Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

Gal biški ne į temą aš... Bet dabar draugas užklausė apie kelionės draudimą ir pasimečiau, ar jis privalomas skrendant į Paryžių? Ar kažkas draudėtės? g.gif Atsakykit kuo greičiau, nes jau ryt išskrendam unsure.gif
Atsakyti
O man toks kvailokas klausimas dėl kreditinių kortelių pasistojo... blush2.gif
mano yras tingi eiti darytis ją, neturi laiko ir pan. ir man aiškina kad mums jos neprireiks, kad galėsime susimoketi su paprasta kortele. Galite paaiškinti ar jis teisus? g.gif Viešbutis atsakė kad priima grynus. O kitur ar gali prireikti kreditinės kortos? Gal reikės kelionei iki orouosto ar dar kažkam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tomtoma @ 2013 04 11, 11:18)
Gal biški ne į temą aš... Bet dabar draugas užklausė apie kelionės draudimą ir pasimečiau, ar jis privalomas skrendant į Paryžių? Ar kažkas draudėtės? g.gif  Atsakykit kuo greičiau, nes jau ryt išskrendam unsure.gif

na gal turite kreditine prie kurios yra draudimas? Galite nemokamai issiimti europos sveikatos kortele, arba apsidrausti internetu betkurioj draudimo kompanijoj - kainuoja nedaug.

QUOTE(Pumpuryte @ 2013 04 11, 11:35)
O man toks kvailokas klausimas dėl kreditinių kortelių pasistojo... blush2.gif
mano yras tingi eiti darytis ją, neturi laiko ir pan. ir man aiškina kad mums jos neprireiks, kad galėsime susimoketi su paprasta kortele. Galite paaiškinti ar jis teisus?  g.gif Viešbutis atsakė kad priima grynus. O kitur ar gali prireikti kreditinės kortos? Gal reikės kelionei iki orouosto ar dar kažkam?  g.gif

labai daug kur galesite atsiskaityti paprastom kortelem, pasiimkite uztektinai grynu ir issiversite be kreditines.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 04 11, 10:51)
labai daug kur galesite atsiskaityti paprastom kortelem, pasiimkite uztektinai grynu ir issiversite be kreditines.

Dėkoj Forgete
*ArtiŠirdies* mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 04 11, 12:11)
Dėkoj Forgete
*ArtiŠirdies*  mirksiukas.gif

ooo smile.gif
Atsakyti
[quote=tomtoma,2013 04 11, 11:18]
Gal biški ne į temą aš... Bet dabar draugas užklausė apie kelionės draudimą ir pasimečiau, ar jis privalomas skrendant į Paryžių? Ar kažkas draudėtės? g.gif Atsakykit kuo greičiau, nes jau ryt išskrendam unsure.gif
[/quo

kelioniu draudimas, tai draudimas nuo lektuvu velavimo, bagazo ir pan.Kad turi normalias kredito korteles, si paslauga ieina i paketa. Nepainiokit su sveikatos draudimu. Aisku, jei draudziates draudimo kompanijoje, o ne perkant fly blitietus - tada gali ieiti papildomos sveikatos paslaugos. Zodziu, mes nesidraudem. Bet sveikatos korteles ligoniu kasoje paemem.
Atsakyti
Norėčiau sužinoti ar į Beauvais oro uostą galima patekti tik autobusu ir tik iš Porte Maillot?
Kiek suprantu rekomenduoja iš vietos išvykti prieš 3,15val prieš savo skrydį?
O bilietas kainuoja 16eurų vienam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 04 12, 11:06)
Kiek suprantu rekomenduoja iš vietos išvykti prieš 3,15val prieš savo skrydį?
O bilietas kainuoja 16eurų vienam?  g.gif

tikrai taip smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal teko kam naudotis taksi paslaugom is Stoties Porte Maillot. Planuoju iki viesbucio nuvaziuoti taksi, kad nesiblaskyt pradzioje su lagaminais po metro. idomu kokios kainos ten tokiu paslaug, vaziuoti apie 6 km. butu. Ar lipti tiesiog i pirma stovinti taksi aiksteje? na zodziu, jei kas kaletu atsakyti i siuo klausimus, ar duoti dar kokiu patarimu, buciau labai dekinga:)
Atsakyti
QUOTE(laneta @ 2013 04 12, 12:00)
gal teko kam naudotis taksi paslaugom is Stoties Porte Maillot. Planuoju iki viesbucio nuvaziuoti taksi, kad nesiblaskyt pradzioje su lagaminais po metro. idomu kokios kainos ten tokiu paslaug, vaziuoti apie 6 km. butu.  Ar lipti tiesiog i pirma stovinti taksi aiksteje? na zodziu, jei kas kaletu atsakyti i siuo klausimus, ar duoti dar kokiu patarimu, buciau labai dekinga:)

nebijokit metro, ten tikrai paprasta ir lengva rasti.
O taksi mes uzsakem is viesbucio, nes reikejo ryte. Is 5 zonos, netoli panteono gyvenom, tai sumokajau 32 eurus.
Neatkreipiau demesio, ar yra ten taksi, kur stoja autobusai.
Atsakyti
O bilietus iš Porte Meilot į oro uostą galima prikti pačiame autobuse ar iš anksto reikia? g.gif
Atsakyti
Dar kitas klausimas.
Bandau dėliotis maršrutą iš viešbučio į oro uostą ir norėčiau kad patikslintumėte ar gerai sužiūrėjau blush2.gif
http://www.ratp.fr/i...ype/plus_rapide

Artimiusia metro mums bus Anvers, sėdame į numerį 2 (rašo ant metro numerius?) ir važiuojame iki Charles de Gaule-Etoile. Ten išlipam. Reikia išlipti kažkur vėl į žemės paviršių ir ieškoti kito metro ar ten po žeme reikia ieškoti kito numerio? Rašo kad numeris 1. Ir geltona spalva. Tada važiuojam iki Porte Maillot .
Kaip ten vyksta tas persedimas ir kito metro suradimas? blush2.gif O kaip sužinoti kiek sustojimų važiuoti?
Atsakyti