Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti,kai pati sau nebegali padėti...

QUOTE(sleeta @ 2013 03 10, 14:43)
tai va kad darbu nera kad ir kaip noretusi...
o kodel Medute kalbi daugiskaita?as juk nesakau kad pas mane sniurais vyrai vaikscioja ir persuosi su vaikais visiems is eiles...o savo tecio joms nereikia,nes tam tevui jos nereikalingos kad ir kaip skaudziai tai skambetu

tai vaikai kažkuria prasme kartoja jūsų likimą, t.y. auga be tėvo unsure.gif ?
Vaikams reikia savo tėvų, nors ir su jais nebendrauja.
Tam tikra prasme vis tiek pasirinkot vyrą, kuriam vaikai nereikalingi. Nes rinkotės ir jo vertybes matėt/nematėt tai jūs pati?

Papildyta:
QUOTE(sleeta @ 2013 03 09, 09:27)
deja man psichologai nepadejo,vienintele pasakyta fraze buvo ta kad beviltiskesniu pacientu dar nebuvo)ka  tada tokiu atveju daryti?

manau, kad būna daug beviltiškesnių pacientų smile.gif
Nebūtina gi pas tą patį psichologą vėl eiti, jei naudos nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Medute... @ 2013 03 10, 15:54)
tai vaikai kažkuria prasme kartoja jūsų likimą, t.y. auga be tėvo  unsure.gif ?
Vaikams  reikia savo tėvų, nors ir  su jais nebendrauja.
Tam tikra prasme vis tiek  pasirinkot vyrą, kuriam vaikai nereikalingi. Nes rinkotės ir jo vertybes matėt/nematėt tai jūs pati?

na zinai vien del vaiku su vyru kuris aplamai nebeturi moraliniu ir kitokiu vertybiu nesiruosiau praleisti viso gyvenimo,o kaip dazniausiai buna,bendro gyvenimo pradzioje tokiu neigiamu dalyku nesimato,jie islenda daug veliau,bet cia ne apie tai kalba
Papildyta:
QUOTE(Medute... @ 2013 03 10, 15:59)
tai vaikai kažkuria prasme kartoja jūsų likimą, t.y. auga be tėvo  unsure.gif ?
Vaikams  reikia savo tėvų, nors ir  su jais nebendrauja.
Tam tikra prasme vis tiek  pasirinkot vyrą, kuriam vaikai nereikalingi. Nes rinkotės ir jo vertybes matėt/nematėt tai jūs pati?
Papildyta:

manau, kad būna daug beviltiškesnių pacientų  smile.gif
Nebūtina gi pas tą patį psichologą vėl eiti, jei naudos nebuvo.

kiti yra privatus,o tam as neturiu galimybiu pas privacius daktarus lakstyt
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2013 03 10, 15:03)
na zinai vien del vaiku su vyru kuris aplamai nebeturi moraliniu ir kitokiu vertybiu nesiruosiau praleisti viso gyvenimo,o kaip dazniausiai buna,bendro gyvenimo pradzioje tokiu  neigiamu dalyku nesimato,jie islenda daug veliau,bet cia ne apie tai kalba
Papildyta:

kiti yra privatus,o tam as neturiu galimybiu pas privacius daktarus lakstyt

Pyksti?
Bet ar nebijai, kad jei atsiras dar vienas vyras, ir vėl išlįs kokie neigiami dalykai, ir netaps nei atrama, nei ką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute... @ 2013 03 10, 16:17)
Pyksti?
Bet ar nebijai, kad jei atsiras dar vienas vyras, ir vėl išlįs kokie neigiami dalykai, ir netaps nei atrama, nei ką  g.gif

tai pagal tave gaunasi kad as neturiu but normali moteris,nenoreti jausmu ir juolabiau nereikia man vyro?nepyk bet cia jau kazkoks kliedesiukas gaunasi
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2013 03 10, 13:51)
galbut todel kad anksti netekau mamos ir ji man neparode kaip reikia kovoti su sunkumais,nedaug grazaus gyvenime maciau kad tai perduociau savo dukroms...

na nezinau,smerkir nesmerkit,cia jau Jusu reikalas,taciau as daugiau niekam neturiu issikalbeti...todel cia rasau tai ka siuo metu galvoju...

Tik galbūt. Mokytis galima ir iš kitų, net iš literatūros herojų ar realių asmenybių.

O smerkti... toks žodis čia iš viso netinka schmoll.gif , kas gali turėti tokią teisę, ypač internetinėje erdvėje? Gali stebėtis, nesuprasti, negalėti padėti ar siūlyti netinkamus variantus - tik tiek. O surasti gali tik pati. Puiku, jei gausi išmintingų patarimų, kurie užves ant kelio 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2013 03 10, 19:48)
Tik galbūt. Mokytis galima ir iš kitų, net iš literatūros herojų ar realių asmenybių.

