QUOTE(nataliuncik @ 2015 10 16, 13:59)
o jūsų vaikas ne alergiškas? nes alergiukai labai kankinasi su adenoidais dėl pastovios slogos, bet operacija nepagelbės, nes jie atauga po poros mėn. Todėl labai jums gerą davė patarimą pradėt keist mitybą, nes beveik visos problemos dėl to ką mes valgom.
Dėl papildų, jei maistas visavertis, tai jų jums ir neprireiks
Kai yra sloga, būtinai praplovinėkit nosytė su druskos tirpalų/negazuotų mineralinių, patikėkit, padeda.
jis iki 1 metu turejo atopini dermatita, su kodrisepsu sutvarkem ji, dabar darem alergijos tyrimus, viska rodo tvarkoje.. O kadangi adenoidai yra del imuniteto, norisi man tvarkyt ji vel. Del mitybos taip pat stengiuosi kiek galiu, deja tetis musu megsta visoki Sss, tai ir vaikam tenka kazkiek. O sake apie 6tus metus pradeda augti nosyte ir vaikas bent kvepuoti jau normaliai gali, mum nebe tiek daug iki 6 metu liko, tikiuosi istempsim, o gal iki to rasim ir buda kaip juos bent minimaliai sumazinti
Dar viena klausimuka turiu i kita tema, man kiekviena ryta burnoje, ant lupu baltos apnasos atsiranda. Ypac jei vakare veliau pavalgau, jei nevalgau vistiek yra, tik maziau. Kaip suprantu bedos su zarnynu pas mane?..