QUOTE(oceano @ 2013 03 10, 09:19)
gmo o kodėl svarstot pasakyti jam ar ne, kad prišlapino virtuvėje? Man pasirodė, kad baiminatės tai pasakyti jam vien dėl to, kad jis po to visai neateis pas jus.
Tu visiškai teisi, oceano, jei aš jam tai pasakysiu, jis ners į krūmus, tikrai nešliaužios keliais, neatsiprašinės, nebandys išsaugoti mūsų santykių. Jis jau toks, mamyčiukas, vis dar gyvena su tėvais ir yra pratęs, kad už jį nusprendžiama. Ir kol pasijus pilnaverčiu už save atsakingu vyru, reikia daug eiti ta kryptim. Todėl nėra varianto, kad aš pasakau, o jis sprendžia, kaip tai ištaisyti, ar nebesilankyti. Sprendimas priklauso man. Ar noriu, kad jis nebesilankytų? Tai labai paprasta. Pasakau, kad mano manuose tai netoleruotina ir neketinu leisti, kad tai pasikartotų. Ir vėl sėdžiu visiškai teisi, ori, su visa savigarba, vieniša ir žliumbianti į pagalvę. O jei nė nesakau, juk jis to neprisimins, vadinas, nieko nebuvo, o aš vis dar turiu draugą. Kažkodėl poreikis ne išmesti, o pataisyti. Juk jis man patinka, tik šis poelgis mane įskaudino ir pažemino.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 03 10, 09:43)
Ar patevis irgi paskutinis pijokas, kuris drybso apsislapines vidury trobos?
Ne, taip elgėsi mano tėvas. Garbė Dievui, pasimirė, kai man buvo 16, kiti dar mažesni. Kitą žmogų aš vadinu tiesiog mamos vyru, vardu, nes jie susituokė tada, kai aš jau buvau ištekėjusi, tai joks jis man tėvas ar patėvis. Jis tvarkingas žmogus, kartais net nulieju mamai drausmės, kad labiau jį brangintų, jis taip ja rūpinasi, lepina, o ji aikštijasi. Pamiršo, kaip tėvas kailį skalbė, kad nesidžiaugia kiekviena diena kai šalia geras žmogus.