QUOTE(rootela @ 2013 07 10, 14:00)
- Bastile apžiūrėti iš išorės nuo 9:00 iki 9:30
Place de la Republique apžiūrėti iš išorės nuo 9:30 iki 10:00
- Kitas kalusimas: išnaršiau visą internetą ir labai įdomiai visur rašo - esu studentė, pasidariau ISIC tarptautinį pažymėjimą, tačiau mano amžius - 28 m. ar man galios kokios nuolaidos einant į muziejus ir kitas lankytinas vietas? Taip pat važiuoju su draugu, kuriam šiuo metu 26 metai. Daug kur rašo, kad asmenims EU piliečiams nemokamai į muziejus nuo 18 iki 26 metų, tad ar 26 metai dar įeina? Logiškai mąstant, įeiti turėtų, bet gal kas susidūrėte praktiškai?
Place de la Republique apžiūrėti iš išorės nuo 9:30 iki 10:00
- Kitas kalusimas: išnaršiau visą internetą ir labai įdomiai visur rašo - esu studentė, pasidariau ISIC tarptautinį pažymėjimą, tačiau mano amžius - 28 m. ar man galios kokios nuolaidos einant į muziejus ir kitas lankytinas vietas? Taip pat važiuoju su draugu, kuriam šiuo metu 26 metai. Daug kur rašo, kad asmenims EU piliečiams nemokamai į muziejus nuo 18 iki 26 metų, tad ar 26 metai dar įeina? Logiškai mąstant, įeiti turėtų, bet gal kas susidūrėte praktiškai?
- Nežinau, ką ten bastilijoje apžiūrėti Ten tik paminklas ir viskas
- Jei tau daugiau nei 26, nors ir esi studentė, reikės mokėti, nes paprašys dokumeto, kad įrodytum amžių.
QUOTE(Nidulia @ 2013 07 11, 15:03)
O kur tokie apartamentai uz 100? Viesbutyje?
Nelabai tikslu sakyti, kad appartement yra apartamentai. Tai gali būti ir paprasčiausias butas, nes būtent šio žodžio ir yra tokia reikšmė.