė, kad šios temos autorė nori pažindintis su Jumis (kad ir virtualiai)?
Jei žmogus susikuria naują vardą delikačiai problemai forume pateikti, išsipasakoti kažkokiu reikalu, kurio nenori pasakoti savo senuoju vardu, ar būtina, kad ir netyčia sužinojus tą senąjį jo vardą, eskaluoti apie tai forume? Ar būtina rašyti užuominas į žinutes, parašytas senuoju vardu ir tuo sukelti "šaršalą" (atleiskite, taip greit nesugalvoju kitokio žodžio)? Pasakykite man, prašau, kam to reikia?
Ir, jei galima, į AŽ, nes ši tema ne mūsų pašnekesiui skirta
gmo, 20 Kov 2013 - 14:58, parašė:
gmo, 20 Kov 2013 - 14:58, parašė: ![]()
Pabaikim temą gražiai, vienos kitoms sėkmės ir viso kito gero palinkėdamos.
Ačiū, kad pabuvote su manimLaikykitės. Kad ir kas benutiktų. Dėkinga moderatorei už kantrybę. Bučkis visoms
*Change*, 20 Kov 2013 - 14:03, parašė:
*Change*, 20 Kov 2013 - 14:03, parašė: ![]()
Uz kantrybe
?Prajuokino sitas pasakymas
.
Acqua Alta
gmo, 20 Kov 2013 - 15:58, parašė:
gmo, 20 Kov 2013 - 15:58, parašė: ![]()
Pabaikim temą gražiai, vienos kitoms sėkmės ir viso kito gero palinkėdamos.
Ačiū, kad pabuvote su manimLaikykitės. Kad ir kas benutiktų. Dėkinga moderatorei už kantrybę. Bučkis visoms
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė