Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(Pumpuryte @ 2013 04 12, 14:21)
O bilietus iš Porte Meilot į oro uostą galima prikti pačiame autobuse ar iš anksto reikia?  g.gif

Bilietus nusipirksite prieš lipant į autobusą stotelės kasoje (toks kioskelis). Žinoma, galima ir iš anksto, pvz. iš kart atvažiavus iš oro uosto, galima atskridus oro uoste pirkti pirmyn-atgal (bilietai neturi datos), o dar galima nusipirkti ir internetu. Va, kiek galimybių surašiau bigsmile.gif .
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 04 12, 15:22)
Dar kitas klausimas.
Bandau dėliotis maršrutą iš viešbučio į oro uostą ir norėčiau kad patikslintumėte ar gerai sužiūrėjau  blush2.gif
http://www.ratp.fr/i...ype/plus_rapide

Artimiusia metro mums bus Anvers, sėdame į numerį 2 (rašo ant metro numerius?) ir važiuojame iki Charles de Gaule-Etoile. Ten išlipam. Reikia išlipti kažkur vėl į žemės paviršių ir ieškoti kito metro ar ten po žeme reikia ieškoti kito numerio? Rašo kad numeris 1. Ir geltona spalva. Tada važiuojam iki Porte Maillot .
Kaip ten vyksta tas persedimas ir kito metro suradimas?  blush2.gif O kaip sužinoti kiek sustojimų važiuoti?

Viską teisingai surašėte. Išlipti į žemės paviršių nereikia, na, nebent norėtumėte dar kartą žvilgtelti į Triumfo arką biggrin.gif . Sekite rodykles: jums reikės 1 numerio metro, kryptis - La Defense (Grande Arche) (va čia svarbu - jei įlipsite į priešingą kryptį, nuvažiuosite ne ten, kur reikia schmoll.gif ). Nuorodų daug, tikrai nepaklysite. Kada reikės išlipti - sekite informaciją tablo, esančiuose vagonuose, arba ant sustojimų sienų - ten kas keliolika metrų didelėm raidėm parašytas pavadinimas. Dar sustojimai pranešami ir per metro radiją, bet bent man buvo sunku suprasti jų tartį.
Baigiant vienas patarimas - neįsivarykite dar čia, Lietuvoje, metro fobijos doh.gif : ten tikrai viskas paprasta, juk apie tai rašo visi grįžę iš Paryžiaus biggrin.gif .
Atsakyti
Dėkoju. Šiek tiek baisu vis vien biggrin.gif bijau kad sėsim ne ten ir mūsų lėktuvas tiu-tiu lotuliukas.gif

O ant 2 numerio kokia kryptis turi būti? kad į reikiamą pusę nuvažiuotumėm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 12 balandžio 2013 - 15:52
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 04 12, 16:51)
Dėkoju. Šiek tiek baisu vis vien  biggrin.gif  bijau kad sėsim ne ten ir mūsų lėktuvas tiu-tiu  lotuliukas.gif

O ant 2 numerio kokia kryptis turi būti? kad į reikiamą pusę nuvažiuotumėm  biggrin.gif

2 numerio kryptis - Porte Dauphine (Marechal de Lattre de Tassigny). Maršruto detales, tame tarpe ir kryptis, galite pamatyti jūsų nurodytame puslapyje paspaudę ant užrašo"Show the detail of the route" (jis šiek tiek virš žemėlapio).
Atsakyti
Dėkoju dar kartą ax.gif
Atsakyti
Ieškau labai nebrangaus viesbucio Paryžiuje. Gal galit pasidalinti nuorodom ne per booking.com
Peržiūrėjau ir ankstesnes temas, bet nieko tinkamo neradau. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2013 04 12, 21:35)
Ieškau labai nebrangaus viesbucio Paryžiuje. Gal galit pasidalinti nuorodom ne per booking.com
Peržiūrėjau ir ankstesnes temas, bet nieko tinkamo neradau. Ačiū

Paryžius - brangus miestas, tad surasti pigų viešbutį Paryžiuje - praktiškai misija neįmanoma schmoll.gif .
Nemažai forumiečių naudojasi ŠIO VIEŠBUČIO paslaugomis. Gal jis tiks?

O aš vis tik lieku prie savo nuomonės - Paryžiuje geriausia nuomotis apartamentus thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2013 04 13, 00:05)
Paryžius - brangus miestas, tad surasti pigų viešbutį Paryžiuje - praktiškai misija neįmanoma schmoll.gif .
Nemažai forumiečių naudojasi ŠIO VIEŠBUČIO paslaugomis. Gal jis tiks?

O aš vis tik lieku prie savo nuomonės - Paryžiuje geriausia nuomotis apartamentus thumbup.gif .

Aš jį žiūrėjau, bet 5 naktys nepigiai išeina. O man vienai apartamentų kaina tolygi viešbučio kainai.
Atsakyti
O šitas? http://lt.hotels.com...ius-prancuzija/
Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2013 04 13, 10:52)
Aš jį žiūrėjau, bet 5 naktys nepigiai išeina. O man vienai apartamentų kaina tolygi viešbučio kainai.

tai paziurinekite nuomojamu butu, ju kainos visai padorios, jei norite dar pigiau, tai imkite kambari bute, tik teks dusu dalintis kartu su seimininkais arba kitais nuomininkais?
Atsakyti
labai pasiseke su orais, kas vyks kita savaite i Paryziu ir sauleta ir silta bus
Atsakyti
tai kaip ten su tuo taksi, gal dar kas naudojotes?
Atsakyti
QUOTE(nataliux84 @ 2013 04 13, 12:03)
tai paziurinekite nuomojamu butu, ju kainos visai padorios, jei norite dar pigiau, tai imkite kambari bute, tik teks dusu dalintis kartu su seimininkais arba kitais  nuomininkais?

blush2.gif net neįsivaizduoju per kokias nuorodas jų ieškoti.
Laterooms?
Atsakyti