Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(saliutas @ 2013 04 15, 15:31)
Pirmojo viesbucio atsisakiau , dar radau Tigis hotel. Prasau mergaites patarti ar sy Gerando viesbutuka ar Tigis?
Gerando
ar
Tingis

Labai prasau patarti, dvejoju tarp siu dvieju, nezinau kuri ishsirinkti, kainos panasios  ax.gif P.S. musu atskrydimas yra velyvas, nusileisim tik 21:35 y Paryziu, noretusi i viesbuty nusigauti, o ne nakvoti nakvoti viesbutyje prie oro uosto.

Labai prasau padeti  4u.gif

Na, nors nesu mergaitė ax.gif , bet taip gražiai prašote, tai pamėginsiu pareikšti savo subjektyvią nuomonę.
Strateginiu požiūriu Gerando yra labai geroje vietoje: Monmartre, arti Sacre Coeur bazilikos, o ir istorinis centras netoli. Bet prieš galutinai pasirenkant, siūlau paskaityti ČIA. Jūsų viešbutis - kaip tik 9 rajono šiaurėje g.gif .
Antrasis viešbutis jau pakankamai toli nuo pagrindinių lankytinų vietų, čia Jums jau reikia įvertinti laiką, sugaištamą susisiekimui su viešbučiu. Aš kelionėse stengiuosi gyventi kuo arčiau lankytinų vietų. Kodėl - apie tai mano reportažuose.
Dėl vėlyvo skrydžio nepergyvenkit: jei lėktuvas nevėluos, Paryžiuje atsidursite dar prieš dvyliktą valandą, o metro veikia iki pirmos valandos nakties thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arturas15: 16 balandžio 2013 - 08:02
Esu Paryziuje, oras pasakiskas, Paryzius irgi smile.gif . Busiu dar iki penktadienio, bet jau galvoju apie lauktuves, kazkas rase, kad negalima minksto surio parsivezti, liepia ismesti aerouoste - ar tikrai taip
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2013 04 16, 09:01)
Na, nors nesu mergaitė ax.gif , bet taip gražiai prašote, tai pamėginsiu pareikšti savo subjektyvią nuomonę.
Strateginiu požiūriu Gerando yra labai geroje vietoje: Monmartre, arti Sacre Coeur bazilikos, o ir istorinis centras netoli. Bet prieš galutinai pasirenkant, siūlau paskaityti ČIA. Jūsų viešbutis - kaip tik 9 rajono šiaurėje g.gif .
Antrasis viešbutis jau pakankamai toli nuo pagrindinių lankytinų vietų, čia Jums jau reikia įvertinti laiką, sugaištamą susisiekimui su viešbučiu. Aš kelionėse stengiuosi gyventi kuo arčiau lankytinų vietų. Kodėl - apie tai mano reportažuose.
Dėl vėlyvo skrydžio nepergyvenkit: jei lėktuvas nevėluos, Paryžiuje atsidursite dar prieš dvyliktą valandą, o metro veikia iki pirmos valandos nakties thumbup.gif .

Arturas 15, nuosirdziai aciu jums uz pagalba 4u.gif Einu ieskoti is naujo viesbutuko 4u.gif
Atsakyti
Mmm , o kaip sis : Best Western Monmartre

Ziurejau arti centro viesbucius, bet kainos nelabai ikandomos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2013 04 12, 23:05)
Paryžius - brangus miestas, tad surasti pigų viešbutį Paryžiuje - praktiškai misija neįmanoma schmoll.gif .
Nemažai forumiečių naudojasi ŠIO VIEŠBUČIO paslaugomis. Gal jis tiks?

O aš vis tik lieku prie savo nuomonės - Paryžiuje geriausia nuomotis apartamentus thumbup.gif .

