Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(jurgetc @ 2013 03 08, 18:39)
priminkit dar karta,ar autobusas is portemailot stoteles i oro uosta isvyksta is tos pacios vietos i kuria ir atvyko,?aciu smile.gif

taip, autobusas visus paleidzia toje pacioje vietoje, ir toje pacioje vietoje laukia zmoniu atgal y oro uosta 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinukee @ 2013 03 08, 08:57)
Ketvirtas klausimas del plaukimo laiveliu nuo Pont neuf tilto, kur cia buvo nuoroda, kad internetu pirkti pigiau. Jei as neturiu kreditines, ar pavyks man nusipirkti tuos bilietus internetu su paprasta kortele? Jei ne, ar pavyks man vietoje nusipirkti bilieta pries pat plaukima, ar ten tik su internetiniais galima? Ir ar tas laivas paleidzia toje pat vietoje is kurios paeme?

Negaliu pakomentuoti ar galima apmokėti paprasta kortele - pabandykite ir matysite. Galima pirkti bilietus ir vietoje, bet čia jie brangesni 5 eurais. tai gal geriau internetu....
Atsakyti
ir dar ....metro zemelapiu,kaip suprantu jau oro uoste visur bus.o paties Paryziaus zemelapiu,kur gauti?pirkti cie Lietuvoj? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgetc @ 2013 03 08, 21:41)
ir dar ....metro zemelapiu,kaip suprantu jau oro uoste visur bus.o paties Paryziaus zemelapiu,kur gauti?pirkti cie Lietuvoj? 4u.gif  4u.gif

tiesa pasakius oro uoste niekur nematem, jokiu zemelapiu, nieko smile.gif o gavom savo hostelyje, labai grazu zemelapi, suzymetos vietos lankytinos, kitoj pusej metro planas smile.gif

bet kiek uzmaciau, jei gerai pamenu buvo ir pirkti ale kioskeliuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgetc @ 2013 03 08, 21:41)
ir dar ....metro zemelapiu,kaip suprantu jau oro uoste visur bus.o paties Paryziaus zemelapiu,kur gauti?pirkti cie Lietuvoj? 4u.gif  4u.gif

oro uoste buvo padėta žemėlapių su lankytinais objektais. tik gal ne visada jų būna. Kai pirmą kart buvome paryžiuj jų arba nebuvo, arba nepamatėm. brangūs, jei pirkti kioske. metro žemėlapių buvo metro stotyse.
Atsakyti
QUOTE(jurgetc @ 2013 03 08, 23:41)

Atsispausdinkit metro planą ir centro žemėlapius Lietuvoje ir nereiks sukti galvos... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, lygiai toks pats klausimas dėl kreditinės kortelės. Šiandien planuojam užsisakyti viešbutį, bet irgi su draugės, kuri kartu nevažiuoja, kreditine kortele. Ar nebus paskui kokių nors problemų atvažiavus į viešbutį, kad mano pavardė ir pavardė ant kortelės, su kuria buvo užsakytas viešbutos, skirtingos?

Jei lėktuvas būna oro uoste 21.55, o Porte Maillot 23,10, ar spėsim su metro į viešbutį? Nes kiek supratau, metro važiuoja tik iki 00,30.

Labai ačiū už atsakymus.

[quote=Pumpuryte,2013 03 08, 15:23]
Kitas klausimas dėl kreditinės kortos. Man viešbutį rezervavo drauge su savo kortele. Aš kreditinės netruiu. Sakykite jai aš atvyksiu į viešbutį aš galiu likusią dalį sumokėt grynais? Ar turiu mokėt ta pačia (draugės???) kortele. Ar man reikia pasidaryt savo kreditinę??? g.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte pakomentuoti, kurį iš šių viešbučių geriau pasirinkti. Ačiū.

http://www.booking.c...23f6847670a2X13

http://www.booking.c...23f6847670a2X23

Atsakyti
Nesirinkciau nei vieno, kainos nemenkos, pigiau ieskociau. Bet cia kiekvienam savo.

Norejau pasiteirauti zinanciu:
Turim viena diena Paryziuje, vakare isvykstame. Kadangi iki pietu reikia issiregistruoti is viesbucio, ta ir padarysime ryte, iseidami.
Klausimas del bagazo: ar nebuna problemu paliekant viesbutyje iki vakaro, kitaip sakant, ar visi viesbuciai (ekonomines klases biggrin.gif ) turi saugojimo kambarius ir ar saugu g.gif
O gal yra kita kokia opcija palikti bagaza kur kokioj stoty (saugojimo kameros ar pan.), pvz kokiame Porte Maillot ar Charles de Gaulle Etolle? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tempo: 10 kovo 2013 - 11:46
QUOTE(jurgitaz @ 2013 03 10, 09:29)
Sveiki, lygiai toks pats klausimas dėl kreditinės kortelės. Šiandien planuojam užsisakyti viešbutį, bet irgi su draugės, kuri kartu nevažiuoja, kreditine kortele. Ar nebus paskui kokių nors problemų atvažiavus į viešbutį, kad mano pavardė ir pavardė ant kortelės, su kuria buvo užsakytas viešbutos, skirtingos?