O smerkti... toks žodis čia iš viso netinka schmoll.gif , kas gali turėti tokią teisę, ypač internetinėje erdvėje? Gali stebėtis, nesuprasti, negalėti padėti ar siūlyti netinkamus variantus - tik tiek. O surasti gali tik pati. Puiku, jei gausi išmintingų patarimų, kurie užves ant kelio 4u.gif .

tikiuosi...
Atsakyti
na...aš manau,kad tau tiesiog dar reikia "išgedėti" tas skirybas. Sakai,kad dėl to neliūdi,bet...būtent tokia nevilties(ar kaip čia pavadint) būsena ir yra vienas iš "gedėjimo" etapų. Viskas praeis,tik tam reikia laiko. O kiek tai tikrai nežinau,bet tikrai manau,kad viskas praeis ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2013 03 10, 21:25)
na...aš manau,kad tau tiesiog dar reikia "išgedėti" tas skirybas. Sakai,kad dėl to neliūdi,bet...būtent tokia nevilties(ar kaip čia pavadint) būsena ir yra vienas iš "gedėjimo" etapų. Viskas praeis,tik tam reikia laiko. O kiek tai tikrai nežinau,bet tikrai manau,kad viskas praeis ir viskas bus gerai 4u.gif

nezinau ar as ju "gedziu" man jos buvo tiketos nes dar pries jas jau negyvenom kartu,tai net nezinau kaip cia kitaip pavadint
Atsakyti
sleeta, as suprantu, kad tau dabar sunku, taciau man is tavo pasisakymu susidaro ispudis, kad tu gal is nesamoningai, taciau kazkaip vis bandai pateisint savo esama busena, o tuo paciu ir savo neveikluma. Siulyciau labai rimtai isitraukt i darbo paieskas. Papildoma veikla atiktrauks nuo beprasmisko minciu sukimo galvoj vis apie ta pati, o susiradus darba ir saviverte pakils, nes pajusi, kad tu gali bent jau kazka padaryt. Galbut ir nera lengva susirast darba provincijoj, bet tas tikrai imanoma.
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2013 03 10, 14:51)
kazkokie talentai?deja nesu kantri ir kiek ka buvau meginusi niekas neisdege...taip,turejau tokiu pasakymu,kad turiu labai gera iskalba ir tai galiu panaudoti,bet klausimas kur?sake kad turiu grazu balsa,na ir kas?ji lavinti reikia,o uz aciu siais laikais nieko nebuna,juolabiau kai negali sau leisti i sona nei vieno cento...

As irgi buvau vienisa mama su dviem vaikais. Jokiu talentu, isskyrus gera iskalba ir balsa. Neturiu kantrybes uzsiimti rankdarbiais, neturejau pinigu blush2.gif Bet:
1. Yra NEMOKAMOS veiklos, kuri buria tokius zmones, pvz, susiburia kaimuose i kapelas, i dramos studijas paprasti, bet talentingi zmones thumbup.gif Analogiskai ir miestuose tokios draugijos yra, tik reikia paieskoti. Prie baznyciu renkasi ivairios draugijos, kurios ne tik kad rupinasi slaugos darbais, meldziasi, bet ir gieda, keliauja i piligrimines keliones. Ju metu susipazista jauni, bet nukenteje zmones, sudauzytos sirdys traukia ir gydo tuo paciu. Pazistu dvi naujas seimas, sukurtas per tokias draugijas. thumbup.gif Ir nekalbu as apie sektas schmoll.gif
2. Asmeniskai as vakarais isidarbinau i prezentacinius renginius vedancia imone. Isnaudojau savo talenta-iskalba ir balsa. Vedziau renginius ir salia Girzado, ir su Valinsku thumbup.gif Pinigai nebuvo dideli, bet sukausi tarp izymiu zmoniu kas savaitgali. Buvimas tarp zmoniu mane gyde nuo depresijos, tiesiog reikejo sypsotis, kalbeti, uzimti zmones, o tai saugojo mane nuo asaru ir saves gailejimo.
3. Prisiregistravau Supermamoj, emiau bendrauti pradzioj su kaimynem is savo rajono, vis drasiau ir drasiau pasisakydavau kitose temose, per jas irgi radau labai daug artimos sielos zmoniu, emiau bendrauti ir gyvai. thumbup.gif
4. Prisiregistravau pazinciu saite. Is karto rasinejausi su bet kuom, o paskui emiau atsisijoti, pazinti vyrus. Galu gale po metu uzsirasiau i parasus tam tikra filtra: vede, kaliniai, alfonsai-net nerasykite, nesivarginkit, jauciu jums alergija biggrin.gif Tai rasanciu sumazejo iki dvieju per menesi, bet vienas is ju tapo mano antras vyras wub.gif

