Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti,kai pati sau nebegali padėti...

QUOTE(p@uksTelis @ 2013 03 21, 23:17)
Nu tu man žiūrėk 4u.gif gerai, kad nepretanduoji, vistiek liktum nieko nepešus 4u.gif  lotuliukas.gif Žodžiu, nusibodai, einu geriau pas vyrą, o tau gero vakaro braške, neliūdėk 4u.gif  lotuliukas.gif

Baisiai man jis reikalingas... lotuliukas.gif Tas jusu diedas....O del nepesimo....As tokia garantuota nebuciau....Ims kas ir nupes...Teks ateit cia patarimo ieskot.. Kaip gyvent kai kazkas vyra nupese.Gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
oplia , kokia neigiamo fono temike sukure sleeta biggrin.gif Dabar tikrai prroblemos išsispręs biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif

Mergaitės nesipykit, temos autorė maitinasi blogąja energija, o jūs jai jos tiek pažėrėt 4u.gif

Pasak garsaus mokslininko Alberto Einšteino, mūsų mąstymas sukuria tokias problemas, kurių neįmanoma išspręsti su tokio paties tipo mąstymu“. Todėl NLP ir siūlo išplėsti savo pasaulio suvokimą tam, kad būtų galima pamatyti daugiau egzistuojančių galimybių ir jomis pasinaudoti.

Atsakyti

! 
2. Nekreipkite dėmesio į provokotarius. Neerzinkite jų ir neatsakykite jiems tuo pačiu, net jei manote, kad jus įžeidė - dėmesio stoka savaime slopina audringą diskusiją. Visa kita - jau moderatoriaus arba administratoriaus darbas.

3. Vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, skelbti grubaus tono komentarus. Net jei buvo ginčytasi, net jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti.

radus pasikartojančias rietenas , dalyviai bus baudžiami. Geros vakaro
Atsakyti
Tai,kad mes nesiriejom... blush2.gif mes draugiskai pasigincijom.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilokee @ 2013 03 21, 23:53)
oplia , kokia neigiamo fono temike sukure sleeta biggrin.gif  Dabar tikrai prroblemos išsispręs biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif

Mergaitės nesipykit, temos autorė maitinasi blogąja energija, o jūs jai jos tiek pažėrėt  4u.gif

Pasak garsaus mokslininko Alberto Einšteino, mūsų mąstymas sukuria tokias problemas, kurių neįmanoma išspręsti su tokio paties tipo mąstymu“. Todėl NLP ir siūlo išplėsti savo pasaulio suvokimą tam, kad būtų galima pamatyti daugiau egzistuojančių galimybių ir jomis pasinaudoti.

temos autorei labai pakilo nuotaika paskaicius viska,bent siandien as jau linksma ir jus is manes to neatimsit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2013 03 22, 10:44)
temos autorei labai pakilo nuotaika paskaicius viska,bent siandien as jau linksma ir jus is manes to neatimsit tongue.gif

Nu va, nors šiokia tokia nauda iš vakarykščio pasisvaidymo smėliuku hihihi.gif , nu svarbu kastuvėliai nesulūžo ir kažką pralinksminom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 03 22, 11:56)
Nu va, nors šiokia tokia nauda iš vakarykščio pasisvaidymo smėliuku hihihi.gif , nu svarbu kastuvėliai nesulūžo ir kažką pralinksminom lotuliukas.gif

na cia jau kiek maciau ne kastuveliai buvo ir ne smeliuku svaidetes smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2013 03 22, 12:44)

QUOTE(sleeta @ 2013 03 22, 14:22)
na cia jau kiek maciau ne kastuveliai buvo ir ne smeliuku svaidetes smile.gif))))

sleeta, ir mane prajuokino tas pasimetimas smeliuku. Tiksliau pauksTelio fraze. Tai, ir likim su gera nuotaika. Kam, dar kapstytis giliau? Ar tau nuo to geriau? Kaip minejau, pradek nuo mazu zingsniuku. Nebutinai siandien pat turi pakuotis daiktus ir keliaut i pasaulio krasta. Bet, su gera nuotaika, pozityviai mastant, ateis ir pas tave sprendimai. Maskva ne is karto statesi.(rusu posakis, mano prastas vertimas). biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2013 03 23, 11:12)
sleeta, ir mane prajuokino tas pasimetimas smeliuku. Tiksliau pauksTelio fraze. Tai, ir likim su gera nuotaika. Kam, dar kapstytis giliau? Ar tau nuo to geriau? Kaip minejau, pradek nuo mazu zingsniuku. Nebutinai siandien pat turi pakuotis daiktus ir keliaut i pasaulio krasta. Bet, su gera nuotaika, pozityviai mastant, ateis ir pas tave sprendimai. Maskva ne is karto statesi.(rusu posakis, mano prastas vertimas).  biggrin.gif

tai as ta pati pagalvojau,nes generuoju jau daugeli minciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2013 03 23, 12:18)
tai as ta pati pagalvojau,nes generuoju jau daugeli minciu 4u.gif

Kada nuotaika gera ir generacija geriau vyksta 4u.gif
Atsakyti
"Kas gyvenime svarbiausia? Išgyventi kuo daugiau laimingų akimirkų." (Tėvas Stanislovas) Tad nesipykime 4u.gif , o atraskime kasdienybėje šiltą praeivio šypseną, pirmąsias pražydusias žibutes, pažvelkime į daugelį dalykų širdimi... juk iš smulkmenų ir susideda visas gyvenimas... tarsi puzzle dėlionė ax.gif Ir nepamirškit, kad po lietaus visuomet nušvinta saulutė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AistraGyventi: 13 balandžio 2013 - 22:16
Taigi ir man buvo tokiu klausimu kile ka daryti? del ko gyventi? ir pns... Atrode nera sviesiu dienu gyvenime viskas tik juoda,bet po kiekvienu sunkumu gyvenime ateina pagerejimas.Visada juk negali buti blogai !! Mama man taip yra pasakiusi,mano juodziausiu gyvenimo periodu ir ji buvo teisi smile.gif
Atsakyti