Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(sinsin @ 2013 06 04, 22:32)

Ten buvusiu noreciau paklausti a, ar yra paryziuje fragonardo ir galimardo firminiu parduotuviu? Ir kurioje vietoje? smile.gif

Faragonard parduotuvė yra adresu: 9 rue Scribe (netoli Garnier operos, metro sustojimas Opera, 3,7,8 linijos). Pirkau ten kvepalus kažkada smile.gif

Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 06 05, 09:36)
tirkrai yra ale tokiu kaip muzieju, kaip kavapu namu..
bet kur nepasakysiu, nes nebuvau juose, labai jau ten ikyriai bruka preke, drauge pasakojo.. pati nezinau  ax.gif
koki vadova sakaitot? sudomino, nes yra keli..

keliuniu vadovas pas mane sis http://www.knyguklub...p;anid=1cdb2731

QUOTE(amarile @ 2013 06 12, 07:19)
Faragonard parduotuvė yra adresu: 9 rue Scribe (netoli Garnier operos, metro sustojimas Opera, 3,7,8 linijos). Pirkau ten kvepalus kažkada smile.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kurį viešbutį labiau rekomenduotumėte
Hotel du Commerce- http://www.booking.c...880c1a0e0f6a7X1

ar Hotel baby

http://www.booking.c...f892eccee8f52X1

Keliaujame dviese, kurį rinktumėtės iš šių? ar ieškotumėt kitų? 4u.gif

Iš anksto dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruciuke+1 @ 2013 06 16, 20:00)
Sveikos,

Kurį viešbutį labiau rekomenduotumėte
Hotel du Commerce- http://www.booking.c...880c1a0e0f6a7X1

ar  Hotel baby

http://www.booking.c...f892eccee8f52X1

Keliaujame dviese, kurį rinktumėtės iš šių? ar ieškotumėt kitų? 4u.gif

Iš anksto dėkui  4u.gif

mes issirinkom sita http://www.hoteldesecrivains.com/ , gera kaina , viezbutis nesenai renovuotas , salia metro. 3 linijos 4u.gif

o rezeravom per hotels.com , 20 svaru buvo pigiau nei booking.com ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sinsin: 16 birželio 2013 - 20:24
sveiki, jungiuos ir aš prie planuojančių kelionę į Paryžių smile.gif skrendu po mėnesio.
delioju maršrutą ir prašau buvusių pakomentuoti, ar realu apeiti (apibėgti?) tokį ratuką per dieną - Invalidų rūmai, Marso laukai. Eifelio bokštas, Šajo rūmai, Triumfo arka, Eliziejaus laukai, Didieji ir Mažieji rūmai, Santarvės aikštė ir dasimušimui Magdalenos bažnyčia ir Opera? (į vidų niekur neisim, į Eifelį tikriausiai nesikelsim).
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 17, 14:24)
sveiki, jungiuos ir aš prie planuojančių kelionę į Paryžių smile.gif skrendu po mėnesio.
delioju maršrutą ir prašau buvusių pakomentuoti, ar realu apeiti (apibėgti?) tokį ratuką per dieną - Invalidų rūmai, Marso laukai. Eifelio bokštas, Šajo rūmai, Triumfo arka, Eliziejaus laukai, Didieji ir Mažieji rūmai, Santarvės aikštė ir dasimušimui Magdalenos bažnyčia ir Opera? (į vidų niekur neisim, į Eifelį tikriausiai nesikelsim).

