QUOTE(gmo @ 2013 03 09, 19:04)
Iš tikro esu pilno proto ir suvokiu, kokia aš apgailėtina. Ir leidžiu sau tokia būti, manydama, kad tai laikinai, kad kažkas savaime pasikeis į gera. Kad tai dar ne mano gyvenimas, kad mano tikrasis gyvenimas kažkur ten, tuoj tuoj. Ir jei atleisiu už šitą"ežiuką", kito ir dar kito "ežiuko" neabejotinai sulauksiu. Tai ir galvoju, gal pasišildyt kojas iki to kito karto, ar dar kito. Žinau, kad, jei pavysiu, tiksliau, jei nekviesiu ir nenuvažiuosiu jo parsivežt (jis, lėtapėdis, mėgsta moters iniciatyvą), keliais jis pas mane neatšliauš, neatgailaus, tik "iš širdies skausmo" pasiims "ant bargės" dar bloką alaus.
Kaip pavydžiu moterims, kurios turi nors kokį, nors kam nors yra reikalingos. Noriu, kad būtų visko pilni namai, kad ir "skraidančių lėkščių", bet kad būtų tas gyvenimas, o ne vienišės vegetavimas.
Ta busena man pazistama... Ar bent panasi i ja, kai norisi butent kazkurio vyro salia, nes reikia JO nesvarbu KOKS jis. Tik mano atveju jis negeria ir yra mano mazo vaiko tetis, su kuriuo mes oficialiai issiskyreme del to, kad jis buvo apsigyvenes pas savo mokyklos laiku meile, bet po didziuliu dramu gyvename kartu.. Bet per ta laika, daugiau negu pusmeti kol jis metesi/blaskesi as i tiek pasimatymu buvau nulekusi, kad turbut... tiek nera buve per visa gyvenima iki tol

Gyventi ne su vienu noro nebuvo, bet tokiu ateinanciu meiluziu, na, geru buvo net keletas
O ta pradejau daryti save versdama, kad kazkaip mintis nukreipt ir nustot jaustis beviltiska ir saves gailetis. Bendravimas daro stebuklus. Smagu pazinti zmones.
Tik tiek, kad... visuomet ismintingiau ne laukti kol savaime ims kazkas ir pasikeis taip kaip butu palanku, o imti gyvenimo vadzias i savo rankas ir pakeisti ji taip kaip norisi. Siulyciau, pvz., pasedeti kuri vakara ir pasvajoti ko noretumete, kaip noretumete gyventi (neprisirisant prie kazkokio vyro). Na, jei sitas toks reikalingas, tai nemeskit jo velniop, bet, pasidairykit kito

Kad irtiesiog laikui praleisti

Del priekaistu, kad nemylite saves... Gal nepakankamai vertinate? Kodel? Kas trukdo vertinti save geresniu balu? KAs gyvenime sekasi? Kur jauciates stipri, pasitikinti savimi? Kur matote savo minusus?