Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti,kai pati sau nebegali padėti...

QUOTE(sleeta @ 2013 03 17, 17:35)
tai va kad ne mazos,juk joms ir mokykla ir darzelis,kas met ar kas kelis menesius ju nekeisiu....

Tai jeigu nieko daryt nenori, tik visais imanomais budais bandai savo neveikluma, o tiksliau, tinginyste pateisint, tai kokio patarimo tuomet nori? Manau, geru ideju cia gavai, taciau jei ne viena ju tau netinka, nes reiktu bent pirsta del to pajudint, tai tuomet nieko ir nedaryk, taciau ir nevirkauk, kad nesiseka, nes nieks tau nieko ant lekstutes padejes neatnes, kad ir kaip to noretum. Tam kad bent kazka gyvenime pasiekt reikia bent siek tiek pastangu i tai idet.
Atsakyti
nei as cia virkauju nei ka...man tiesiog norisi savo mintis issakyt rastu,galbut tai vienintelis dalykas ka dar galiu,o del patarimu nesiginciju,gavau ir bandau kazka mastyt bent jau,n bet jus juk i mano smegenis neilysit ir nesuzinosit kokios mano savijautos viena ar kita minute
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 03 09, 16:53)
Laime ne vyruose,bet meileje  smile.gif ,meile daro stebuklus,o kai myli,jautiesi be galo laimingas zmogus,kai gauni silumos,palaikymo,ko jai dabar ir truksta auginant vienai vaikus.Ji per daug jauciasi vienisa.Jai reikia artimo zmogaus,kaip ir pati sake,truksta to.

QUOTE(Soled @ 2013 03 09, 16:58)
Pritariu *change*. Meilė, jeigu ji abipusė yra tolygu laimei. Jokios ten tos ale saviįtaigos, savęs tobulinimasis tokios pilnatvės nesuteiks, kaip tas meilės jausmas, kai myli ir gauni atsaką iš savo mylimojo. Manau, autorė, jeigu rastų vyrą, kurį pamiltų ir, kuris ją mylėtų visas pasaulis gražiom spalvom nušvistų ir to visiškai pakaktų, kad grįžtų gyvenimo džiaugsmas.

man atrodo, kad tokios busenos butu pavojinga uzmegzti santykius, kazi ar galit adekvaciai i vertint situacija. Siaip zmogaus niekas negali padaryt laimingu, tik jis pats.
QUOTE(coffe @ 2013 03 17, 18:58)
Jei galvojate, kad tam, kad būti laimingai jums reikalingas žmogus šalia, kuris yra suprantantis, mylintis – klystate. Savo laimę kuriate tik jūs pati. Tik jūs pati galite ir turite pirmiausia mylėti save ir susikurti savo gyvenimą. Žmogaus, kito žmogus jūsų gyvenime reikia tam, kad galėtumėte dalintis savo laime ir savimi...Jei jūs būsite moteris, kuri myli save, kuri turi daug visko savyje, kuri gali ir žino, kaip gyventi – sutiksite lygiavertį partnerį, su kuriuo galėsite sujungti savo gyvenimus ir savo širdis...Jei jūs būsite nelaiminga ir lauksite, kol jums laimę atneš kitas žmogus – sutiksite tokį patį, laukiantį ir ieškantį laimės, bet nieko neturintį ir negalintį duoti...

drinks_cheers.gif viskas cia aiskiai pasakyta.
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2013 03 18, 10:57)
nei as cia virkauju nei ka...man tiesiog norisi savo mintis issakyt rastu,galbut tai vienintelis dalykas ka dar galiu,o del patarimu nesiginciju,gavau ir bandau kazka mastyt bent jau,n bet jus juk i mano smegenis neilysit ir nesuzinosit kokios mano savijautos viena ar kita minute

