Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas suteršė namus. Nuteisti ar atleisti?

jezau, tik galvos nenuraukite autorei. patarimas isigyti katina - isvis doh.gif

autore, sakot kad jis puikus meiluzis, bet sakot, kad is girto tik bucinius gaunat, o jis pastoviai toks. ir seksas nevykes, pati rasot. tai koks jis meiluzis cia geras? psichologinis meiluzis greiciau...

o kad netraukia mandagus, padorus...puikiai isivaizduoju. ne su kiekvienu padoriu atrasi potrauki, rysi. labai blogai save PRIEVARTAUTI susitikineti su nemylimu, netraukiamu zmogumi, vien todel kad jis nesmirdi, ar negeria. cool.gif

juk yra toks dalykas kaip chemija, karma, kas dar? paziurekit kiek padoriu moteru, tik jos kazkodel netraukia vyru, ir padoriu diedu - ju irgi nenroi moterys.chemijai ir rysiui nezutenka "padorumo ir statuso, ir popieriuko, ir diplomo".

neteigiu kad sis draugas/berniukas (29m-vyrai - visgi vaikai ax.gif tokio amziaus) - autorei tinka. bet jis atitinka/patenka i autores chemine trauka ir tt. todel guleti su gerbeju, kuriam jinai jausmu ir potraukio nejauciu, mano manymu, reikstu tik dar didesne moraline prostitucija.

autore tikrai dar nesutiko savojo. o sutikt dabar negales kol nepaleis sito. idealu butu, jei sitas "miznius" ja paliktu del savo vienmetes, na o tuomet.... bet aisku, reikia nuolat dirbti su savimi, kad ant kito panasaus neuzsisokti, girtesnio ir dar jaunesnio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 kovo 2013 - 19:04
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 03 09, 17:47)

Teisingai sako liaudies patarle, kad zmones renkasi i save panasius antras puses. cool.gif

Keista, bet čia viskas atvirkščiai. Aš visiška abstinentė, nerūkau, su aukštuoju išsilavinimu, darbšti, tvarkinga, pareiginga. Dalinu save per tris darbus, kad dukrai nieko netrūktų. Jis beveik beraštis iš darbininkų klasės, yra skaitęs tik KET (kelių eismo taisykles) ir tai pragėrė teisę vairuoti. Jis dičkis, o aš coliukė. Gal labiau priešingybės traukia, tas posakis tiktų.
Kodėl savęs nemyliu? Gal krikščioniškas auklėjimas,- atsukti antrą skruostą antausiui. Gal dabartinės sparnuotos frazės: jei atleidai 77-tąjį kartą, atleisk ir toliau. Gal įkalta, kad kenčiančiam dangus. Gal motinos Teresės instinktas: rūpintis, atleisti, slaugyti, neteisti. Gal tai, kad mama gyveno su girtuokliu sadistu tėvu, o mano draugas, palyginus, angelas. Ar kas vakarą murmami poteriai: ir atleisk mums mūsų kaltes, kaip ir mes atleidžiame...
Atsakyti
QUOTE(gmo @ 2013 03 09, 19:04)

Iš tikro esu pilno proto ir suvokiu, kokia aš apgailėtina. Ir leidžiu sau tokia būti, manydama, kad tai laikinai, kad kažkas savaime pasikeis į gera. Kad tai dar ne mano gyvenimas, kad mano tikrasis gyvenimas kažkur ten, tuoj tuoj. Ir jei atleisiu už šitą"ežiuką", kito ir dar kito "ežiuko"  neabejotinai sulauksiu. Tai ir galvoju, gal pasišildyt kojas iki to kito karto, ar dar kito. Žinau, kad, jei pavysiu, tiksliau, jei nekviesiu ir nenuvažiuosiu jo parsivežt (jis, lėtapėdis, mėgsta moters iniciatyvą), keliais jis pas mane neatšliauš, neatgailaus, tik "iš širdies skausmo" pasiims "ant bargės" dar bloką alaus.
Kaip pavydžiu moterims, kurios turi nors kokį, nors kam nors yra reikalingos. Noriu, kad būtų visko pilni namai, kad ir "skraidančių lėkščių", bet kad būtų tas gyvenimas, o ne vienišės vegetavimas.

