QUOTE(Nidulia @ 2013 03 12, 14:38)
AromaZone man kazkaip senokai neitinka. Net nezinau kodel, bet nepatinka ir viskas. Man ta ju metaline tara, nu visai nepatinka. ypac, kai as labai alergiska nikeliui ir kryzminems jo reakcijoms, tai pamatau metaline tara ir mane net purto
odai as nusiperku sertifikuotus ir Aromanatural. Kiek ten reikia odai:)
tada pabandykit Acomos aliejukus, jie plastikiniuose buteliukuose
QUOTE(tu.man.pasakyk @ 2013 04 10, 14:12)
labas, gal galetute patarti koki ea (kokiam misinyje ji reiktu naudoti?) ar kokia zoleliu arbata ar dar ka kas sureguliuotu menesines?man paskutiniu metu dideliais tarpais ju nebuna
pirma reikėtu nueiti pas ginekologą, visgi tai gali būti rimtos problemos signalai. O pagerti galit tokias arbatytes:kraujažolė+ melisų lapai+apynių spurgai(santykiu 2/1,5/1) arba trispalvė našlaitė+dirvinio asiūklis+kraujažolė+baltažiedė notrelė (santykiu 1/1/2/1). Gerti reikia po 1a.š. ant stiklinės vandens 3-4k.per diena
QUOTE(Laimingi @ 2013 04 11, 12:14)
Man daug kartų yra pūliavę prie odelių ir nieko
Irgi spaudžiau pūlius ir dėjau arbatmedžio ea
tai nepagirtina...tiesiog reikia labai kruopščiai dezinfekuoti instrumentus prieš ir po naudojimo, o odele apdarot net gi tuo pačių arbatmedžio EA arba peroksidu, tada ir nebus pūlių
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.