QUOTE(jurgitaz @ 2013 03 10, 08:29)
Sveiki, lygiai toks pats klausimas dėl kreditinės kortelės. Šiandien planuojam užsisakyti viešbutį, bet irgi su draugės, kuri kartu nevažiuoja, kreditine kortele. Ar nebus paskui kokių nors problemų atvažiavus į viešbutį, kad mano pavardė ir pavardė ant kortelės, su kuria buvo užsakytas viešbutos, skirtingos?
Jei lėktuvas būna oro uoste 21.55, o Porte Maillot 23,10, ar spėsim su metro į viešbutį? Nes kiek supratau, metro važiuoja tik iki 00,30.
Labai ačiū už atsakymus.
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 03 08, 15:23)
Kitas klausimas dėl kreditinės kortos. Man viešbutį rezervavo drauge su savo kortele. Aš kreditinės netruiu. Sakykite jai aš atvyksiu į viešbutį aš galiu likusią dalį sumokėt grynais? Ar turiu mokėt ta pačia (draugės???) kortele. Ar man reikia pasidaryt savo kreditinę???
Dėl kreditinių: mano manymu, problemų neturėtų būti. Bet siūlau parašyti tiesiai į viešbutį el.laišką. Jie tikrai atsakys, tada tikrai jokių problemų nebus. Tik mano giliu įsitikinimu, jei mėgstate keliauti - kreditinę kortelę būtina įsigyti. Gausite ir kelionių draudimą, galų gale turėsite lėšų nenumatytiems atvejams.
O grynais sumokėti vietoje visada galėsite.
Dėl vėlyvo atvykimo į viešbutį: irgi informuokit viešbutį apie numatomą atvykimo laiką - problemų nebus (bent aš visada taip dariau, ir net gilią naktį manęs laukdavo).
QUOTE(tempo @ 2013 03 10, 11:36)
Nesirinkciau nei vieno. Na, nebent butent tam rajone mirtinai reiktu
Norejau pasiteirauti zinanciu:
Turim viena diena Paryziuje, vakare isvykstame. Kadangi iki pietu reikia issiregistruoti is viesbucio, ta ir padarysime ryte, iseidami.
Klausimas del bagazo: ar nebuna problemualiekant viesbutyje iki vakaro?
O gal yra kita kokia opcija palikti bagaza kur kokioj stoty (saugojimo kameros ar pan.), pvz kokiame Porte Maillot ar Charles de Gaulle Etolle?
Dėl kainos norėčiau pasiginčyti: 100 eurų už normalų dvivietį kambarį nakčiai centre yra netgi labai normali kaina. O dėl vietos pasirinkimo - savo reportaže apie Paryžių pateikiau motyvus, kodėl dideliuose miestuose renkuosi gyvenimą centre.
Lagaminus viešbučiai dažnai priima pasaugojimui (žinoma, jei nesivežate pusę namų, kokius dešimt lagaminų
). Vėlgi - susisiekit su viešbučiu, gausit visą info. O netoli Porte Maillot, kiek aiškinausi kažkurioje Paryžiaus temoje prieš kelionę, lagaminų palikti nėra kur
.