Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus gydymas arba

QUOTE(b.kite @ 2015 10 18, 11:20)
o yra būdų jiems mazinti?

Mano sunui pries vasara jau buvo II-III laipsnio jie, pabuvus savaite prie juros sumazejo iki I-II. Dar vienas dalykas tai kiek iskapsciau jie rodo imunines sistemos problemas, tokiu atveju mano galva sutvarkius imunine sistema turetu susitvarkyti ir jie..

Mes taip AD gydem, pati daktare pasake kad tai nuo imuniteto, o jie medikai jo suvaldyti negali. Tada kordisepso pagalba tvarkem vaikui imuniteta, ir baigesi AD..

Tiesiog, visur ieskau priezasciu ir gydau jas, per ligas organizmas prasosi pagalbos, o mes gydydami ligas o ne ju priezastis sukisam viska atgal taip issaukdami dar didesnes ligas
Atsakyti
jo pabuvimu prie juros ir as pastebejau, kad situacija keiciasi ir dar drusku kambariu proceduros padeda. bet sakau gal dar ko nors tokio yra.
bandom stiprinti ta imuniteta, bet pries virusus pakovoti dar nepavyko.. o susirgus ir imuniteta susilpnina..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 10 19, 09:40)
jo pabuvimu prie juros ir as pastebejau, kad situacija keiciasi ir dar drusku kambariu proceduros padeda. bet sakau gal dar ko nors tokio yra.
bandom stiprinti ta imuniteta, bet pries virusus pakovoti dar nepavyko.. o susirgus ir imuniteta susilpnina..

Na taip, ir adenoidai vel akivaizdziai issibujoja.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 10 19, 08:40)

Tai kaip jūs jį bandote stiprinti, konkrečiai? Gal tik jūs galvojate, kad stiprinate, o iš tiesų nelabai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 19, 08:13)
Tai kaip jūs jį bandote stiprinti, konkrečiai? Gal tik jūs galvojate, kad stiprinate, o iš tiesų nelabai? smile.gif

mityba, vitaminai papildai, sveika gyvensena ir t.t.
o kaip dar?
Papildyta:
dar ko nors noreciau suzinoti, pasimokyti..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 10 19, 11:09)
mityba, vitaminai papildai, sveika gyvensena ir t.t.
o kaip dar?
Papildyta:
dar ko nors noreciau suzinoti, pasimokyti..

Ir nestiprėja imunitetas? Vadinasi kažką vistiek blogai darote, renkatės ne tą, ką reiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 19, 10:52)
Ir nestiprėja imunitetas? Vadinasi kažką vistiek blogai darote, renkatės ne tą, ką reiktų g.gif

koks bebutu stiprus imunitetas kai vaikas eina i darzeli.. kitaip tariant i kiauliu ferma.. kur suveda visokius.. be antibijotiku fermoje neisgyvent, kaip ir kiaulidese..
atleiskit uz issireiskimus bet sakau taip kaip man atrodo..
Papildyta:
aisku, kad negerai darau, kad vaika ten leidziu, bet visam gyvenimui jo neuzdarysi i silnami.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 10 19, 13:51)
koks bebutu stiprus imunitetas kai vaikas eina i darzeli.. kitaip tariant i kiauliu ferma.. kur suveda visokius.. be antibijotiku fermoje neisgyvent, kaip ir kiaulidese..
atleiskit uz issireiskimus bet sakau taip kaip man atrodo..
Papildyta:
aisku, kad negerai darau, kad vaika ten leidziu, bet visam gyvenimui jo neuzdarysi i silnami.

Tai va, baisu ten, mano vaikas kol nejo i darzeli 3 metus net sloga nesirgo, pradejo eit, net iki adenoidu nusivarem. O imunitetas toks sudetingas dalykas, nepastiprinsi jo per diena.. Taip daznai galvoju kad gal ne taip darau, bet kiek galva isnesa darau, atradau va jusu tema, cia dar visko gero prisiskaiciau, nagi gyveni ir mokaisi smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Labai prasyciau jusu patarimo. Mano dukrytei atsirado letine sloga. Issisnypsti niekaip negali jauciasi toks kaip "kriuksejimas" pastovus. Jau jai paciai nepatogu matau. Ir nakti kvepuot sunku ir griauzimas atsirado kai nosi snypscia. Nu zodziu tikrai situacija nekokia. Tai tesiasi jau apie 2 menesius. Gal galit ka patarti kaip ta sloga isvaryti. Jau nusipirkom inhaliatoriu, bandysim ji naudoti. Gal zinot dar kokiu nors veiksmingu priemoniu?
Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotica @ 2015 10 21, 23:43)
Sveikutes,
Labai prasyciau jusu patarimo. Mano dukrytei atsirado letine sloga. Issisnypsti niekaip negali jauciasi toks kaip "kriuksejimas" pastovus. Jau jai paciai nepatogu matau. Ir nakti kvepuot sunku ir griauzimas atsirado kai nosi snypscia. Nu zodziu tikrai situacija nekokia. Tai tesiasi jau apie 2 menesius. Gal galit ka patarti kaip ta sloga isvaryti. Jau nusipirkom inhaliatoriu, bandysim ji naudoti. Gal zinot dar kokiu nors veiksmingu priemoniu?
Aciu uz pagalba  4u.gif

Ar daret alergenu tyrimus? Patarciau apsilankyti pas alergologa. Gali buti alergija arba isveseje adenoidai. Nueikit ir pas LOR'a. Pas mano dukra taip buvo. Nustate padidejusius adenoidus ir alergija. doh.gif
Atsakyti
Taip gali buti adenoidai unsure.gif Tam kartui isvalyti galit bandyti paleistuve, labai gerai isciaudi, o ir gydo ji kazkiek. Jei tai ne alergine sloga ir adenoidai gali problema slypeti zarnyne
Atsakyti
jeigu gertų arbata su medum ir imbieru smile.gif šiaip dar reiktų pasižiūrėti, kokie santykiai yra namuose... gal baratės daug? ar daug pergyvenat? vaikai, kaip kempinės - viską į save labai greitai sugeria
Atsakyti