jei niekur neisit i vidu tai realu. vargses jusu kojos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 06 17, 14:27)
jei niekur neisit i vidu tai realu. vargses jusu kojos  biggrin.gif

biggrin.gif nu ok, iki bažnyčios ir Operos neisim..
kai turi tik 4 dienas, tai ir planuoji.. kitos dienos apytiksliai - 2) Luvras ir Orsė su ėjimu į vidų, Senos pakrantė iki Notr-Damo 3) Versalis, Monmartras, 4) Per Lašėz kapinės, Biut-Šomono parkas, po pietų nusileisti iki Liuksemburgo sodų ir aplink.
kažkaip taip mastau.gif

dabar skaitau, ką parašiau ir galvoju - gal nereik man liesti Triumfo arkos, užteks iš tolo pasižiūrėt, ir pradėt maršrutą nuo Šajo rūmų į kitą pusę - Eifelio bokštas, Marso laukai, Invalidų rūmai, Aleksandro III tiltas, Didieji ir Mažieji rūmai, Santarvės aikštė - realiau ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 17 birželio 2013 - 13:58
QUOTE(zuzla @ 2013 06 17, 12:24)

Manau apie 4 valandas užtruktumėt neskubant smile.gif

Nėra tie atstumai tokie jau ir dideli, kaip gali pasirodyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte: 17 birželio 2013 - 14:06
mes didziausia klaida padarem, kad pirma diena labai daug peste ejom. Tiesiog kai isejom, tai isejom. Kiekvienas namas ten kaip sedevras, baznyciu baznyteliu ant kiekvieno kampo biggrin.gif Va kojom tas nepatiko ir kitos dienos tragiskos buvo. Atrodo atsikeli kaip ir nieko, bet vos paejus labai didelis pedu skausmas. gerai, kad susirgau ir pora dienu pragulėjau lotuliukas.gif

Dabar rinksciau maziau bet kokybiskiau, atidziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 17 birželio 2013 - 14:02
QUOTE(justyte @ 2013 06 17, 15:00)
Manau apie 4 valandas užtruktumėt neskubant  smile.gif

kažkaip nesitiki smile.gif tokie atstumai..

QUOTE(Forgete @ 2013 06 17, 15:01)
mes didziausia klaida padarem, kad pirma diena labai daug peste ejom. Tiesiog kai isejom, tai isejom. Kiekvienas namas ten kaip sedevras, baznyciu baznyteliu ant kiekvieno kampo biggrin.gif

Va kojom tas nepatiko ir kitos dienos tragiskos buvo. Atrodo atsikeli kaip ir nieko, bet vos paejus labai didelis pedu skausmas. gerai, kad susirgau ir pora dienu pragulėjau  lotuliukas.gif

Dabar rinksciau maziau bet kokybiskiau, atidziau.

aha, o aš dar fotografuot mėgstu (ne šiaip pyškint), tai dar čia užtruksiu doh.gif

aš su mažuoju nemažai vaikštau, mamos darbas stovimas, vaikštomas, tai gal nesuries labai huh.gif

tai aišku, kai jau viskas matyta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 06 17, 15:08)
kažkaip nesitiki smile.gif tokie atstumai..
aha, o aš dar fotografuot mėgstu (ne šiaip pyškint), tai dar čia užtruksiu doh.gif

aš su mažuoju nemažai vaikštau, mamos darbas stovimas, vaikštomas, tai gal nesuries labai huh.gif

tai aišku, kai jau viskas matyta rolleyes.gif

nematyta mums niekas buvo, bet jei tik taip prabegant paziuret tai galima ir internete fotkes pervesrti. Ne ka daugiau pamatai ir nepajunti dvasios. jau geriau prie monmartro kur vyno pagurksnoti nei lekti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 06 17, 15:10)
nematyta mums niekas buvo, bet jei tik taip prabegant paziuret tai galima ir internete fotkes pervesrti. Ne ka daugiau pamatai ir nepajunti dvasios. jau geriau prie monmartro kur vyno pagurksnoti nei lekti smile.gif

viešbutis prie Monmartro, tai vakarais ir galėsim ilsėtis ir gurkšnoti smile.gif

ar teisingai supratau iš pasakojimų, kad Paryžiuj galima gerti alkoholį viešoj vietoj, ne kavinėj, o pvz. kokiam parkely ant suoliuko?
Atsakyti