mes irgi siame buvo apsitoje. man viskas patiko. tik ememe be duso.
tik kai kurie kamabriai yra lauke - duris is lauko. norit nueit i dusa/wc-reikes eiti perlauke pora sekundziu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2013 04 13, 19:30)
Paryžiui kitą savaitę 23 laipsniai šilumos  bigsmile.gif

si sekmadieni buvo visi +25! wub.gif karsta.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
pagaliau ir mes issiruosem i Paryziu wub.gif pasirinkom Adagio Paris Tour Eiffel,gal kas patartu kur eit ar vaziuot kas arciausiai? mirksiukas.gif skaitau temas,kolkas nesusigaudau kas kur ir kaip biggrin.gif tikiuosi per menesi susigaudysiu lotuliukas.gif ,i eifeli tai vakarop noretusi pakilti,bet bilietu internetu negaunam tom dienom kada busim,teks eilej stoveti doh.gif paziurejus prognoze oru tai kolkas nerealiai ten,bet kai ziuriu po 2savaiciu rodo apie +13 tik sad.gif aisku tikiuosi pasikeis iki geguzes 16 dienos biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki visi,

na prognozes kazkaip stebina, ziuriu jokios silumos Paryziuje, tik va cia keletas dieneliu sltesniu...
kazkada buvau skaiciusi, bet noriu dar pasitikslinti, keliantis i eifelio pati virsu, su vaikisku vezimeliu galima?susilankstyt ji ir keltis?matau stovedami eilese matote kaip daro tevai su vaikuciais, buciau dekinga jei pasidalintumete...
Atsakyti
QUOTE(nataliux84 @ 2013 04 16, 14:11)
Sveiki visi,

na prognozes kazkaip stebina, ziuriu jokios silumos Paryziuje, tik va cia keletas dieneliu sltesniu...
kazkada buvau skaiciusi, bet noriu dar pasitikslinti, keliantis i eifelio pati virsu, su vaikisku vezimeliu galima?susilankstyt ji ir keltis?matau stovedami eilese matote kaip daro tevai su vaikuciais, buciau dekinga jei pasidalintumete...

Teveliu su vaikuciais kazkaip neuzkliuvo akis, bet tikrai maciau toki zenkliuka, kad vezimeli reikia sulankstyti.
Atsakyti
Jeigu kam nesunku,gal galit parasyti kokios rubu paruotuves yra vaikams? 4u.gif
P.S. ziurejau pirmam psl. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2013 04 16, 11:49)
Mmm , o kaip sis : Best Western Monmartre

Ziurejau arti centro viesbucius, bet kainos nelabai ikandomos  doh.gif

Viešbutis irgi neblogoj vietoj, nors Gerando geresnėj. O dėl Clichy bulvaro (jo tęsinyje viešbutis Gerando) visai nieko blogo - netgi įdomu pasivaikščioti, tik žinoma, reiktų pasisaugoti kišenvagių afrikiečių, kurių ten nemažai. Tarp kitko būtent prie Mulen Rouge aš nuo jų ir nukentėjau doh.gif .

O dėl kainų centre - vienas iš motyvų gyventi apartamentuose būtent mažesnė kaina. O Jūs nenorėtumėte pasiieškoti apartamentų kokiam antarme rajone - kaina būtų panaši į Jūsų pasirinktus viešbučius.
Atsakyti
Aš vėl su kvailu klausimu 4u.gif Ar yra kurnors internete Paryžiaus žemėlapis su jau parodytais lankomiausiais turistiniais objektais? Na noriu susidaryt marštrutą, o kiekvieno objekto adresą ieškot ir po to žiūrėt į žemėlapį labai nepatogu doh.gif

http://en.parisinfo....46/l-opentour?1 paaiškinkite man, jei nusiperku bilietą vienai dienai į opentour autousą, tai su tuo bilietu galiu važinėtis visais 4 maršrutais? ar tik vienu? g.gif ir kaip sužinoti kur kitų autobusų maršrutų stotelės? g.gif Netoli mūsų viešbučio vieno maršruto stotelė yra, bet kiek suprantu tas maršrutas tai: "The Montmartre – Grands Boulevards Tour» takes you to the base of Montmartre Hill, five minutes’ walk toward the Sacré-Coeur Basilica and the Tertre square.
Tour Length : 1 :20 Hour
Jei norėčiau pasinaudoti šitu: "The Paris Grand Tour» leads you up to the quarters that made Paris the famous and glorious city that it is: Champs Elysées, Concorde square, Trocadéro, Madeleine, Opéra, Louvre, Notre Dame…
Tour Length : 2 :15 Hours..........kur turėčiau laukti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 16 balandžio 2013 - 17:51
QUOTE(Jaša @ 2013 04 16, 15:56)
Teveliu su vaikuciais kazkaip neuzkliuvo akis, bet tikrai maciau toki zenkliuka, kad vezimeli reikia sulankstyti.

aciu uz atsakyma
Atsakyti