QUOTE(Luttuke @ 2013 03 09, 16:19)
Pasakysiu kas man asmeiskai uzkliuvo.. Del... kad kiti nelipo ir su kitais nesinoreo ateities planu... BEt ju ir su situo nera
Tai koks skirtumas? Meiluzis, kuris teateina kada jam patogu, visada girtas, kuris matyt del to, kad "kominis" nera geras meiluzis... Tik tam, kad pamiegoti kartu..? Tai normalus periodas po netekties butu, jei... truktu keleta menesiu, bet... jis panasu, kad uzsitese.
Idomu kur cia tokia tragiska padetis su vyrais?
gmo, o ko jus norite is to vyro? Ko tikites?
Bijote ji prarasti, kai realiai jo net neturite... O jis vedes gal? Gal jis nedrista ateiti blaivas? Ar jus kalbates? Ar jus tokie santykiai tenkina?
Dar viena sidomus dalykas: sirdis ir protas nera kazkokios atskiros respublikos... Labai baisu butu, jei jis nebeateitu? Kodel baisu? Jis kazkuo ypatingas? Traukia kazkaip ypatingai? Ar.. tiesiog tustuma uzpildo? Jei tik uzpildo, tai ta padaryti galetu ir kitas, jei pati to noretumet
Ne pirmas sutiktas, bet gal koks 5 ar 10 
Ok.. O kuo butent sis tks jaukus ir ypatingas? KAz butent jame taip patrauklu?
Kie tesiasi tokie jusu santykiai? Kaip jie prasidejo?

Idomu kur cia tokia tragiska padetis su vyrais?

gmo, o ko jus norite is to vyro? Ko tikites?
Bijote ji prarasti, kai realiai jo net neturite... O jis vedes gal? Gal jis nedrista ateiti blaivas? Ar jus kalbates? Ar jus tokie santykiai tenkina?
Dar viena sidomus dalykas: sirdis ir protas nera kazkokios atskiros respublikos... Labai baisu butu, jei jis nebeateitu? Kodel baisu? Jis kazkuo ypatingas? Traukia kazkaip ypatingai? Ar.. tiesiog tustuma uzpildo? Jei tik uzpildo, tai ta padaryti galetu ir kitas, jei pati to noretumet

Ok.. O kuo butent sis tks jaukus ir ypatingas? KAz butent jame taip patrauklu?
Kie tesiasi tokie jusu santykiai? Kaip jie prasidejo?
Ačiū, Luttuke, kad analizuoji mano situaciją. Būna, kad kitiems kažką aiškini ir pagaliau pats suvoki. Gal ir man pasiseks

Taip, ateities neįsivaizduoju apskritai. Su tuo žmogučiu kalbam apie bendrą ateitį, namus ir vaikus, lyg tai būtų įmanoma, lyg tai savaime suprantama. Neturėdama ko prarasti ir neturėdama dėl ko saugoti savo gerą vardą, žiūriu tai kaip į gyvenio parodiją. Jo tėvus vadinu uošviais, kai jo mama širsta dėl manęs, sakau, kad pripras, prisijaukinsiu. Savotiškai smagu, kai jau turi proto, patirties, kai nesureikšmini. Tai, kad jo tėvų nedraugiškas požiūris, sakau, kad ir neturi būti lengva, kad mėgstu sunkias užduotis, kad padovanojus anūkėlį visi ledai ištirps. Aš netinkama, nes esu 10-čia metų vyresnė. Jis 29 m. jaunuolis, dar nevedęs, laisvas. Ir žinau, kad jei kada susitvarkys, tai ir sau tinkamą mergaitę susiras. Toks, koks yra dabar, visas mano.
Pamiegoti kartu. Kai pirmąsyk jį parsivežiau ir pasilikau, nuėjom miegoti, aš neužmigau visą naktį, nes taip buvo gera glėby, kad buvo gaila laiko miegui. Buvau tokia laiminga. Nesuprasčiau ir aš, jei kas sakytų. Bet taip yra. Ta žmogiška šiluma užpildo tuštumą širdy, jaučiuosi mylima reikalinga ir ypatinga. Kodėl būtent jis? Širdis netraukia, nepriima nieko kito. Jei gaunu sms iš kito galimo gerbėjo, neatsakau į ją, o skambinu šitam. Net užblokavau žinutes to kito, nes tiesiog jo nenoriu. Nei to, nei 5-to nei 10-to. Nors jam viskas gerai: geras meilužis, geras žmogus, patrauklus kaip vyras. Mėgstu sakyti, kai širdis traukia, kojomis neatsispirsi. Žinau, kad šitas nevėkšla, bet jis mano nevėkšla. Nuvalkiotas posakis: širdžiai neįsakysi. Va ir dabar, kai to kito žmogaus nr. užblokavau, parašė sms iš kito nr. Ir ką aš? Neatsakiau. Sėdžiu va, čia, su jumis, ir verkiu dėl šito mižniaus, užuot gerai paseksavus ten su juo. Nenoriu būti sekso staklėmis.
Susipažinom pernai kovą, kai "paveldėjau" jį darbe, mano pirmtakė jį pristatė kaip draugišką ir paslaugų, pirmus bučinius gavau ir parsivedžiau nakvynės rugsėjį.