O tai sutartis sudaryta dėl ataskaitų teikimo? Plius dar tai, kad jei banko prisijungimo priemonės išduotos asmeniškai buhalterei (o ne vadovui), tai ji be įgaliojimo ir nepateiks. Aš vienos įmonės jungiausi su direktorės prisijungimu ir viskas ok buvo.
Tai vadinasi įmonė turi sudaryti sutartį su RC ir įgalioti buhalterę teikti ataskaitas /
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 03 16, 13:25)
Tai vadinasi įmonė turi sudaryti sutartį su RC ir įgalioti buhalterę teikti ataskaitas /
Jei neklystu, tai galima ta padaryt el.budu..jau nebepamenu is tikro
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 03 16, 13:25)
Taip turi. Bet prie RC turi prisijungti direktorius su savo asmenine bankininkyste, ne įmonės. Ir tada jau įgalioti buhalterę, kuri vėliau prisijungs su savo asmenine bankininkyste ir pateiks
QUOTE(MeSsS @ 2013 03 18, 11:16)
man šiandien sekmadienis
Tau gerai
Pas visas jau pirmadienis
QUOTE(sunflow @ 2013 03 18, 11:27)
pas mane ties sekmadieniu užstrigo kalendorius jau tokia sekmadieninė nuotaika
QUOTE(MeSsS @ 2013 03 18, 10:16)
man šiandien sekmadienis
Man irgi, vos žadintuvo į sieną nepaleidau, ko jis SEKMADIENĮ plyšauja
QUOTE(Ramunytėė @ 2013 03 18, 11:46)
Man irgi, vos žadintuvo į sieną nepaleidau, ko jis SEKMADIENĮ plyšauja
mano žadintuvai du maži pypliukai tai ranka nekyla į sieną paleist, bet mintyse tai galvojau nu jūs atstokit, dar nors kelias minutes aj ir šiaip man šiandien keista diena, gal kad savaitgalis buvo tai ten tai šen, nepailsėjau
QUOTE(MeSsS @ 2013 03 18, 11:09)
mano žadintuvai du maži pypliukai tai ranka nekyla į sieną paleist, bet mintyse tai galvojau nu jūs atstokit, dar nors kelias minutes aj ir šiaip man šiandien keista diena, gal kad savaitgalis buvo tai ten tai šen, nepailsėjau
mano "pyplys" tai labai retai pirmas atsikelia, kelis kartus reikia eit iš lovos verst
QUOTE(MeSsS @ 2013 03 18, 12:09)
O mano du maži žadintuvai atsikelia ankščiausiai tik šeštadienį ir sekmadienį ir tada prasideda, ir valgyt nori, ir to nori ir ano , o darbo dieną reikia už kojos iš lovos tempt
Labas,
mano zadintuvelis pabudo siryt apie 6, atspedino pas mus i lova, iki 7 padainavo, pasoko ir luzo O man tai aisku keltis jau reikejo
mano zadintuvelis pabudo siryt apie 6, atspedino pas mus i lova, iki 7 padainavo, pasoko ir luzo O man tai aisku keltis jau reikejo