Ta busena man pazistama... Ar bent panasi i ja, kai norisi butent kazkurio vyro salia, nes reikia JO nesvarbu KOKS jis. Tik mano atveju jis negeria ir yra mano mazo vaiko tetis, su kuriuo mes oficialiai issiskyreme del to, kad jis buvo apsigyvenes pas savo mokyklos laiku meile, bet po didziuliu dramu gyvename kartu.. Bet per ta laika, daugiau negu pusmeti kol jis metesi/blaskesi as i tiek pasimatymu buvau nulekusi, kad turbut... tiek nera buve per visa gyvenima iki tol smile.gif Gyventi ne su vienu noro nebuvo, bet tokiu ateinanciu meiluziu, na, geru buvo net keletas smile.gif
O ta pradejau daryti save versdama, kad kazkaip mintis nukreipt ir nustot jaustis beviltiska ir saves gailetis. Bendravimas daro stebuklus. Smagu pazinti zmones.

Tik tiek, kad... visuomet ismintingiau ne laukti kol savaime ims kazkas ir pasikeis taip kaip butu palanku, o imti gyvenimo vadzias i savo rankas ir pakeisti ji taip kaip norisi. Siulyciau, pvz., pasedeti kuri vakara ir pasvajoti ko noretumete, kaip noretumete gyventi (neprisirisant prie kazkokio vyro). Na, jei sitas toks reikalingas, tai nemeskit jo velniop, bet, pasidairykit kito smile.gif Kad irtiesiog laikui praleisti wink.gif

Del priekaistu, kad nemylite saves... Gal nepakankamai vertinate? Kodel? Kas trukdo vertinti save geresniu balu? KAs gyvenime sekasi? Kur jauciates stipri, pasitikinti savimi? Kur matote savo minusus?
Atsakyti
QUOTE(gmo @ 2013 03 09, 20:04)
Keista, bet čia viskas atvirkščiai. Aš visiška abstinentė, nerūkau, su aukštuoju išsilavinimu, darbšti, tvarkinga, pareiginga. Dalinu save per tris darbus, kad dukrai nieko netrūktų. Jis beveik beraštis iš darbininkų klasės, yra skaitęs tik KET (kelių eismo taisykles) ir tai pragėrė teisę vairuoti. Jis dičkis, o aš coliukė. Gal labiau priešingybės traukia, tas posakis tiktų.
Kodėl savęs nemyliu? Gal krikščioniškas auklėjimas,- atsukti antrą skruostą antausiui. Gal dabartinės sparnuotos frazės: jei atleidai 77-tąjį kartą, atleisk ir toliau. Gal įkalta, kad kenčiančiam dangus. Gal motinos Teresės instinktas: rūpintis, atleisti, slaugyti, neteisti. Gal tai, kad mama gyveno su girtuokliu sadistu tėvu, o mano draugas, palyginus, angelas. Ar kas vakarą murmami poteriai: ir atleisk mums mūsų kaltes, kaip ir mes atleidžiame...

Viskas labai gerai smile.gif GEriau myleti pasauli negu ant jo pykti, bet... Siandien kaip tik skaiciau apie depresijos formas. I viena ju labai panasu...
Padeti kitiems as irgi megstu, na toks zmogaus tipas, bet..... ne iki tokio lygio. Jei kazkas "izeidzia" (na cia jo problemos, o ne mano) man giliai dzin... Galima buti atlaidziai, kad ir n kartu, atsukti antra skruosta, rupintis kitais, tiekti Dievu.... bet BUTINA myleti ir gerbti SAVE! PAti sau esi pats svarbiausias zmogus (na issimti glima daryti vaikams), ne jis, ne dar kazkas, o pati! Tik tada busi laiminga, kai vertinsi save, kai jausiesi laisva nuo visko, o visos kitos savybes ir poziuriai - gerai, ju keisti nereikia smile.gif Tik... nustatyti ribas kiek leisti kitiems ir kiek nebe.
Atsakyti
QUOTE(gmo @ 2013 03 09, 12:41)
Dėkinga už nuomonę. Ir už optimizmą. Mano situacija tokia, kad treti metai, kai palaidojau savo žmogų, kuris man buvo viskas, mano antroji obuolio puselė, kaip populiaru sakyti. Taigi, savo tikrąją meilę aš jau turėjau, užsidedu pliusą ir jau nebesitikiu kažko įpatingo sulaukti. Juolab, man beveik 40 ir antrą ratą- antrą šeimą pilnavertę turėti kažin ar bepavyks.

