QUOTE(sleeta @ 2013 03 10, 14:51)
kazkokie talentai?deja nesu kantri ir kiek ka buvau meginusi niekas neisdege...taip,turejau tokiu pasakymu,kad turiu labai gera iskalba ir tai galiu panaudoti,bet klausimas kur?sake kad turiu grazu balsa,na ir kas?ji lavinti reikia,o uz aciu siais laikais nieko nebuna,juolabiau kai negali sau leisti i sona nei vieno cento...
As irgi buvau vienisa mama su dviem vaikais. Jokiu talentu, isskyrus gera iskalba ir balsa. Neturiu kantrybes uzsiimti rankdarbiais, neturejau pinigu

Bet:
1. Yra NEMOKAMOS veiklos, kuri buria tokius zmones, pvz, susiburia kaimuose i kapelas, i dramos studijas paprasti, bet talentingi zmones

Analogiskai ir miestuose tokios draugijos yra, tik reikia paieskoti. Prie baznyciu renkasi ivairios draugijos, kurios ne tik kad rupinasi slaugos darbais, meldziasi, bet ir gieda, keliauja i piligrimines keliones. Ju metu susipazista jauni, bet nukenteje zmones, sudauzytos sirdys traukia ir gydo tuo paciu. Pazistu dvi naujas seimas, sukurtas per tokias draugijas.

Ir nekalbu as apie sektas
2. Asmeniskai as vakarais isidarbinau i prezentacinius renginius vedancia imone. Isnaudojau savo talenta-iskalba ir balsa. Vedziau renginius ir salia Girzado, ir su Valinsku

Pinigai nebuvo dideli, bet sukausi tarp izymiu zmoniu kas savaitgali. Buvimas tarp zmoniu mane gyde nuo depresijos, tiesiog reikejo sypsotis, kalbeti, uzimti zmones, o tai saugojo mane nuo asaru ir saves gailejimo.
3. Prisiregistravau Supermamoj, emiau bendrauti pradzioj su kaimynem is savo rajono, vis drasiau ir drasiau pasisakydavau kitose temose, per jas irgi radau labai daug artimos sielos zmoniu, emiau bendrauti ir gyvai.
4. Prisiregistravau pazinciu saite. Is karto rasinejausi su bet kuom, o paskui emiau atsisijoti, pazinti vyrus. Galu gale po metu uzsirasiau i parasus tam tikra filtra: vede, kaliniai, alfonsai-net nerasykite, nesivarginkit, jauciu jums alergija

Tai rasanciu sumazejo iki dvieju per menesi, bet vienas is ju tapo mano antras vyras
QUOTE(sleeta @ 2013 03 10, 15:08)
internete labai daug netikrumo,
Internete daug netikrumo, jei leisite klaidinama.

Issikelkite savo kartele, parasykite, kokio zmogaus ieskote bendravimui(draugo, busimo sutuoktinio, seksui ar tik kulturos renginiams) ir ziurekite, kas atsilieps. Patikekit, yra internete ir nieksu, bet yra ir tokiu pat suzeistu sielu, ieskanciu paprasciausio nusiraminimo ir draugystes.