QUOTE(sleeta @ 2013 03 10, 15:08)
internete labai  daug netikrumo,

Internete daug netikrumo, jei leisite klaidinama. mirksiukas.gif Issikelkite savo kartele, parasykite, kokio zmogaus ieskote bendravimui(draugo, busimo sutuoktinio, seksui ar tik kulturos renginiams) ir ziurekite, kas atsilieps. Patikekit, yra internete ir nieksu, bet yra ir tokiu pat suzeistu sielu, ieskanciu paprasciausio nusiraminimo ir draugystes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pita @ 2013 03 11, 00:13)
sleeta, as suprantu, kad tau dabar sunku, taciau man is tavo pasisakymu susidaro ispudis, kad tu gal is nesamoningai, taciau kazkaip vis bandai pateisint savo esama busena, o tuo paciu ir savo neveikluma. Siulyciau labai rimtai isitraukt i darbo paieskas. Papildoma veikla atiktrauks nuo beprasmisko minciu sukimo galvoj vis apie ta pati, o susiradus darba ir saviverte pakils, nes pajusi, kad tu gali bent jau kazka padaryt. Galbut ir nera lengva susirast darba provincijoj, bet tas tikrai imanoma.

o manai neieskau,ieskau bet tame reikalas kad nieko nebaigusiam be diplomo siais laikais durys uzdarytos,o net paprasciausia valytoja nepriima dirbti,kursu darbo birza jokiu nesiulo,tai ka tokiu atveju daryti tada?
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 03 11, 10:11)
As irgi buvau vienisa mama su dviem vaikais. Jokiu talentu, isskyrus gera iskalba ir balsa. Neturiu kantrybes uzsiimti rankdarbiais, neturejau pinigu blush2.gif Bet:
1. Yra NEMOKAMOS veiklos, kuri buria tokius zmones, pvz, susiburia kaimuose i kapelas, i dramos studijas paprasti, bet talentingi zmones thumbup.gif Analogiskai ir miestuose tokios draugijos yra, tik reikia paieskoti. Prie baznyciu renkasi ivairios draugijos, kurios ne tik kad rupinasi slaugos darbais, meldziasi, bet ir gieda, keliauja i piligrimines keliones. Ju metu susipazista jauni, bet nukenteje zmones, sudauzytos sirdys traukia ir gydo tuo paciu. Pazistu dvi naujas seimas, sukurtas per tokias draugijas. thumbup.gif Ir nekalbu as apie sektas schmoll.gif
2. Asmeniskai as vakarais isidarbinau i prezentacinius renginius vedancia imone. Isnaudojau savo talenta-iskalba ir balsa. Vedziau renginius ir salia Girzado, ir su Valinsku thumbup.gif Pinigai nebuvo dideli, bet sukausi tarp izymiu zmoniu kas savaitgali. Buvimas tarp zmoniu mane gyde nuo depresijos, tiesiog reikejo sypsotis, kalbeti, uzimti zmones, o tai saugojo mane nuo asaru ir saves gailejimo.
3. Prisiregistravau Supermamoj, emiau bendrauti pradzioj su kaimynem is savo rajono, vis drasiau ir drasiau pasisakydavau kitose temose, per jas irgi radau labai daug artimos sielos zmoniu, emiau bendrauti ir gyvai. thumbup.gif
4. Prisiregistravau pazinciu saite. Is karto rasinejausi su bet kuom, o paskui emiau atsisijoti, pazinti vyrus. Galu gale po metu uzsirasiau i parasus tam tikra filtra: vede, kaliniai, alfonsai-net nerasykite, nesivarginkit, jauciu jums alergija biggrin.gif Tai rasanciu sumazejo iki dvieju per menesi, bet vienas is ju tapo mano antras vyras wub.gif
Internete daug netikrumo, jei leisite klaidinama. mirksiukas.gif Issikelkite savo kartele, parasykite, kokio zmogaus ieskote bendravimui(draugo, busimo sutuoktinio, seksui ar tik kulturos renginiams) ir ziurekite, kas atsilieps. Patikekit, yra internete ir nieksu, bet yra ir tokiu pat suzeistu sielu, ieskanciu paprasciausio nusiraminimo ir draugystes. 4u.gif

kad as prisiregistravus pazinciu svetainese,ir viskas ten aketose paaiskinta bet kaip raso is eiles taip raso is eiles be jokiu ten atkreipimu demesio i prasymus nerasineti tokiems kaip jie,aisku ignoruoju bet nervina tokie dalykai...
prisiregistravus cia(O tai buvo jau senokai) irgi nesusikalbejau su savo miesto mamom,nezinau matyt kazkas tikrai su manim negerai jei nerandu bendros kalbos..
nezinau tiesog as nesijauciu zmogumi,nes visa gyvenima manes tokiu niekas nelaike,gal del to dabar tokia ir esu ir rasau,tokius dalykus...
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2013 03 11, 09:57)
prisiregistravus cia(O tai buvo jau senokai) irgi nesusikalbejau su savo miesto mamom,nezinau matyt kazkas tikrai su manim negerai jei nerandu bendros kalbos..
nezinau tiesog as nesijauciu zmogumi,nes visa gyvenima manes tokiu niekas nelaike,gal del to dabar tokia ir esu ir rasau,tokius dalykus...

Norėčiau palinkėti stiprybės 4u.gif Vis dėlto vienai auginti vaikučius jos reikia, ir matyt iš tikrųjų esi pakankamai stipri.
O čia tau tikrai neblogų patarimų davė.
Atsakyti