Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(RENMIR @ 2013 07 03, 14:58)
1. kodel negaliu nusipirkti bilietu is oro uosto i Paryziu ir atgal? gal reikia su kreditine kortele?

Jei su paprasta kortele atsiskaityti neleidžia tai turbūt tik su kreditine, aš apmokėjau kreditine ir problemų nebuvo .
Atsakyti
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 07 03, 22:25)
Mes važinėjomes su Open Tour'u, labai patogu, parodo viską ką vertą pamatyti, išlipi ir apžiūri.Kadangi turėjome tik vieną parą tai mums taip buvo greičiau ir patogiau. Man patiko.

Mes taip pat mastom del sio autobuso, kadangi neturesime daug laiko Paryziuje tik keleta dienu tai gal ir geras variantas per trumpa laika idomiausias vietas pamatyti. Galbut galite pasakyti ar atstumai vaziuojant siuo autobusu tarp izymiu vietu yra dideli ar nelabai lyginant jeigu eitum peskom ta pati marsruta ar apeitum per diena. Kadangi kaip skaiciau tie izymus objetai kazkur nera taip toli vienas nuo kito issideste, nos manau kad su autobusu butu greiciau ir patogiau ypac su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2013 07 04, 21:46)
Galbut galite pasakyti ar atstumai vaziuojant siuo autobusu tarp izymiu vietu yra dideli ar nelabai lyginant jeigu eitum peskom ta pati marsruta ar apeitum per diena.

Štai čia yra maršrutų schema. http://www.parislope...ris-circuit.php
Yra 4 maršrutai, už tą pačią kainą galite keliauti jais visais. Matosi ir stotelės ir atstumai tarp jų. Kartais ilgokai paveža, o kartais tie objektai visai šalia, ypač centre. Mums buvo patogu nes stotelė buvo prie pat namų. Tai apkeliavę visą paryžių buvome patogiai nuvežti atgal biggrin.gif
Atsakyti
manau kad greiciausiai lankytinus ojektus pasiekti galima su metro, bet po zeme nematai to ka vaziuodamas virsuje wink.gif
Atsakyti
Skaitau, skaitau jus ir man tamsus miskas doh.gif Nezinau net nuo ko pradeti, kad normaliai viska susiorganizuoti. Vaziuosiu tik rugsejo menesi, bet matau, kad reikia jau dabar arsiai kibti I planuote.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 07 06, 00:55)
Skaitau, skaitau jus ir man tamsus miskas  doh.gif  Nezinau net nuo ko pradeti, kad normaliai viska susiorganizuoti. Vaziuosiu tik rugsejo menesi, bet matau, kad reikia jau dabar arsiai kibti I planuote.

suspesite 4u.gif maziau streso, kad panikos neistiktu 4u.gif mirksiukas.gif

patarciau paskaityti kokia 3-4 temas atgal, va jei tada bus kas nors neaisku, tada klauskite smile.gif

pagrindiniai klausimu atsakymai bus, daug nuorodu, zymekites kas atrodo svarbu, ko nerasit, bandysim isspresti smile.gif
Atsakyti
Taip ir drau-skaitau, konspektuoju, bet vistiek tamsus miskas doh.gif Kur apsistoti, kokiame viesbutyje? Turbut reiketu arciau metro? Ne? Kur nebrangu, bet jauku? Zodziu doh.gif
Vaziuosime masina, nes noriu dar ir Vokietijoje pasivaikscioti, man ten labai patinka ir maciau tikrai ne viska ka noreciau. Paryziuje busim kokias 2-3 dienas.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 07 06, 19:05)
Taip ir drau-skaitau, konspektuoju, bet vistiek tamsus miskas  doh.gif  Kur apsistoti, kokiame viesbutyje? Turbut reiketu arciau metro? Ne? Kur nebrangu, bet jauku? Zodziu  doh.gif
Vaziuosime masina, nes noriu dar ir Vokietijoje pasivaikscioti, man ten labai patinka ir maciau tikrai ne viska ka noreciau. Paryziuje busim kokias 2-3 dienas.

Aš jau dabar rezervuočiau viešbutį, nebent jūs nežinote tikslios kelionės datos g.gif imčiau netoli metro ir kad parkavimas būtų šalia, ir nežvėriškai kainuotų. Nes dabar kiek žiūrėjau tai už parą nuo 5 iki 25 eurų reikia mokėti.
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 07 04, 22:54)
Štai čia yra maršrutų schema. http://www.parislope...ris-circuit.php
Yra 4 maršrutai, už tą pačią kainą galite keliauti jais visais. Matosi ir stotelės ir atstumai tarp jų. Kartais ilgokai paveža, o kartais tie objektai visai šalia, ypač centre. Mums buvo patogu nes stotelė buvo prie pat namų. Tai apkeliavę visą paryžių buvome patogiai nuvežti atgal  biggrin.gif

Dekoju mirksiukas.gif

http://www.bigbustou...=paris_tour_map
Ziuriu sis autobusas skiriasi nuo jusus nurodyto, sis turi tik 1 marsruta su 9 sustojimais, o jusu nurodytas 4 skirtingus marsrutus, nors siek tiek brangesnis, bet atitinkamai ir daugiau pamatyti galima. O jus per viena diena ar spejote apvaziuoti ir apziureti visais 4 marsrutais bigsmile.gif
Atsakyti
Nors ne man klausimas, bet mes kai turėjome tik vieną dieną Paryžiuje tai beveik spėjome visais keturiais maršrutais pravažiuoti. Tik nedaug kur išlipdavom. Bet per ausines paklausėm istorijos. Kai laiko nėra tai labai gera išeitis tie autobusai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zipsius @ 2013 07 06, 19:19)
Aš jau dabar rezervuočiau viešbutį, nebent jūs nežinote tikslios kelionės datos  g.gif  imčiau netoli metro ir kad parkavimas būtų šalia, ir nežvėriškai kainuotų. Nes dabar kiek žiūrėjau tai už parą nuo 5 iki 25 eurų reikia mokėti.

Tokio ir noriu ir butinai su saugoma automobiliu aikstele.
Atsakyti