QUOTE(zuzla @ 2013 06 17, 13:08)
kažkaip nesitiki tokie atstumai..
aha, o aš dar fotografuot mėgstu (ne šiaip pyškint), tai dar čia užtruksiu
aš su mažuoju nemažai vaikštau, mamos darbas stovimas, vaikštomas, tai gal nesuries labai
tai aišku, kai jau viskas matyta
aha, o aš dar fotografuot mėgstu (ne šiaip pyškint), tai dar čia užtruksiu
aš su mažuoju nemažai vaikštau, mamos darbas stovimas, vaikštomas, tai gal nesuries labai
tai aišku, kai jau viskas matyta
Pažiūrėjau, tai apie 8 kilometrus išeina jūsų pirmas maršrutas. O tie Šajo rūmai tai Trocadero?
Jei skiriat visą dieną šiam maršrutui, tai lengvai įmanoma. Sustojat užkąsti Marso laukuose, ant žolytės atsisėdę Tada tiltu patraukiat link Trocadero, nuo ten link triumfo arkos, tuomet eliziejaus laukais, kai baigiasi parduotuvės yra toks skveras, ten galima pailsėti, pasėdėti, nepamenu ar yra vaikams kokių sūpynių. Po to concorde aišktė. Jei jaučiatės pavargę, užsukat į tuilleries sodą pasėdėt, pailsėt, ar sustojat kokioj kavinukėj kavos išgerti ar pan. Tuomet pasukat link Operos, ji nuo Concorde aikštės netoli.
Tai va, svarbiausia susiplanuoti sustojimus ir nebėgti
Pamiršau Grand palais. bet jie nesudaro labai didelio papildomo atstumo.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2013 06 17, 13:22)
viešbutis prie Monmartro, tai vakarais ir galėsim ilsėtis ir gurkšnoti
ar teisingai supratau iš pasakojimų, kad Paryžiuj galima gerti alkoholį viešoj vietoj, ne kavinėj, o pvz. kokiam parkely ant suoliuko?
ar teisingai supratau iš pasakojimų, kad Paryžiuj galima gerti alkoholį viešoj vietoj, ne kavinėj, o pvz. kokiam parkely ant suoliuko?
Galima Nebent yra įspėjimas, kad toje vietoje negalima gerti. Prie Luvro yra įspėjimas, dar viename parkelyje esu mačiusi, kad negalima. Šiaip jei geria, tai vyną, alų. Stipriųjų gėrimų nesu pastebėjus, kad gertų.
Papildyta:
Beje, vakare sodai yra užrakinami. Nežinau tiksliai ar prieš 9, ar prieš 10 valandą pradeda sargai varyt žmones lauk ir vartai būna užrakinami. Čia jei ką, papildoma tokia informacija