3 metai našlaut tai dar nedaug dar neišgedėjote normaliai, ir pati dar jauna esate. Pažįstų moterų kurios panašaus amžiaus ar net daug vyresnės likusios vienos užsuko antrą šeimos ratą ir yra laimingos, nes surado savęs vertus vyrus o ne belekokius. O jei nerado sau tinkamo tai susirado kažkokią įdomią veiklą nes "plaut kažkokio senio triusikų" nenori cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gmo @ 2013 03 09, 21:29)
Gal suvėliau kontekste. Geras meilužis tas, kurio sms blokuoju ir kurio nenoriu. O tie visi padorūs ir orūs, na, neišprievartausi savęs. Nors, geriau pasigilinus, kiekvienas atvejis vėlgi. Mano minėtas potencialus meilužis, su kuriuo aš nenoriu matytis, nori tik sekso, o aš tobulos staklės oraliniam. Kitas buvo beveik impotentas senbernis, užsimanė prieš dvasną įpėdinio, tai į mane žiūrėjo kaip į reprodukcinį indą. Buvo vedusių, kurių žmonoms gimdos išimtos, frigidės likę. Kiekvienas manyje įžiūri tą galimybę, kurios jam reikia, savo problemos sprendimą. Taigi... nebuvo to, kuriam reiktų tiesig manęs.
Kelio jis pas mane neranda. Atsivežu pati.
Papildyta:
thumbup.gif
o jis visai patrauklus lotuliukas.gif Manasis vyno neįperka, tik alų. Kaip pastebėjau, pigiausia skardinė kainuoja 1.69 lt., o buteliukas vandens, kurio aš išgeriu žiauriai daug (tapau nuo vandens priklausoma sveikuolė), 1.39 lt. Tai koks skirtumas mirksiukas.gif Tik tai, kad aš vandens prisileidžiu iš čiaupo 4u.gif

Bet ar būtina su tokiu tampytis ? Net skaitant supykino . Geriau jau būti vienai .
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2013 03 09, 19:39)
(...)
Tik... nustatyti ribas kiek leisti kitiems ir kiek nebe.

Būtent čia ir klausimas, ar jau priėjom tą ribą, kurios nebereiktų peržengti, ar būna ir blogiau, nebūtina aikštytis.
Savęs nevertinimas. Sakyčiau, kažkaip keistai manau, kad mano tas kilniadvasiškas atsidavimas, nusižeminimas ir pasiaukojimas kažko vertas. Naivu tikėtis, kad supras, įvertins, brangins. Lyg noriu parodyt kitokius santykius, kitokius namus, kur priima tave tokį, koks esi, kur supranta vienas kitą, nepriekaištauja ir nerėkia vienas ant kito. Kur nuolat kartojama, kaip džiaugiuosi jo draugija, kaip jauku ir šilta jo glėby. Nuolat sakau meilius žodžius, nelaukdama, kol jis pasakys. Dažnai giriu ir dėkoju už kekvieną smulkmeną, sakau: ką aš be tavęs daryčiau. Kažkaip tikiuosi, jei kartosiu, kad jis pats geriausias, tai ir bus. Kad girdamas avansu skatini būti geresniu. Kad galvodamas ir vertindamas pozityviai, užprogramuoji, prišauki sėkmę. Nereiškia, kad aš čia keista pedagogika eksperimentuoju. Tiesiog taip elgiuosi.

Čia toms, kurios sakė, mazgotė. Tikrai taip. Šiandien jam skambinau tris kartus ir jis neatsiliepė. Nieko naujo. Ką būčiau pasakius? Norėjau jį išgirst, paklaust kaip diena, kaip kas sekėsi. Norėjau įsitikint, kad jis dar mano draugas. Nes, kai būnam kartu, kai susimatom darbe, tai viskas aišku, bet kai atskirai, nejaučiu jokio ryšio. Jis išvis apie mane negalvoja. Nėra to gero jausmo, kai žinai, kad kažkur yra tavo žmogus, ir visai nebūtina su juo bendrauti, kad tuo įsitikintum.
Atsakyti
Kaip daznai jus susitinkat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gmo @ 2013 03 09, 22:03)
Būtent čia ir klausimas, ar jau priėjom tą ribą, kurios nebereiktų peržengti, ar būna ir blogiau, nebūtina aikštytis.

