Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus gydymas arba

QUOTE(Oksanik @ 2013 04 10, 22:06)
Kai pamaciau, kad yra puliai po oda uzpyliau peroksida ir isspadziau pulius, ploviau peroksidu. As pabandysiu druskos tirpala, imeskit santyki 1saukstelis 1 stiklin?

o ka ta druska duos?? Gerai, kad peroksidu plovete, bent jau dezinfekavote gerai.O kai isspaudete, vel uzpylete peroksidu?? O dar iki siol sutines? Kiek laiko jau pas jus sutines ir pulingas pirstas? Gal viduje suka pulini?
Pries darant manikiura jus instrumentus pravalykite spirituku ar peroksidu.
Atsakyti
Ploviau kai spaudziau visalaika. Dabar trecdalio pirsto paraudonaves, gal patynimas nueina, pulius ploviau uzvakar.
Galiu sulaukti kritiko, bet dukryte jau 3 savaite zaliavalgiauja, tai gali buti, kad vienas is budu valymosi organizmo...
As visgi padarysiu kompresa druskos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2013 04 10, 22:22)
Ploviau kai spaudziau visalaika. Dabar trecdalio pirsto paraudonaves, gal patynimas nueina, pulius ploviau uzvakar.
Galiu sulaukti kritiko, bet dukryte jau 3 savaite zaliavalgiauja, tai gali buti, kad vienas is budu valymosi organizmo...
As visgi padarysiu kompresa druskos 4u.gif

o prie ko cia dukrytes zaliavalgiavimas ir jusu pirstukas sutines??
Atsakyti
Man daug kartų yra pūliavę prie odelių ir nieko smile.gif Irgi spaudžiau pūlius ir dėjau arbatmedžio ea
Atsakyti
Su anodija gerai patepti sutinusią vietą.
Atsakyti
QUOTE(Laimingi @ 2013 04 11, 13:14)
Man daug kartų yra pūliavę prie odelių ir nieko smile.gif Irgi spaudžiau pūlius ir dėjau arbatmedžio ea

Niu, mergiotes, pavarote:) Viena karta prisizaisite su puliavimais ax.gif Niu, niu niu, jums:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 03 12, 14:38)
AromaZone man kazkaip senokai neitinka. Net nezinau kodel, bet nepatinka ir viskas. Man ta ju metaline tara, nu visai nepatinka. ypac, kai as labai alergiska nikeliui ir kryzminems jo reakcijoms, tai pamatau metaline tara ir mane net purto  verysad.gif
odai as nusiperku sertifikuotus ir Aromanatural. Kiek ten reikia odai:)
tada pabandykit Acomos aliejukus, jie plastikiniuose buteliukuose smile.gif

QUOTE(tu.man.pasakyk @ 2013 04 10, 14:12)
labas, gal galetute patarti koki ea (kokiam misinyje ji reiktu naudoti?) ar kokia zoleliu arbata ar dar ka kas sureguliuotu menesines?man paskutiniu metu dideliais tarpais ju nebuna
pirma reikėtu nueiti pas ginekologą, visgi tai gali būti rimtos problemos signalai. O pagerti galit tokias arbatytes:kraujažolė+ melisų lapai+apynių spurgai(santykiu 2/1,5/1) arba trispalvė našlaitė+dirvinio asiūklis+kraujažolė+baltažiedė notrelė (santykiu 1/1/2/1). Gerti reikia po 1a.š. ant stiklinės vandens 3-4k.per diena

QUOTE(Laimingi @ 2013 04 11, 12:14)
tai nepagirtina...tiesiog reikia labai kruopščiai dezinfekuoti instrumentus prieš ir po naudojimo, o odele apdarot net gi tuo pačių arbatmedžio EA arba peroksidu, tada ir nebus pūlių
Atsakyti
Ačiū smile.gif
bet, tiesą sakant pūliavo ne dėl manikiūro, o dėl pasilpusio organizmo: bemiegės naktys, nes mažasis tikras pienininkas, nenueina dienom ir naktim. Vis dar... unsure.gif
Atsakyti
Labukas, reikia jusu pagalbos ir ziniu 4u.gif
Jau daugiau menesi jauciu rugstu skoni burnoje. Dare tyrima nustate - gastrito ir duodetito- pavišinius gleivinės pažeidimus.
Jau menesi vartoju pakankamai stiprius vaistus bet kazkaip pagerejimo nematau, galvoju reikia bandyt kazka naturalaus. Gal jus kazka patarti galit. Nebesinori vaistu gert o ir daktare kazkaip rekomendavo ieskoti "nemedikamentiniu nusiraminimo budu".
Aciu uz pagalba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotica @ 2013 04 15, 18:55)
Labukas, reikia jusu pagalbos ir ziniu  4u.gif
Jau daugiau menesi jauciu rugstu skoni burnoje. Dare tyrima nustate - gastrito ir duodetito- pavišinius gleivinės pažeidimus.
Jau menesi vartoju pakankamai stiprius vaistus bet kazkaip pagerejimo nematau, galvoju reikia bandyt kazka naturalaus. Gal jus kazka patarti galit. Nebesinori vaistu gert o ir daktare kazkaip rekomendavo ieskoti "nemedikamentiniu nusiraminimo budu".
Aciu uz pagalba  ax.gif

Labai gerai yra saltalankio aliejus rytais po sauksta ant tuscio skrandzio be uzsigerimo(kad suteptu viska ir rugsti neutralizuotu) drinks_cheers.gif Demesio: saltalankio sultys didina rugstinguma, o saltalankio aliejus-mazina. 4u.gif
Negazuotas Borgiomi po 1 litra kasdien, nedaugiau dvieju savaiciu, paskui reikia daryti pertrauka.
Semenu kisielius kasdien.
Atsakyti
sena pažįstama, o svieziai spaustos bulviu sultys-nepadetu siai pronlemai? Turint skrandzio opas, net labia padeda. Gal ir erozijai gydyti tiktu? Tik kiekiu nepamenu tiksliai-litras per diena ar daugiau...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 04 16, 17:07)
sena pažįstama, o svieziai spaustos bulviu sultys-nepadetu siai pronlemai? Turint  skrandzio opas, net labia padeda. Gal ir erozijai gydyti tiktu? Tik kiekiu nepamenu tiksliai-litras per diena ar daugiau...

Nezinau, nebandziau. As bulviu is viso buvau atsisakiusi, o darzoves tik garintos, vengiau zaliu. Girdejau, kad ir morku sultys gerai, bet kai buvo blogai man, visi tarkiai ir ju skysciai man nekele pasitikejimo. schmoll.gif
Atsakyti