Jei lėktuvas būna oro uoste 21.55, o Porte Maillot 23,10, ar spėsim su metro į viešbutį? Nes kiek supratau, metro važiuoja tik iki 00,30.

Mes ketiname speti biggrin.gif
Bet pasirinkom viesbuti netoliese stoties, kad nereiktu toli blūdyt ir, esant reikalui, pestute nupedintumeme biggrin.gif

Kreditke irgi bukinausi ne savo, kiek perskaiciau taisyklese, atvykus ir apsigyvenus nuskaiciuos pinigus. O siaip raso, kazkur turejo buti pazymejimas, jog kreditkes savininkas sutinka, kad butu ji naudojama. Tokio pazymejimo as neradau rezervacijos metu. Bet nenuostabu, nes esu ,,zalia" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tete2006 @ 2013 03 09, 17:26)
Atsispausdinkit metro planą ir centro žemėlapius Lietuvoje ir nereiks sukti galvos... 4u.gif
As i ismanuju atsisiunciau - spalvotas, grazus. Ir spausdinta imsiu, bet jis nespalvotas biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(jurgetc @ 2013 03 08, 22:41)

Na, Paryziuj nesu buvusi, bet kitose salyse, esant reikalui, visada viesbutis duoda. Arba guli ten, arba paprysyt reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2013 03 10, 13:17)
Gal galėtumėte pakomentuoti, kurį iš šių viešbučių geriau pasirinkti. Ačiū.

http://www.booking.c...23f6847670a2X13
http://www.booking.c...23f6847670a2X23

Labai jau dideles kainos, pabandykite susirasti geriua koki kambari , pasiziurekite kad ir psl airbnb.fr ten galite net rajona issirinkti, isveskite datas
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2013 03 10, 08:29)

Labai ačiū už atsakymus.

QUOTE(Pumpuryte @ 2013 03 08, 15:23)
Kitas klausimas dėl kreditinės kortos. Man viešbutį rezervavo drauge su savo kortele. Aš kreditinės netruiu. Sakykite jai aš atvyksiu į viešbutį aš galiu likusią dalį sumokėt grynais? Ar turiu mokėt ta pačia (draugės???) kortele. Ar man reikia pasidaryt savo kreditinę???  g.gif

Dėl kreditinių: mano manymu, problemų neturėtų būti. Bet siūlau parašyti tiesiai į viešbutį el.laišką. Jie tikrai atsakys, tada tikrai jokių problemų nebus. Tik mano giliu įsitikinimu, jei mėgstate keliauti - kreditinę kortelę būtina įsigyti. Gausite ir kelionių draudimą, galų gale turėsite lėšų nenumatytiems atvejams.
O grynais sumokėti vietoje visada galėsite.
Dėl vėlyvo atvykimo į viešbutį: irgi informuokit viešbutį apie numatomą atvykimo laiką - problemų nebus (bent aš visada taip dariau, ir net gilią naktį manęs laukdavo).

QUOTE(tempo @ 2013 03 10, 11:36)
Nesirinkciau nei vieno. Na, nebent butent tam rajone mirtinai reiktu   smile.gif
Norejau pasiteirauti zinanciu:
Turim viena diena Paryziuje, vakare isvykstame. Kadangi iki pietu reikia issiregistruoti is viesbucio, ta ir padarysime ryte, iseidami.
Klausimas del bagazo: ar nebuna problemualiekant viesbutyje iki vakaro?
O gal yra kita kokia opcija palikti bagaza kur kokioj stoty (saugojimo kameros ar pan.), pvz kokiame Porte Maillot ar Charles de Gaulle Etolle? ax.gif

Dėl kainos norėčiau pasiginčyti: 100 eurų už normalų dvivietį kambarį nakčiai centre yra netgi labai normali kaina. O dėl vietos pasirinkimo - savo reportaže apie Paryžių pateikiau motyvus, kodėl dideliuose miestuose renkuosi gyvenimą centre.

Lagaminus viešbučiai dažnai priima pasaugojimui (žinoma, jei nesivežate pusę namų, kokius dešimt lagaminų biggrin.gif ). Vėlgi - susisiekit su viešbučiu, gausit visą info. O netoli Porte Maillot, kiek aiškinausi kažkurioje Paryžiaus temoje prieš kelionę, lagaminų palikti nėra kur verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arturas15: 10 kovo 2013 - 11:56