Sakyčiau, kažkaip keistai manau, kad mano tas kilniadvasiškas atsidavimas, nusižeminimas ir pasiaukojimas kažko vertas.[...] Lyg noriu parodyt kitokius santykius, kitokius namus, kur priima tave tokį, koks esi, kur supranta vienas kitą, nepriekaištauja ir nerėkia vienas ant kito. Kur nuolat kartojama, kaip džiaugiuosi jo draugija, kaip jauku ir šilta jo glėby.[...]Kažkaip tikiuosi, jei kartosiu, kad jis pats geriausias, tai ir bus. Kad girdamas avansu skatini būti geresniu.

Nieko jūs čia nepriėjot naujo. Gi esmė problemos tai ne tame, kad apsimyžo vidury kambario. Problema priklausomybėje. O ją Jūs jau seniai priėmėt kaip normą ir "nieko tokio". Čia tik viena iš priklausomybės išraiškos formų, nieko daugiau.

Gerų žmonių problema dažnai yra, kad jie įsivaizduoja esantys verti kažkokio apdovanojimo už tai, kad jie geri. Ar prašė kas nors? Gal jam to gerumo nereikia, gal jį pykina nuo nuolatinio nepelnyto ir dėl to visiškai nieko verto gyrimo, dėkojimo, vertinimo? Gi net vaikų sako negirt be reikalo, nes pagyrimas praranda prasmę. O čia suaugęs žmogus. Gal jis nenori būti geras, mandagus, meilus, malonus? O Jūsų "avansai" tokiu atveju gali skatinti tik priešiškumą, nes jautiesi kaip ir įpareigotas kažkuom atsilyginti ( nu kai tau gera padaro toks kaip ir skolingas jauties, net jei to gero neprašei). Ir iš viso, nu kas Jūs tokia, kad nuspręstumėt, kad jam reikia būt geresniu? Jis yra tiek geras, kiek nori būti, o Jūs iš esmės jį šantažuojat.

Ar esat buvusi situacijoj, kuomet Jus giria be pagrindo? Kai norisi pasakyt - nei aš graži, nei gera, nei gražiai dainuoju doh.gif Bet negali. Nemandagu gi. Žmogus tau gero linki... Sukandi dantis padėkoji. Ir kitą kart ragelio nekeli. Arba susitikimams laiko neberandi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 09 kovo 2013 - 21:34
O jus niekad nepagalvojat,kaip i tokius jusu santykius reaguotu dukra? Ar ji suprastu ta "kilniadvasiskuma"? Ar tikites,kad ji nesuzinos?
Atsakyti
QUOTE(gmo @ 2013 03 09, 22:03)

Zinot jusu zinutes atrdo tokios nuosirdzios, siltos ir gera net vien jas skaitant.wub.gif 4u.gif
Manau, tam vyriskiui labai pasiseke, kad turi jus salia, kad jus ji mylit ,kad priimat i savo gyvenima, savo namus, tikriausiai ir jis geras zmogus, jei jums tinka ar ne? O savu ydu turi visi, tik su vienom mes galim susitaikyti su kitom ne..
As busiu visiskai nepopuliari cia ir visos apsvaidys ir mane pomidorais biggrin.gif , bet pasakysiu ir mylekite jus ji i sveikata, ir priimkite, ir megaukites jo glebiu ir siluma, matyt, to butent dabar ir reikia jums, manau, taip ir bus kaip sakot ateis kazkada laikas ir kazkas pasikeis, odabar yra kaip yra 4u.gif
Manau, jus teisingai elgiates, juk ziurit kas jums geriausia, o tai ir yra svarbiausia, cia ir yra meile ir pagarba sau, dar esate labai drasi ir sazininga pries save, niekas kitas be jusu nezino, kas siuo momentu jums tinkamiausia ir geriausia. Tik primeta steriotipus, o pasipriesinti steriotipams gan sunku, sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
skamba, lyg antra vaika turetumete. empty nest, gal vel reikia kazkuo rupintis, taip beveik motiniskai man tie santykiai nuskambejo. jei uzduodat klausimus, reiskia konfliktas yra...atsakyma turbut jau irgi zinot, jokios cia filosofijos ir issisukinejimai nepades, o laiminga niekas jusu nepadarys, gal geriau vaika pasiimkit auginti, jei jau nusiteikusi, kad tera viena obuolio puse. man rodos visada yra daugiau nei vienas atsakymas, daugiau nei viena iseitis.
Atsakyti