Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(vic @ 2013 04 16, 10:59)
Esu Paryziuje, oras pasakiskas, Paryzius irgi smile.gif . Busiu dar iki penktadienio, bet jau galvoju apie lauktuves, kazkas rase, kad negalima minksto surio parsivezti, liepia ismesti aerouoste - ar tikrai taip

Neleidzia, bet gal ir isimciu buna. Duty free pardese oro uoste pardavineja surius.

Oras tikrai, fantastinis wub.gif
Atsakyti
[quote=tempo,2013 04 16, 19:42]
Neleidzia, bet gal ir isimciu buna. Duty free pardese oro uoste pardavineja surius.

Oras tikrai, fantastinis wub.gif
[/quolabai aciu uz atsakyma, teks visus suvalgyti smile.gif, nors nieko kito ir nevalgom.

Nezinau, mergaites, kokiu principu renkates viesbuti, bet bes rinkomes apartamentus su vietuvele: ir pigiau, ir valgai, ka nori, ir dusai su tualetu atsirai kiekvienam kambariui
Atsakyti
pagelbekite kasnors...... 4u.gif mes savaitgali jau išskrendam, o maršruto jokio neturiu, gal galite patarti kur ieškoti žemėlapį su lankytinais objektais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 04 17, 11:47)
pagelbekite kasnors...... 4u.gif mes savaitgali jau išskrendam, o maršruto jokio neturiu, gal galite patarti kur ieškoti žemėlapį su lankytinais objektais?  blush2.gif

Paprasčiausias variantas: ČIA.

Arba dar paprasčiau: pabandykite tiesiog GOOGLE vaizdų paieškoje įvesti "Paris maps for tourists" - žemėlapių gausite tiek, kad maža nepasirodys bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 04 17, 12:47)
pagelbekite kasnors...... 4u.gif mes savaitgali jau išskrendam, o maršruto jokio neturiu, gal galite patarti kur ieškoti žemėlapį su lankytinais objektais?  blush2.gif

na issididinkite ir pamatysite visus lankomiausius objektus
http://maps.google.c...m.panoramio.all
Papildyta:
kadangi arteja kelione, tai vis iskyla dar koks vienas kitas klausimas, kaip su tais maisiukais skysciams susidet, seniau budavo oro uostuose, o dabar yra jie ar nebe, ar perkate kazkur kitur?skaiciau kad kazkokius panasius maisiukus galima aptikti prekybos centruose, bet kokie tie maisiukai, skirti vaisiu , darzoviu, mesos saldymui?prasau paprotinti mane:)
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 04 17, 11:47)

http://pigiausiskryd...7/map-paris.jpg
Atsakyti
Mane neramina tas pats maišelių klausimas skystoms priemonėms ir vaistų klausimas? Ar nekyla problemų dėl vaistų vežimo - maža ką, visokių planuoju truputį įsimesti.
Atsakyti
Dėkoju visiems už pagalbą smile.gif
Atsakyti
Ačiū Už pagalbą visiems. Viešbutį jau turime. mirksiukas.gif
Na ir dabar sakykite pirmą kartą važiuojant į Paryžių reikia pradėti namų darbus ? ax.gif
Atsakyti
Reikia reikia biggrin.gif pirmiausia suieškoti metro esantį arčiausiai jūsų viešbučio ir išsiaiškinti kaip iš lėktuvo su autobusu, o vėliau su metro nukeliauti iki viešbučio biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Vakar tik grizau is Paryziaus...
KA gi oras buvo puikus, net iki 26 laipsniu siumos.
didziausia ispudi bent man tai paliko Eifelio bokstas ir Monmarto kvartaas, ten buvom net keis kartus...gal dar de to kad arti ir gyvenom..bet man tikras Paryzius ten..

Tiesa, ieskojau kavines, kur fimavo fima Amelija is Monmarto tai neradau, ten dabar berods parduotuvyte..ar teisingai? ar nes neradom jos???

Visiems kas dar vyks, linkiu graziu ispudziu !!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 04 18, 10:53)
Reikia reikia biggrin.gif pirmiausia suieškoti metro esantį arčiausiai jūsų viešbučio ir išsiaiškinti kaip iš lėktuvo su autobusu, o vėliau su metro nukeliauti iki viešbučio  biggrin.gif

Super, nuo to ir pradesiu thumbup.gif
O pries kiek laiko juos pradeti ruosti, nes norisi nuo A iki Z susiplanuoti ax.gif Isvykstam liepos 17 , kelios dienos po vestuviu wub.gif
Atsakyti