Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

apie programas ilgai diskutuot galima bet aš pritariu Taijka nuomonei, jeigu turi buhalterinių žinių ir susigaudai ką debetuot ką kredituot tada su bet kuria programa gali dirbti, o jeigu su viena išmokai, žinai ką spaust, bet kas tas kreditas kas tas debitas nesusigaudai tai su kitom aišku kad sunku, aš asmeniškai išmokau dirbt su pragma ir neturiu didelių bėdų dirbt su bet kuria kita ax.gif šiuo metu kadangi gaila investuot dirbu su paprasčiausia nemokama, ir visai nieko biggrin.gif geriau nei excelis
nei viena programa pasitikėt 100proc negalima, reikia tikrint ir jas tongue.gif
Atsakyti
Rašot, kad apskaitą vedat excel blink.gif nu neįsivaizduoju kaip ten viską daryti, kad ir galėtum kokias ataskaitas pasižiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 03 15, 16:38)
Rašot, kad apskaitą vedat excel  blink.gif  nu neįsivaizduoju kaip ten viską daryti, kad ir galėtum kokias ataskaitas pasižiūrėt smile.gif

O ką daryt, kai programų nėr doh.gif
Atsakyti
o pavyzdį viena akim galėčiau pažiūrėti smile.gif
nu visai negerbia direktoriai buhalterių darbo gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 03 15, 16:53)
o pavyzdį viena akim galėčiau pažiūrėti smile.gif
nu visai negerbia direktoriai buhalterių darbo  gun_rifle.gif

exelio nemačius lotuliukas.gif .
Nu pas mane direktorė su mielu noru nupirktų, bet pagal ES buhalterija pasirodo nėra įmonės veikla todėl neleidžia iš tų lėšų pirkt, savivaldybėj juodas taupymo režimas doh.gif net butiniausiom reikmėm neskiria lėšų (krizei turbūt pas mus labai patiko tai dar ir draugų pasikvietė lotuliukas.gif nu pačios suprantat, alaus kraštas...).
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2013 03 15, 17:02)
exelio nemačius  lotuliukas.gif .
Nu pas mane direktorė su mielu noru nupirktų, bet pagal ES buhalterija pasirodo nėra įmonės veikla todėl neleidžia iš tų lėšų pirkt, savivaldybėj juodas taupymo režimas  doh.gif net butiniausiom reikmėm neskiria lėšų (krizei turbūt pas mus labai patiko tai dar ir draugų pasikvietė  lotuliukas.gif nu pačios suprantat, alaus kraštas...).

žiauru kai negali visko greitai padaryti ir kai darbą reikia daryti du kartus doh.gif 000164.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 03 15, 17:07)
žiauru kai negali visko greitai padaryti ir kai darbą reikia daryti du kartus  doh.gif  000164.gif

Ir aišku per kelis kartus perrašinėjant klaidų atsiranda, tai dar kol atrandi ką kur netaip įrašei doh.gif . Na bet įmanoma susitvarkyt.Kaikurios vyresnės mano kolegės tai išviso su skaičiuotuvais ir turšinuku dirba va čia tai jau blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2013 03 15, 13:05)
Na žinokit tikrai netikiu, kad yra tokių, kurioms visą laiką viskas tvarkoj... Kiekvienai išlenda visokių niuansų kiekvienoje programoje.
O kalba buvo, jeigu gerai pamenu apskritai apie BAP, tai kiekviena dalinosi savo įspūdžiais. Ir nereikia sakyt, kad jeigu pas tave kažkas nusimuša, arba tu nekorektiškai atlikai taisymą, kad tu esi visiškai buka, pseudobuhalterė, be išsilavinimo ir patirties...

Niekas čia nieko nevadino bukomis. doh.gif Bet teko ir tenka susidurti tiek su savo pačios darbu, tiek bendrauti su kolegėmis, 90 proc atvejų klaidos daromos dėl kelių priežasčių - žinių stokos, patirties stokos ir skubėjimo. Ir tik nereik sakyt, kad niekada taip nebuvo, kad atsirinkinėdamos galus stveriatės už galvos ir sakot - "ot kokia žioplė ir kaip čia taip padariau atrodo gerai žinomą operaciją".
P.S. O jei kuri rasit BAP dirbančią be problemų ir sutrikimų - sušvilpkit, investuosiu į tai, kad ji viską daro ir nestringa. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunytėė @ 2013 03 15, 19:16)
Ir aišku per kelis kartus perrašinėjant klaidų atsiranda, tai dar kol atrandi ką kur netaip įrašei  doh.gif . Na bet įmanoma susitvarkyt.Kaikurios vyresnės mano kolegės tai išviso su skaičiuotuvais ir turšinuku dirba va čia tai jau  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Nėra čia ko stvertis už galvos lotuliukas.gif Pvz aš, 2 metus pradirbau vyr kai sugalvojau eit į buhalterijos kursus vien dėl to, kad išmokt, kaip jūs sakote, apskaitą su pieštuku ir popieriaus lapu tvarkyt. unsure.gif Tada galva kitaip verda kai reik dirbt su programa. Nes pvz iki šiol atsiranda įmonėse tokių vienkartinių operacijų, kad pirmiausia su tuo pieštuku reik išsidėliot per debetus ir kreditus ir tik tada mąstyt kaip į programą susivest. schmoll.gif
Atsakyti
Kai studijavau kolegijoje, tai turėjau du skaičiuotuvus, vienas vadinosi "debetas" kitas vadinosi "kreditas" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajka @ 2013 03 15, 17:25)

Nėra čia ko stvertis už galvos  lotuliukas.gif Pvz aš, 2 metus pradirbau vyr kai sugalvojau eit į buhalterijos kursus vien dėl to, kad išmokt, kaip jūs sakote, apskaitą su pieštuku ir popieriaus lapu tvarkyt.  unsure.gif Tada galva kitaip verda kai reik dirbt su programa. Nes pvz iki šiol atsiranda įmonėse tokių vienkartinių operacijų, kad pirmiausia su tuo pieštuku reik išsidėliot per debetus ir kreditus ir tik tada mąstyt kaip į programą susivest.  schmoll.gif

Vienas dalykas kažkokią špargalkę pasirašyt, o kitas visą apskaitą taip vest.
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2013 03 15, 19:37)
Vienas dalykas kažkokią špargalkę pasirašyt, o kitas visą apskaitą taip vest.

Nu tas tai taip. Pati nenorėčiau grįžt į skaitliukų laikus doh.gif Bet man paprasčiausiai įdomi ta pieštukinė buhalterija. Su programa daug kur dirbi automatu, o čia nemažai reik galvot, kad nepasiklystum tarp krūvos lapų. O galvojimas - alzheimerio priešas lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas neseniai tvarkėsi RC dėl metinių ataskaitų teikimo, nei su parašu, nei su įmonės banku neleidžia man pildyti FA doh.gif ka daryyyt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti