Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti,kai pati sau nebegali padėti...

QUOTE(sleeta @ 2013 03 21, 17:00)
jo,matau purva pilt ant zmogaus lengviausia...
nebutinai kalbu apie si foruma,aplamai pastebejus tokias tendencijas schmoll.gif

Pasikartosiu n-tąjį kartą.
Kaip tu galvoji apie žmones, taip jie su tavimi ir elgiasi. Kodėl tie, ant kurių tu pati "varai", turėtų su tavimi elgtis kažkaip ypatingai pagarbiai?
Jei pati nepradėsi nustoti drabstyti purvo aplink save, nesitikėk, kad kas nors nustos jį pilti ant tavęs.
Jei tu sugebi išspinduliuoti ŠITIEK neigiamų dalykų per internetą, tai baisu net įsivaizduoti, kaip tenka tvardytis žmonėms, kuriems tenka bendrauti su tavimi akis į akį g.gif
Linkiu pradėti tau dirbti su savimi pirmiausia šia linkme.

Atsakyti
niu meilužį susirasti - vaikai tikrai ne kliūtis tongue.gif taip, kad viskas nuo Tavęs priklauso mirksiukas.gif o šiaip, mano įsitikinimu, labiausiai reiktų galvoti apie profesijos įgijimą, gal darbo biržoj būna kokių kursų? be to, Alytuj yra profesinio rengimo centras, mano draugė ten dėstė.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 03 21, 16:47)
Man tai keista, kad komentuotojai, nepazindami zmogaus, pasiulo ivairiausiu patarimu, kurie gal autoriui visiskai netinka pagal gyvenimo buda, ir dar reikalauja, kad tuos patarimus tuoj ir pultu igyvendinti doh.gif O jei juos autore mintyse atmeta kaip neivykdomus, tuoj pasipila priekaistai, kad autore nedekinga, kad pikta, kad pati nezino, ko nori.
Davet patarima-ir praeikit pro sali, galvodami, kad viska padaret is savo puses 4u.gif Nu kam tuoj pulti ir knaisiotis: a kodel nedarai, kaip pasakiau, a ko lauki, a kas nepatinka, a tai tu tingine, a tai tu depresuotoja, a tai tu is viso psichine ligone ir t.t. bigsmile.gif

Is saves zinau, kad kiekvienas patarimas yra GERAS, bet tam patarimui reikia subresti, reikia laiko ji "sugromuliuoti", kiekvieno zmogaus subrendimas tam patarimui nevienodu laiku ateina. Ir nereikia zmogaus skubinti, lai pats viska permasto ir imasi veiksmu.
Pvz, patarimas buvo geras-mokytis.  drinks_cheers.gif Tik nereikia komentuotojams tiketis, kad dave patarima-ir pasnigo, kad puls autore begti i mokymosi istaiga. Ne. Mokslai prasideda nuo rugsejo, vadinasi, iki tu mokslu ji turi beveik puse metu, per ta laika gal ir subres jiems. drinks_cheers.gif

100% drinks_cheers.gif Kazkada ir as atejau cia patarimo...,bet kai atmeciau visus nes jie man netiko..gavos lygiai taip pat kaip su temos autore...
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 03 21, 18:21)
100% drinks_cheers.gif Kazkada ir as atejau cia patarimo...,bet kai atmeciau visus nes jie man netiko..gavos lygiai taip pat kaip su  temos autore...

Tai apsikeiskit su temos autore kontaktais, suprasit viena kitą, pasiguosit, nereikės verkt, kad purvą ant jūsų pila rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 03 21, 20:41)
Tai apsikeiskit su temos autore kontaktais, suprasit viena kitą, pasiguosit, nereikės verkt, kad purvą ant jūsų pila rolleyes.gif

Taip ir padarysiu smile.gif Tik kur as verkiau....,kad ant manes purva pila g.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 03 21, 18:52)
Taip ir padarysiu smile.gif Tik kur as verkiau....,kad ant manes purva pila g.gif

Temos autore verkė, o jūs teigiat, kad jums gavos lygiai taip pat, nu tai tas pats b.. tik kitoj rankoj
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 03 21, 20:55)
Temos autore verkė, o jūs teigiat, kad jums gavos lygiai taip pat, nu tai tas pats b.. tik kitoj rankoj

As jusu dar katra klausiu jus mane verkiancia matet....? Ar tik apie b....rankose galit pasisakyt...
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 03 21, 19:02)
As jusu dar katra klausiu jus mane verkiancia matet....? Ar tik apie b....rankose galit pasisakyt...

Tamstai teksto suvokimo problemos? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 03 21, 21:07)
Tamstai teksto suvokimo problemos? bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Patarsit kaip issprest? Jug patarinet mokat...tik jei nepavyks nesiparinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 03 21, 19:10)
Patarsit kaip issprest? Jug patarinet mokat...tik jei nepavyks nesiparinkit 4u.gif

Ką jau čia bepatarsi, beviltiška lotuliukas.gif Beje, aš nesiparinu, ne taip, kaip tamsta. Pvz dėl ne vietoj padėtų sausainių, vaje kokia tragedija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p@uksTelis: 21 kovo 2013 - 19:16
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 03 21, 21:14)
Ką jau čia bepatarsi, beviltiška lotuliukas.gif Beje, aš nesiparinu, ne taip, kaip tamsta. Pvz dėl ne vietoj padėtų sausainių, vaje kokia tragedija lotuliukas.gif

Siandien gera diena...isigijau angela sarga...nepavargsit begiot paskui mane po visas temas...As pasistengsiu greit nebegt...ok?
Atsakyti
QUOTE(nesekme @ 2013 03 21, 19:20)
Siandien gera diena...isigijau angela sarga...nepavargsit begiot paskui mane po visas temas...As pasistengsiu greit nebegt...ok?

Kas tu tokia, kad kažkas paskui tave bėgiotų? Kur tamsta pasireiškus, man jau lankytis nebegalima? lotuliukas.gif Nesusireikšmink, ok?
Atsakyti