imi pykti smile.gif Ir mano patirtis rodo, kad pyktis yra daug produktyvesnis už liūdesį. Mintis liek ne internete, o dienoraštyje, jis tau dar ir pasitarnautų ateityje. Mes nei norim, nei mums reikia lyst į tavo smegensi, mums tavo savijautos jokios įtakos nei daro, nei turėtų daryti. Tau svarbu kaip jautiesi, tau svarbui ką darai. Širdį reikia lieti tam , kad ji rūpi, o ne forume, kur iš esmės visi ateina tikrai ne tavo širdimi rūrintis. Neieškok bendraminčių malti Š.... Ieškok tų kurie tave nukreips tinkama linkme, ir jiems neturi rūpėti tavo savijauta, nes gailestis niekam dar nepadėjo pasiekti laimės. Gailėti galima ligonių, jie ne patys pasirinko ligą. Mirusių, nes mes jų pasiilgstam, kai jie išeina ne laiku.
Sutinku Su JUSTEN, laimė tikrai ne vyruose, jie neišsprendžia problemų jie sukuria naujų. O rasti tą princą ne kiekvienai lemta. Vienos sukurtos darbui kitos meilei. MAtyt Tavo paskirtis darbui, ir tai nėra blogai, tai tik vienas iš dviejų kelių smile.gif
Atsakyti
Tarpais jauciuos kaip ir temos autore....mane ir depresijos liuno istyse registracija pazinciu skelbimuos...jei jau nerasiu vyro tai bent pabendraut apie ora galima..,o seip stebiuos,kad tokiam mieste kaip Alytus nera darbo be isislavinimo...Panos nemazos..jau kuri laika dicke gali mazaja paziuret...Va man arteja mokykla merginai...darbas uz 15km..jau dabar baisu pagalvot kaip suderinsiu... doh.gif Pernai bandziau pakeist gyvenama vieta...arciau darbo...radau darzeli...neradau buto...dabar butas yra,mokykla uz namo darbas uz 15 km... doh.gif Bet mergina auga..ir greit gales kuri laika pabut viena...ir visos problemos tures isisprest...nes kitaip...kitaip but negali..
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 03 18, 19:49)
Tarpais jauciuos kaip ir temos autore....mane ir depresijos liuno istyse registracija pazinciu  skelbimuos...jei jau nerasiu vyro tai bent pabendraut apie ora galima..,o seip stebiuos,kad tokiam mieste kaip Alytus nera darbo be isislavinimo...Panos nemazos..jau kuri laika dicke gali mazaja paziuret...Va man arteja mokykla merginai...darbas uz 15km..jau dabar baisu pagalvot kaip  suderinsiu... doh.gif Pernai bandziau pakeist gyvenama vieta...arciau darbo...radau darzeli...neradau buto...dabar butas yra,mokykla uz namo darbas uz 15 km... doh.gif Bet mergina auga..ir greit gales kuri laika pabut viena...ir visos problemos tures isisprest...nes kitaip...kitaip but negali..

kartais ir as taip manau,kad viena galetu paziureti kita smile.gif tik jau kai jos abi kartu tai vyresneles protas susilygina su mazosios ir tiek is to ziurejimo doh.gif
o darbas atsiras bent jau darbo birzoj kaip sake viesieji darbai,tik neaisku kada smile.gif ir del to nesigediju nes darbas bus bent kazkoks ir uzsiemimas tuo paciu nuo juodu minciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2013 03 18, 20:55)
kartais ir as taip manau,kad viena galetu paziureti kita smile.gif tik jau kai jos abi kartu tai vyresneles protas susilygina su mazosios ir tiek is to ziurejimo doh.gif
o darbas atsiras bent jau darbo birzoj kaip sake viesieji darbai,tik neaisku kada smile.gif ir del to nesigediju nes darbas bus bent kazkoks ir uzsiemimas tuo paciu nuo juodu minciu rolleyes.gif

O jus bandot jas palikt vienas?Pav.mergina viena pabuna...,bet ji paniskai bijo mobilaus telefono...jei kas..nebutu kaip susissiekt...seip vaikus man taip atrodo reikia po truputuka pratint...aisku vaikas vaikui nelygu
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 03 18, 19:58)
O jus bandot jas palikt vienas?Pav.mergina viena pabuna...,bet ji paniskai bijo mobilaus telefono...jei kas..nebutu kaip susissiekt...seip vaikus man taip atrodo reikia po truputuka pratint...aisku vaikas vaikui nelygu

pabuna,tik po paskutinio karto kai palikau 5 minuten ir jos vos namu nesupleskino su duonos skrudintuvu tai jau darosi baisoka
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2013 03 18, 21:06)
pabuna,tik po paskutinio karto kai palikau 5 minuten ir jos vos namu nesupleskino su duonos skrudintuvu tai jau darosi baisoka

Tam reikia laiko...,o verkt cia sitam forume neverta....ne asaras nusluostys ar galvele paglostys,bet spirs siknon...ir tai yra gerai..
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 03 18, 20:13)
Tam reikia laiko...,o verkt cia sitam forume neverta....ne asaras nusluostys ar galvele paglostys,bet spirs siknon...ir tai yra gerai..

as jau pries n metu pastebejau kad cia vienos tokios "siknu spardytojos" ir susirinkusios biggrin.gif lai pyksta,lai ne,cia jau ne mano beda,o be to as kaip suprantu tai salis laisva ir savo nuomone ir mintis reiskiu kur noriu ir man niekas negales to uzdrausti,kaip ir as negaliu pasakyti kad nerasytu niekas sia tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2013 03 18, 21:36)
as jau pries n metu pastebejau kad cia vienos tokios "siknu spardytojos" ir susirinkusios biggrin.gif lai pyksta,lai ne,cia jau ne mano beda,o be to as kaip suprantu tai salis laisva ir savo nuomone ir mintis reiskiu kur noriu ir man niekas negales to uzdrausti,kaip ir as negaliu pasakyti kad nerasytu niekas sia tema smile.gif

Seip patarimus dalint lengva,bet va juos igyvendint....ir as ju esu gavus...vos tik pasakai,kad neimanoma...tuoj gauni atkirti,kad tau niekas netinka... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 03 18, 20:42)
Seip patarimus dalint lengva,bet va juos igyvendint....ir as ju esu gavus...vos tik pasakai,kad neimanoma...tuoj gauni atkirti,kad tau niekas netinka... lotuliukas.gif

va butent,labai noretusi daug daugiau parasyt bet tada gal aplamai su zemem sumaisytu tikriausiai unsure.gif
Atsakyti